U komt met uw kind naar het Diaconessenhuis voor het verwijderen van de neusamandel en/of het plaatsen van trommelvliesbuisjes. Loopt u mee met Roos.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Advertisements

Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Welkom in de ‘Plop’klas
Mondeling Nederlands Cursus 1 – de school.
Narcose door middel van een prikje
Wat moet je doen en laten wanneer er brand uitbreekt?
Wat is er met mijn mama? Informatie over de ziekte ALS bedoeld voor kinderen op de basisschool. (Met nadruk bedoeld om samen met uw kind door te nemen)
Voorlichting staaroperatie (cataract) in het Diaconessenhuis Leiden
Welke stappen worden gezet tijdens de procedure voor het plaatsen van een nieuwe heup of knie Orthopedisch Centrum Máxima, Máxima Medisch Centrum en Zuidzorg,
Het Airborne gezondheidscentrum. In dit gebouw is sinds 2005 de huisartspraktijk gevestigd van dr. Knaeps.
Opkomen voor jezelf.
Welke stappen worden gezet tijdens de procedure voor het plaatsen van een heup- of knieprothese joint care Orthopedisch Centrum Máxima, Máxima Medisch.
Neus-, keelamandelen en trommelvliesbuisjes
Een meisje van 16 gaat voor het eerst naar de disco.
Koop een hond! Joske Vermeulen.
Derde epeisodion en derde stasimon
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Er sterft een nonneke. Zij gaat NATUURLIJK naar de hemel, alwaar ze door Sint Petrus met open armen ontvangen wordt. Ze krijgt er een rondleiding als.
Op de Sliploze Halloween party 5 november
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Powerpoint Els Flamingo's.
je kunt het heden verwoesten door je teveel zorgen te maken over de toekomst.
Roos Ravensbergen en Bodil Wever
             Een man zit 's avond behoorlijk
De sok van Lientje.
Het kind dat te laat kwam.
Een zoon vraagt aan zijn vader : “Pap, wat is eigenlijk POLITIEK ?”
Je kunt het heden verwoesten
Welke stappen worden gezet tijdens de procedure voor het plaatsen van een nieuwe heup of knie Orthopedisch Centrum Máxima, Máxima Medisch Centrum en Zuidzorg,
Hoe ik paddenstoel word
Jongen van twaalf Op de drempel Op de drempel tussen kind en volwassen tussen kind en volwassen ontdekken wie je bent ontdekken wie je bent Jezus van twaalf,
1 Aanpak kinderen van ongedocumenteerden door BJZ Haaglanden.
Ingreep met kapje.
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Een staaroperatie in het Westfriesgasthuis
Verhaal 1“Hallo ik ben nieuwe juf”
Gezellig samen melk drinken en fruit eten, dan doen we nog een spelletje of luisteren naar een verhaal.
De medische bevalling Door Gynaecoloog Spaarne Ziekenhuis.
Met foto’s en gedichten.
Luidsprekers inschakelen a.u.b.!!
Een jonge brunette gaat de praktijk van de dokter binnen
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Welkom in groep 5.
Een man zit 's avond behoorlijk door te zakken in een kroeg en besluit rond 2:00 uur naar huis te gaan. Hij staat op van zijn kruk en valt op de grond.
In de kroeg En daarna hoe keldert de prijs van je huis.
Magister voor ouders.
‘s Nachts na tweeën 1 's Nacht zo om een uur of twee, dan gaat in ons stamcafé De deur op slot, je weet niet wat je ziet Het licht gaat uit, de kaarsen.
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
Amber Gefilmd tijdens de behandeling: het aanprikken van de vap voor het toedienen van de medicatie.
Thema 2. Met zilver bekleed Avraham de stoffenhandelaar was een goed mens. Hij stond altijd voor iedereen klaar. Totdat de zaken zo goed gingen dat.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Verhaalsommen groep 8. Peter doet mee aan de 10 km hardlopen. De baan is 400 m per ronde. Hoeveel ronden moet Peter lopen? a)15c) 20 b) 25d) 30.
Wijs met media: Deze workshop geeft ouders de gelegenheid ideeën en ervaringen uit te wisselen over het onderwerp “Wijs met media”. De drie kernthema’s.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Wenboekje Wat fijn dat je er bent, hang je jas maar aan de kapstok..
Weerloos... maar niet verdwaald!. juli jaar maatschappelijk werk vrijwilligerswerk moeder & oma alleskunner 46 jaar verpleegkundige communicatieadviseur.
Leven in de aanwezigheid van Jezus. Is leven in hoop Leven in de aanwezigheid van Jezus.
Lesbrief 2 Magazijnen.
Stomme hond. Zelf Klikken.
             Een man zit 's avond behoorlijk
Train your brain.
Kerstbal versieren In de kerstboom hangen verschillende kerstballen.
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Een zoon vraagt aan zijn vader : “Pap, wat is eigenlijk POLITIEK ?”

Het contactmoment in het 4de leerjaar :
Voel je wel in je vel !.
1
Joepie, ik ben bijna een kleuter!
Transcript van de presentatie:

U komt met uw kind naar het Diaconessenhuis voor het verwijderen van de neusamandel en/of het plaatsen van trommelvliesbuisjes. Loopt u mee met Roos en haar moeder? We hopen dat u zo een goede indruk krijgt van de gang van zaken.

De ingreep gebeurt op het behandelcentrum OK De ingreep gebeurt op het behandelcentrum OK. Via de ingang van de poliklinieken volgt u route 37 naar de derde etage.

U kunt uw kaart afgeven aan de balie en plaatsnemen in de wachtkamer.

De operatieassistent komt u en uw kind uit de wachtkamer ophalen.

U gaat via een deur, door een korte gang naar de operatiekamer U gaat via een deur, door een korte gang naar de operatiekamer. Iedereen die op de operatiekamer aanwezig is, heeft een groen pak aan en een operatiepet op.

Er zijn een aantal mensen in de operatiekamer aanwezig: de kno-arts, de anesthesioloog, een anesthesieassistent en twee operatieassistenten.

De anesthesioloog legt uit wat er gaat gebeuren De anesthesioloog legt uit wat er gaat gebeuren. Daarna gaat uw kind op de operatietafel liggen.

Uw kind wordt door de anesthesioloog in slaap gebracht door een kapje op de mond te plaatsen. U mag erbij blijven totdat het in slaap is. Daarna wordt u teruggebracht naar de wachtkamer. De kno-arts doet de ingreep.

Na de ingreep gaat uw kind naar de uitslaapkamer om wakker te worden Na de ingreep gaat uw kind naar de uitslaapkamer om wakker te worden. Er kunnen ook andere kinderen op de uitslaapkamer aanwezig zijn.

De gespecialiseerde verpleegkundige verzorgt uw kind De gespecialiseerde verpleegkundige verzorgt uw kind. Zij roept u binnen zodat u aanwezig bent als uw kind wakker wordt.

Als uw kind goed wakker is en kan drinken mag het naar huis Als uw kind goed wakker is en kan drinken mag het naar huis. Uw kind krijgt een mooie ballon.

Via een gang komt u weer bij de wachtkamer Via een gang komt u weer bij de wachtkamer. U neemt de lift naar de begane grond en volgt route 1 naar de uitgang.