AL VAKANTIE PLANNEN?? www.marjanvandermeulen.nl.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
Advertisements

Weet je toevallig hoe laat het is ?
Aan het Noordzeestrand.
foto's door Casper görannsson
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Hallo, lieve vrienden en vriendinnen!
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Presentatie over vogels
Ik (Super Opa) wil graag meer uit het leven halen Daarom heb ik een besluit genomen maandag 7 juli :24:3 9.
Naam: ciska en funda Presentatie over dalmatiers Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Hoe word je een ster? *.
Naam: Mijn sport : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Mijn sport: Motorcross
VSO MA Bernadetteschool Oss
Mijn stage bij Wijkenstein Naam: Amanda van de Nieuwegiessen Klas: Grijs Jaar: 4e Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas.
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
mijn Presentatie gaat over orka’s
Ik zal me even in het kort voorstellen….
Mijn toekomst & dromen Mijn toekomst en dromen. In mijn toekomst wil ik graag mij n eigen parfumerie, een eigen Douglas! Want ik hou heel erg van geurtjes!
Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn.
Hallo, lieve vrienden! Het is iets wat je niet kunt zien!
Naam: Presentatie over Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Mijn sport: Majorette ‘ D.S.V Actief’ te Deventer
Naam: angelo Mijn sport : skaten Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Naam: HUPKES Mijn hobby : GAME Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Presentatie over Siberische husky
Mijn hobby: spellen van mario
Presentatie over katten
Mijn sport: gaat over voetbal en voetbalclubs
Presentatie over wasberen
Naam: Mijn hobby : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Mijn stage bij sikkens Naam:toon voortman Klas:5b Jaar:2006 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Hallo On-Line Vriend(in)....
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
Handtekeningen actie betreffende de speeltuin voor mijn huis.
Hé Pssst Lidia.
Wij willen jullie uitnodigen voor een kleine barbeque komend weekend bij ons in de tuin. (Ik voeg enkele foto’s toe)
Hello online vriend-in.
Hallo welkom in mijn powerpoint Hier zie je allerlei foto’s. Veel plezier!!!
DE MAN IN DE KOFFIE Kun je binnen de 3 seconden de man op de foto vinden? PROBEER HET ! De tijd loopt van zodra de foto verschijnt … KLIK Vertaald uit.
Ik wil je graag uitnodigen voor een BBQ dit weekend.
loodgieter met de vraag of hij direct wil komen, want hij heeft
Hello online vriend-in.
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Lievelingsdieren.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Wij willen jullie graag uitnodigen voor een barbeque komend weekend op ons nieuwe zomeradres.
Klik op de foto om te spelen
Juf Lisette en juf Senaiga We vonden het hartstikke leuk dat jullie hier waren We zullen meester Kees en meester Henri Jullie kant op sturen.
BONSAI Mijn Leven….
BedrijfVacatureOmschrijving werkzaamheden Werktijden Welzijnsorganisatie te Amstelveen PostbezorgerOphalen en verspreiden van post. In overleg Verschillende.
Casper het spookje..
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
De natuur in Noorwegen We hebben dit onderwerp gekozen omdat in Noorwegen hele mooie landschappen zijn !

Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.
Mijn Leefstijl. EVEN VOORSTELLEN… Kan je een inschatting maken van de prijs van een product. Besef je dat reclame invloed heeft op wat je besteedt. Weet.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Adri Hartkoorn Beleid en voorbereiding juli 2013 Herinrichting speelplek Grote buitendijk Velserbroek 10 juli 2013 Resultaten interviews.
Hallo.
Wat verwacht je?. Lege schriften… Alles is nog mogelijk!
Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.
Prijsbewust verhuren in Mechelen
Hallo On-Line Vriend(in)....
De reis van Druppeltje Drop
Dit Tallschip “De ARC GLORIA”
Transcript van de presentatie:

AL VAKANTIE PLANNEN?? www.marjanvandermeulen.nl

Hallo Lisette en Carl, Ik wil jullie laten weten, dat ik een appartement heb gekocht in de Belgische Ardennen. Ik zie het zuiver als een geldbelegging en via verhuur hoop ik de kosten er grotendeels uit te halen. Het appartement is rustiek gelegen op de bovenste verdieping van het complex.

VOORDEEL... EEN PRACHTIG UITZICHT !!

Nadeel is, het naar boven en beneden sjouwen (vooral met boodschappen), want een lift ontbreekt (nog) ! Omdat ik geen zin heb om via een boekingskantoor de huurprijzen op te drijven, probeer ik eerst zelf een zomerseizoen vol te boeken.

De huurprijs is € 100,-- voor een weekend en           slechts € 200,00 voor een hele week. Een borg vind ik voor familie, vrienden en bekenden overbodig. Er wordt gewerkt aan een website om te zien welke periodes vrij zijn en om direct te kunnen boeken.

Op de dia hierna zie jullie een foto van het appartement Op de dia hierna zie jullie een foto van het appartement. Ik hoor graag van je. Hartelijke groet, Roelof Klik op het sterretje voor de foto. P.S. Graag snel reageren want het loopt storm.

ZIET ER LEUK UIT TOCH??????? Groetjes Roelof.