Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

EMEG lijst - Entertainment TV opname ‘’Wat vindt Nederland?!’’
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Haar moeder, de Koningin, noemde men Ze woonde in een klein landje en haar vader was Er was eens een wondermooie prinses en ze noemden haar... Ze woonden.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Oorspronkelijk werd dit reeds rondgestuurd als een Word document.
Verrassing!!.
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
Beelden storm.
Opvoeding.
De Slippertjes.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Digitaal Beeldverhaal
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Bezoek een sportief evenement:
Samenstelling : RD. Marie en Martha, twee “senior”- weduwen, zijn aan de praat.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Welke trends komen terug
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
MARKUS 2 vers 1 t/m 12 Toen Jezus enkele dagen later terugkwam in Kafarnaum, werd bekend dat Hij weer thuis was. Er stroomden zoveel mensen toe, dat er.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
FC Eindhoven Bezoek een sportief evenement. Observeer het publiek tijdens je bezoek Ik ben naar de ladies night van FC Eindhoven geweest. Dit was een.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe een vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Antwoord op vraag SOPO1-4
Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Godsdienst 1 1.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
toch via altijd dagen september afgelopen wordt opgelost m'n dus.
Glow.
Glow.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Dagboek van een vrouw.
Dit digitale prentenboek staat op
The Hangover 3 Entertainment.  “observeer het publiek tijdens je bezoek”
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
JUSTIN BIEBER.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
3FM Serious Request.
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Labradoodle.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
Hoe zag het plaatsje Ootmarsum er in de oorlog uit? Wij probeerden hier achter te komen en dat is ons gelukt. Wij gaan jullie er over vertellen.  Dit.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN

OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een opname van Jensen bij te wonen. Jensen is lange tijd van de de buis geweest. Hij heeft besloten om zijn comeback te maken, maar wel op een andere manier als eerst. Hij is van plan alles wat serieuzer aan te pakken.. Dit wilde wij dan wel eens met onze eigen gaan gaan bekijken. De aflevering bestond uit een diepgaand interview met 1 persoon. Bij onze opname was dit Nicolette Kluijver. Na dit interview waren Tatjana en Hennie Huisman ook te gast.

VERWACHTING VOORAF & ERVARING Ik verwachte niet veel. Ik heb enkele jaren Jensen een paar keer gekeken maar vond er nooit veel aan. De humor was heel flauw en de gasten vielen nog al eens tegen. Toen Vanja vroeg ik mee wilde had ik mijn twijfels. Maar ach, met een gratis opname is nooit wat mis. Op 17 april was het zover en vertrokken we met z’n alle naar Weesp. Dit kleine plaatsje ligt achter Hilversum dus een grote studio had ik al uit mijn hoofd gezet. Het was een kleine afgeschermde ruimte die in het midden van een soort loods stond. We moesten op kussentjes zitten. Dit had ik niet verwacht omdat het er op tv altijd luxe uit ziet.

De show begon en duurde een uurtje, hierna hadden we eventjes pauze. Na de pauze hadden we nog een keer een uur opnames. Dit vond ik vrij lang duren doordat je niet fijn kon zitten. Na de opnames werden we naar buiten geleid en konden we weer terug naar huis. Achteraf gezien vond ik het een leuke opname. Natuurlijk was de flauwe humor van Jensen nog steeds aanwezig maar de interviews gingen wat dieper dan in vorige seizoenen.

RECLAMES RONDOM Wat me meteen opviel toen we bij de studio kwamen was dat er nergens reclame hing. Geen spandoeken, borden of een teken van sponsors. Toen ik de uitzending op tv bekeek verscheen er regelmatig reclame tussen de aflevering door. O.a. Van RTL Woonmagazine. In de studio zelf werd nergens reclame getoond.

OBSERVEER HET PUBLIEK Ik heb altijd gedacht dat Jensen veel publiek had. Bij afleveringen van vorige seizoenen zat het publiek altijd helemaal vol (althans, dat leek zo). Tijdens onze opname zaten er ongeveer 50 mensen. Dit was veel minder dan ik verwachtte. De helft van de banken was maar bezet. De crew van Jensen moest bij de uitzending zitten om het vol te laten lijken. We moesten klappen en geluid maken voor 200 mensen.. Pijn aan de handen dus!