MALU WILZ SKIN ENERGY COMPLEX MET VITAMINE C.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Slimme bescherming tegen de zon AFSLUITENBEGINNEN.
Advertisements

Gezichtsmaskers afsluitenbeginnen. hometerug gezichtsmaskers volgende Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin.
De waarheid omtrent uw huid. Tru Face ™  . Factoren die de huidveroudering versnellenFeitenTru Face ™ Skin Perfecting GelTru Face ™ Line Corrector 
AHA Treatment De bron van verjonging met direct effect
Verjong uw huid, revitaliseer uw hoofdhuid en perfectioneer uw lichaam.
Startsluiten Voeding van buiten naar binnen. wat maakt de huid mooi?dagelijkse huidverzorging met nutricentials ™ maak kennis met nutricentials ™ home.
Same Routine. More Benefits. ™ EINDESTART. Same Routine. More Benefits. ™ VORIGE VOLGENDE HOME Maak kennis met Nu Skin ® For Men Dividends ™ Shave CreamDividends.
Skin Care Club© UNIEK BEAUTY & WELLNESS TOTAAL FORMULE MET SPECTACULAIRE RESULTATEN EN EEN ZICHTBARE HUIDVERBETERING Skin Care Club© voor een stralende.
Arctic Breeze Behandeling tijd voor verkoeling
INTENSE BODY MOISTURISER De overlevingsstrategie voor een gezond ogende huid. afsluitenbeginnen perennial ™
Zichtbare versterking voor gevoelige huid
© 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk.
Zichtbare jeugdige energie. Wist u dat... uw huid naarmate u ouder wordt, minder energie heeft om vrije radicalen te bestrijden en bescherming te bieden.
De waarheid omtrent uw huid. Tru Face ™  . Factoren die de huidveroudering versnellenFeitenTru Face ™ Skin Perfecting GelTru Face ™ Line Corrector Tru.
MALU WILZ THALASSO.
Verfrissende behandeling met Aloë Vera en Mint
Nu Skin White System Een geavanceerd systeem bestaand uit ingrediënten met een bewezen heilzame werking op de huid, dat speciaal ontwikkeld is om de gelaatskleur.
Granaatappel & Passievruchten
Het juiste antwoord is….
Make-up.
Uw welnessconsulent : Ivo Nuyens
Cosmetische Technologieën gecombineerd met de modernste behandelingen
Afsluitenbeginnen Eeuwenoude wijsheid voor de toekomst.
Uw partner voor zowel decoratief als huidverzorging
Het Forma System. Forma System by Formatk De Forma is een innovatief systeem ontworpen door Forma-tk om aan alle medische/estetische vragen een oplossing.
De Ontgiftende behandeling voor een vitale en frisse huid.
Mellanie hofman: 2B Deluxe exrta : 1. Reinigen 2. Dieptereiniging 3. Masker. 4.Oneffenheden verwijderen 5. Massage (gezicht, nek, schouders) 6. Rimpelbehandeling.
Products Powered by 4allcolours
Een behandeling, niet alleen voor de zomermaanden.
Wist u dat elastine zich niet alleen in de huid bevindt? Elastine verschaft ook elasticiteit aan de aderen, het hart, de longen, de blaas, bepaalde.
Hair care © 2002 Nu Skin Europe beginnen afsluiten Voor mooi haar, van buiten naar binnen.
Same Routine. More Benefits. ™ EINDESTART. Same Routine. More Benefits. ™ VORIGE VOLGENDE HOME Maak kennis met Nu Skin ® For Men Dividends ™ Shave CreamDividends.
Startsluiten Voeding van buiten naar binnen. wat maakt de huid mooi?dagelijkse huidverzorging met nutricentials ™ maak kennis met nutricentials ™ home.
Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Zichtbare.
Thalasso Beauty De zee- bron van het leven- geeft ons een reservoir aan essentiële vitale stoffen. De moderne Thalasso therapie bevat naast zeewater en.
Yoghurt-Mango behandeling
Een weldaad voor de huid.
De consequente behandeling voor klanten met huidproblemen.
CHOCOLATE/ VANILLA BEHANDELING
Premium Skin Activating Treatment
COLLAGEEN - Behandeling
Yoghurt-Mango behandeling
Regeneration De rijpe huid omvat vele facetten- wij hebben de oplossing Tijdloze schoonheid voor de veeleisende huid.
MALU WILZ MEN.
COLLAGEEN - Behandeling
HARMONIZING BEHANDELING
Het beste van wat Melk & Honing ons te bieden hebben, voor uw cliënt.
EXCELLENT – De stamcel behandeling
EXCELLENT – De stamcel behandeling
Hyaluronic MAX 3 Cosmetische Technologieën gecombineerd met de modernste behandelingen.
De consequente behandeling voor klanten met
Herbalife Outer Nutrition
De 10 minuten presentatie
Cosmetische Ingrediënten Assen, 11 maart
Update van de bereiding en de toediening
Geef je huid een goede scrubbeurt! Na de zomer kan je mooie zongebruinde huid helaas veranderen in een vaal uitziende huid met pigmentvlekken. Je huid.
Hoofdstuk 10 Paragraaf 2: je huid. Wat gaan we doen vandaag?  Bespreken paragraaf 2  Maken paragraaf 2.
Arganolie in de meeast zuivere vorm, arganolie zonder enige toevoeging. Onze arganolie is op grond van strenge kwaliteitsnormen en toezicht geproduceerd,
Loesmaye Ismay v.d Wiel. Kurtulus Kaplan. Merve Emik.
Mooie voorbeelden van onze missie:
DRANKEN aloe-inspired.
The complete resource for ageless living
Noel de Kler Martijn Veen
Voedingsstoffen Bouwstoffen
Rapid Age Spot Correcting Serum Clinical Strength
Producten Q1 Murad.
Rapid Age Spot Correcting Serum Clinical Strength
MESOTHERAPIE Wat is mesotherapie ?.
3Hydrate Nutrient-Charged Water Gel Age Reform® Oplossing voor:
Perfect Skin Een gladde, zijdezachte huid binnen handbereik!
Transcript van de presentatie:

MALU WILZ SKIN ENERGY COMPLEX MET VITAMINE C

MALU WILZ SKIN ENERGY VITAMINE C - Inleiding Waaraan herkennen we een huid met een tekort aan Vitamine C? Bij gebrek aan Vitamine C kan het gebeuren dat de Langerhans cellen niet meer toereikend verzorgd worden. Deze cellen zijn verantwoordelijk voor de opbouw van de collagene vezels. Wordt deze vernieuwing afgeremd, ziet de huid er futloos uit, alsof er een nachtje slaap bij ingeschoten is. Wat doet Vitamine C voor de huid? Vitamine C is bijzonder actief tegen de agressieve zuurstof-moleculen, die een negatieve invloed op de huidveroudering hebben. Door regelmatig Vitamine C toe te voegen kan de afbraak van Collagene vezels vertraagt worden. Wetenschappelijke tests laten zien dat de vorming van nieuwe collagene vezels met 60% verbeterd wordt.

MALU WILZ SKIN ENERGY VITAMINE C – Vervolg Inleiding UV A Stralen Zijn verantwoordelijk voor de directe bruining. Komen tot de lederhuid. Zijn mede verantwoordelijk voor de afbraak van de collagene vezels en dragen bij tot vroegtijdige huidveroudering Risico op de vorming van een Melanoom, door vorming van vrije Radicalen. UV B Stralen Bij deze stralen gaat het om korte golven die zich in de Epidermis dringen en voor een langdurige bruining verantwoordelijk zijn. UV B Stralen beschadigen de huid bij teveel zon. Nemen deel aan de vorming van het zo belangrijke Vitamine D.

MALU WILZ SKIN ENERGY VITAMINE C - Producten Multi Vitamin Complex Werkstoffen: UV-Filter, ATP, Vitamine H, K, C, E Toepassing: Ca.5 pompjes van het concentraat aanbrengen op de huid. Aansluitend Q10 Energizer aanbrengen Productargumenten en voordelen: *Stimuleert de opbouw van de collagene vezels. *De spankracht en de stevigheid van de huid worden positief beinvloed. *Intensieve vochtverzorging voor de huid. *Kalmeert de huid en vermindert roodheden. *Beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf

MALU WILZ Q10 Energizer Werkstoffen: Ubiquinone (Q10), Vitamine A en E, Hyaluronzuur, Plantaardige olie. Toepassing: Als optimale voorbereiding van de huid na de reiniging eerst het Multi Vitamine Complex aanbrengen en aansluitend Q10 Energizer gelijkmatig aanbrengen en inmasseren. Productargumenten en voordelen *Activeert de energievoorziening van de cellen. *Normaliseert fijne rimpeltjes. *Bevordert de collageensynthese. *Tonus und Tugor worden positief beinvloed. *Ideaal als nachtverzorging in combinatie met de Refining Cream met Vitamine C.

MALU WILZ Refining Cream with Vitamin C Werkstoffen: AHA-Liposomen, Vitamine C, Squalan, Cacao boter Toepassing: `s Morgens en `s avonds een kleine hoeveelheid op de gereinigde huid aanbrengen. De huid rondom de ogen vrijhouden. Ter bescherming tegen de UV straling tijdens gebruik van het product en een week erna een beschermende crème gebruiken in de zon Productargumenten en voordelen *Stimuleert de opbouw van de collagene vezels. *Vertraagt de afbraak van collagene vezels. *De celvernieuwing wordt gestimuleerd. *Beschermt de huid tegen vrije radicalen. *De huid ziet er krachtiger en energierijker uit.

MALU WILZ Energy Complex met puur Vitamine C Dit complex bevat zuiver Vitamine C en is voor ieder huidtype geschikt. Bij een door de zon beschadigde huid is dit preparaat een wonder. Toepassing: Verwijder de beschermkap van de ampul en druk de witte dop naar beneden. Schud nu het flesje krachtig, zodat de zuivere Vitamine C zich met de emulsie mengt. 1 Minuut laten staan. De dop nu geheel verwijderen en de transparante doseerdop op de glasampul zetten. Energy Complex Ampul op zijn kop houden en in de doseerdop knijpen. Tip! Wij raden aan om het product in een kuur van 4 weken aan te bieden. Het Energy Complex is wanneer geactiveerd, 7 dagen werkzaam en moet in deze tijd opgebruikt worden.

MALU WILZ Beauty Energizer Ampullen Werkstoffen: Iris Isoflavone, Repairwerkstof, Aminofeel, Deliner Productargumenten en voordelen *„Polijst“ fijne lijntjes en rimpeltjes. *Helpt de vermoeide, gestresste huid om er weer snel fris uit te zien *Rijk aan werkstoffen en revitaliserend. *Bijzonder effectief ampul met direct effect. *Toepassing in de salon *Ideaal op te brengen met de Beauty Energizers (Bergkristallen)

SKIN ENERGY VITAMINE C – Benodigde Producten Soft Cleansing Milk / Gentle Cleansing Foam Jojoba Peeling / Papaya Peeling Hydro Tonic Energy Complex met Vitamine C Aloë Vera Mint Masker Beauty Energizer Ampul Multi Vitamine Gel / Thalasso Massage Gel Refining Cream met Vitamine C + Eye Control Cream Tip: De Energy Complex wordt in de behandeling niet volledig gebruikt, geeft het restant mee aan de cliënt voor thuisbehandeling.

MALU WILZ VERLOOP SKIN ENERGY VITAMINE C 1. REINIGING Soft Cleansing Milk Breng de Soft Cleansing Milk met zachte grepen aan op het gezicht, hals en decolleté. Toniseer aansluitend met de Hydro Tonic en droog de huid met een tissue. 2. DIEPTEREINIGING Papaya Peeling Een kleine hoeveelheid van de peeling in een maskerschaaltje doen en dit emulgeren en opschuimen met Hydro Tonic. Breng de peeling aan op het gezicht, hals en decolleté. De maximale inwerktijd is 3- 7 minuten. Geen vapozone gebruiken. Aansluitend toniseren

MALU WILZ 3. WERKSTOF CONCENTRAAT 4. MASKER Energy Complex met puur Vitamine C De dop van het Energy Complex indrukken en goed schudden. Product een minuut laten rusten. Het product op de huid aanbrengen en met behulp van 2 vlakke penselen inwerken. 4. MASKER Aloë Vera Mint Masker Het gekoelde Aloë Vera Kaktus Masker aanbrengen (het huidoppervlak wordt duidelijk gekoeld). Nu ontstaat er een intensieve penetratie van werkstoffen tot in de dieper gelegen huidlagen. Het masker moet 10 minuten inwerken en met koele compressen afgenomen worden. Als afsluiting de huid toniseren

MALU WILZ 5. WERKSTOF CONCENTRAAT 6. MASSAGE 7. AFSLUITENDE VERZORGING Beauty Energizer Ampul Het ampul met zijn hoge concentratie van opbouwende werkstoffen aanbrengen en kort laten intrekken. 6. MASSAGE Mulit Vitamine Gel / Thalasso Massage Gel Multi Vitamin Gel op het gezicht verdelen. Hierbij opletten, dat we geen te kleine hoeveelheid nemen. Indien nodig Thalasso Massage gel erbij gebruiken. Na de massage het product verwijderen en de huid toniseren. 7. AFSLUITENDE VERZORGING Refining Cream met Vitamine C en Eye Control Cream

MALU WILZ Beauté Hartelijk dank voor uw interesse