alternatieve produkten of hoe men zichzelf een handje kan helpen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tafelmanieren Start de vragen.
Advertisements

Sushi Workshop. Sushi Workshop Wat gaan we behandelen? Wat is Sushi? Wat heb je nodig? Wat gaan we maken?
borstvoeding in de eerste week een goed begin is het halve werk
Medische Handleiding voor Biergebruik. SymptoomDiagnoseTherapie Het drinken geeft geen voldoening en heeft geen smaak; het overhemd is nat. De mond is.
Alles wat een begin heeft, heeft ook een einde
ZIEHIER 36 REDENEN WAAROM BIER
Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek.
Met de trein naar Nemo 1 We vertrekken met de fiets vanaf school.
EERSTE HULP Wat doe je in een noodsituatie?
Mini-planetarium maken
1.Meld je aan de registratie en laat je inschrijven met je ID-kaart! 2.Vul de vragenlijst in, onderteken deze en deponeer het bloedbestemmingsformulier.
De gezonde voedingstest
Kleine ongelukjes.
DE 10 GEBODEN VAN EEN ANTILLIAAN
Quiche. Wat hebben we nodig? 8 sneden gekookte ham 1 pakje gerookte zalm 1 broccoli 1 prei Bakboter.
Broccolipuree met braadworst
De springende kikker Origami uit Japan.
Enkele wijze principes van de kleine Boudha dewelke je moet respecteren en letterlijk volgen !!!!!!!
Indien een hond uw baas zou zijn Dan zou je een aantal dingen zoals de volgende aanleren.
Antwoord voor jezelf op de volgende vragen met NOOIT, WEINIG of REGELMATIG 1Hoe vaak nodig jij anderen uit voor een bakje koffie? 2Hoe vaak laat jij.
V2G2 techniek: bespannen / opspannen met gaas en gips
Gebaren als didactisch middel Gebaren kunnen een bijdrage leveren aan het klassenmanagement, aan het zichtbaar maken van kennis en bij het woordeloos communiceren.
De Orthodontist.
V.E.G.O.
Mini Uil Extra nodig: Het zelfmaakpakket bevat alles om dit mini hangertje te maken! Zie wubbel.wordpress.com/zelfmaakpakketten Stofschaar Strijkijzer.
1. Geluiden zijn trillingen
Mm, lekker warm en veilig hang ik aan moeders takken. Het is hier zo fijn, zo gezellig. Mijn vrienden de dieren komen langs. Ze eten en rusten uit. Het.
Netjes vragen of je het mag lenen zorgt niet voor problemen
HEEL VEEL SUCCES! HOI! LEUK DAT JE EEN SPREEKBEURT OVER
Nieuwjaarsbrief aan God
De kleine dingen van oma's!
Ladders Sport voor sport. Ladders Sport voor sport.
Wat kunt u eraan doen? EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009 Klimaatverandering.
Het ademhalingsstelsel
Wortelpuree met vissticks
Balletjes in tomatensaus met puree
Vers 1 Gezegend zij de HEER, die t' allen tijde mijn toevlucht is, mijn hand leert hoe te strijden, die voor 't gevecht mijn vingers vaardig maakt! Hij.
Zingen Refrein Heer, onze Heer, hoe machtig is uw Naam
Als een hond jouw baas zou zijn
Werken in een arbeidsorganisatie H1 Organiseren van het werk Entreeopleiding Logistiek.
Pompoenrisotto.
Hoe vervoert je verteringsstelsel voedsel
Bij de tandarts.
Protestantse gemeente De Hoeksteen te Benthuizen Voorganger: ds. Wil Bettenhaussen Orgel: Ben Veldstra 24 januari 2016 Aanvang: 10 uur.
Omgang en verzorging H4.
Hoe maak je een preparaat?
Een lichaam bestaat uit en De spieren zitten vast aan de beenderen. De spieren kunnen samentrekken en ontspannen. Zij dienen om ons te laten beenderen.
Raadsels oplopend in moeilijkheidsgraad
Buk’s zak’s lekker deur oew ‘ukke n’een draai dan allemaal ‘s op oew rechse béén, licht oew linkse n’errem mar ‘s op, en zing impesant ‘n mop! Eila, strekt.
Materialen. Papieren Het papier waar je de kaartjes op plakt De kaartjes die je moet uitknippen en moet opplakken. De achterkant voor het papier waar.
Dieren op de boerderij. Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
RECLAMEFOLDER Wat moet je doen? Materiaal Doe het zo Klaar?
De kleine dingen van oma's!
Ons lichaam.
EROTISCHE VERHALEN BEWERKT DOOR M.i.B..
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 07/2010
Heel zachtjes kom je s'nachts naar me toe
Omgaan met een rollator
De kleine dingen van oma's!
Wortelpuree met vissticks
Kies een spel of luister naar de liedjes
Liedjes bij het thema “Dit ben ik”
Begrijpend luisteren digibordpeuters.
Modelvliegtuigbouw Leerlingenhandleiding De Fantra VMBO II
Blok 1 week 3 dag 1.
Vouw het Bacteriebekje
Transcript van de presentatie:

alternatieve produkten of hoe men zichzelf een handje kan helpen.

Anti-drupsysteem voor ijsjes Anti-drupsysteem voor ijsjes. Snij de versterkingsrand van een stofzuigerzak uit. Plaats het ijshoorntje in de opening. Gedaan met morsen op de kleding.

Een olievinger ? Snij een stuk van een vinger van een plastieken huishoudhandschoen af en maak er een gaatje in. Schuif deze over de hals van de oliefles. Doseer ...

Beter dan een piercing. Snij de elastiek van een damesonderbroekje Beter dan een piercing. Snij de elastiek van een damesonderbroekje. Aantrekken en buik tonen ...

Vensterkussen. Snij een oogkap van een zwembrilletje Vensterkussen. Snij een oogkap van een zwembrilletje. Plaats dit tussen uw hoofd en het raam van de trein. Slaap zonder nekklachten.

Theezakje. Doe de thee in een papieren zakdoekje. Sluit met een nietje Theezakje. Doe de thee in een papieren zakdoekje. Sluit met een nietje. Dompel dit onder in heet water. Geniet van uw kopje thee.

Shopsticks (Chinese eetstokjes). Haal de veer uit een wasknijper Shopsticks (Chinese eetstokjes). Haal de veer uit een wasknijper. Steek er de stokjes tussen. Smakelijk !

Hulp bij de afwas. Vul de pomp van een luchtmatras met vloeibaar afwasmiddel. Bevestig een spons aan het andere eind van de darm. Afwassen wordt kinderspel !

Reukpotje. Snij een leeg drankblikje in twee en knip er hoekjes uit Reukpotje. Snij een leeg drankblikje in twee en knip er hoekjes uit. Giet de reukessence boven op het blikje. Plaats het boven een brandend theelichtje. Drink het bier uit en ontspan ...

Versierde gelnagels. Knip stukjes ter grootte van uw vingernagels uit mooie postzegels. Nat maken en opplakken. Indrukwekkend.

Vampiertanden voor karnaval. Knip de steel van een plastieken vork Vampiertanden voor karnaval. Knip de steel van een plastieken vork. Snij ook de 2 middenste tanden weg. Steek de tanden in uw mond. Bijten en maar bloed zuigen ….

Pedalen voor de zomer. Bevestig een sponsje op de pedalen van uw fiets met behulp van een stevige elastiek. Rij nu gerust met blote voeten.

Oorschelpen. Snij een gat in 2 plastieken bloempotten Oorschelpen. Snij een gat in 2 plastieken bloempotten. Bevestig ze rond uw oren. Je hoort veel beter.

Fotohouder. Knip de tegenoverliggende boorden van een (leeg) theelichtje door. Plooi de bodem om. Steek er uw lievelingsfoto in.

Mini-serre. Assembleer vier voorkanten en een rugkant van CD-doosjes Mini-serre. Assembleer vier voorkanten en een rugkant van CD-doosjes. Laat het plantje nu maar groeien.

Wattenhouder. Vul de binnenzijde van een keukengarde met wattenpropjes Wattenhouder. Vul de binnenzijde van een keukengarde met wattenpropjes. Plaats hem in het glas met uw tandenborstel. Neem de hoeveelheid watten die u nodig hebt.

Vliegenfilter. Bevestig een vliegenmepper op uw valhelm voor de fiets Vliegenfilter. Bevestig een vliegenmepper op uw valhelm voor de fiets. Zet uw valhelm op en slik nooit meer insekten in terwijl u rijdt.