Door: Chris,Ega,Robert-Jan en Djavey.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Duurzaamheid en Watertechnologie Wat gaan we vandaag doen?
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
foto's door Casper görannsson
De zee Hallo ik ben Krabbie de krab!.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Water, schapen en vrouwen
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
De mayonaisepot en de koffie
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
In de leerlingenraad zitten 6 kinderen(bij ons)
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
We horen altijd “de regels" van de vrouwelijke kant. Nu horen we de regels van de mannelijke kant. En alles is regel nummer 1.
Wie was Jezus? Deel II Wie was jezus?.
Samenstelling : RD. Marie en Martha, twee “senior”- weduwen, zijn aan de praat.
De Romeinen.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Opwekking Kids 85 Als ik mijn ogen sluit… Tekst en muziek: Jan Visser
Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam. . Ria Slides.
Heksen in de Middeleeuwen
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Het water hier op aarde 2x Dat raakt nu op 2x
Ik loop door de wei Ik ben heel blij.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
Richteren 13: 1 De Israelieten deden opnieuw wat kwaad is in de ogen des HEREN; toen gaf de HERE hen over in de macht der Filistijnen, veertig jaar. 2.
De Grote Opdracht Mij is alle macht gegeven in de hemel en op de aarde. Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de.
De Brievenbus Wou Niet Meer
De rode tandem Bewerkt door:Yenthe, Keyani, Lore en Ellen Niveau 8 Les 9 1.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
toch via altijd dagen september afgelopen wordt opgelost m'n dus.
Over grootheden, eenheden en apparatuur
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
Mijn eerste levensbehoefte is…
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Het verhaal van Pasen.
Ik woon in Afrika. In een klein landje aan de westkust, het heet Sierra Leone.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Jezus roept de leerlingen
Water, schapen en vrouwen Jacob’s ideetje. Genesis En Laban zeide tot Jakob: Zoudt gij, omdat gij mijn bloedverwant zijt, mij dienen om niet?
Een mooi verhaal voor ons als mens, van verdraagzaamheid…
Wees wijs met water het kan echt op!.
1. 39 En uit die stad geloofden vele der Samaritanen in Hem om het woord der vrouw, die getuigde: Hij heeft mij gezegd alles wat ik gedaan - heb. 2.
Gedachteniszondag 23 november 2014 Matteüs 5 vers 1-10 Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel en zij zullen God.
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Welkom in de samenkomst. Handelingen 3 Handelingen 3 1. Op een middag, omstreeks drie uur, het Joodse gebedsuur, gingen Petrus en Johannes naar de tempel.
Dienst 1e paasdag 2015 m.m.v. jongerenkoor BASS uit Winsum
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
Belangrijke tips voor een spreekbeurt
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Op zondag zijn we met de auto 1
‘Mixed up piles’.
Van: Michelle, Noa, Marcus, Lesley en Timo.  Inleiding  Water  Water halen  gezondheid  Ziekenhuis/dokters  tekeningen  Einde Mali Afrika.
H3.6, Nieuwe kansen 1 Boek blz. 40 t/m 69, ca. 8 weken 4. Geboorte- verhalen Gaat over geboorteverhal en die iets laten zien van het nieuwe begin dat hun.
H3.5, Grote schonmaak 1 Boek blz. 40 t/m 69, ca. 8 weken 4. Geboorte- verhalen Gaat over geboorteverhal en die iets laten zien van het nieuwe begin dat.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
De Quiz Vechtstromen. Heb jij goed opgelet tijdens de spreekbeurt over het zuiveren van vuil water?
3L week 17: ‘Kopen … in alle maten en gewichten’ © JL
Waarom is het soms nat en soms droog?
Transcript van de presentatie:

Door: Chris,Ega,Robert-Jan en Djavey. Waterzuivering Door: Chris,Ega,Robert-Jan en Djavey.

5 vragen? 1.hoe kan dat het water schoon word? 2.wat is het belangrijkste van het waterzuivering? 3.wat heb je nodig om water te zuiveren? 4.waarom is het schoon water? 5.wat is het belangrijkste machine van het waterzuivering?

Hoe maak je schoonwater Ingrediënten kijk op vorige dia. Pak een filter en knip hem op maat. Stop het dan in een trechter,Doe er dan Zand in en norit erover heen. Pak dan het vieze water en doe dat er in. (pas op niet te veel anders gaat het erover) Hou een bekertje of kom eronder en dan hoort er schoonwater uit te druppelen natuurlijk kan je het nog niet drinken je moet het een stuk of 3x doen.

afval water De Filippijnen drinken ander water dan ons water wij hebben gewoon kraanwater en hun hebben dit Eigenlijk is dit niet zo grappig Want ze drinken echt afvalwater Maar met dat water worden ze ziek Dus is het belangrijk dat het schoon water is

Excursie. Wij wilden eigenlijk een excursie maken na de dichtbijzijnde waterzuivering fabriek. We hadden het opnieuw geprobeerd en dit keer lukte het. We denken dat we naar Bussum gaan voor die excursie dus we hadden Dinsdag naar die man gebeld maar toen zij hij stuur maar een e-mail. En dat deden we.

Zelf schoonwater maken met vieswater Wat heb je nodig: 1.Water 2.Zand en gras 3houtskool 4.Fillters 5.Een kommetje van 50 ML 6.Een emmer Met vies water Vlag Filippijnen

Waterzuivering in de Fillippijnen. in de Filippijnen hebben ze niet zo schoon water als dat we hier hebben. Daarom vangen ze daar het regen water op in emmers en daar moeten ze het maar mee doen.