De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Er sterft een nonneke. Zij gaat NATUURLIJK naar de hemel, alwaar ze door Sint Petrus met open armen ontvangen wordt. Ze krijgt er een rondleiding als.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Er sterft een nonneke. Zij gaat NATUURLIJK naar de hemel, alwaar ze door Sint Petrus met open armen ontvangen wordt. Ze krijgt er een rondleiding als."— Transcript van de presentatie:

1

2 Er sterft een nonneke. Zij gaat NATUURLIJK naar de hemel, alwaar ze door Sint Petrus met open armen ontvangen wordt. Ze krijgt er een rondleiding als een koningin. Alles is mooi, schoon en proper maar.... tot ze in een gang komen waar er een verschrikkelijk gekrijs te horen is achter één van de deuren. “wat gebeurt daar in 's hemelsnaam " ?, vraagt het nonneke. "Och", zegt Sint Petrus, "daar moet je niet op letten, daar worden de gaatjes in de rug geboord om de vleugeltjes aan op te hangen." Ze gaan verder en alles is weer mooi, schoon en proper. Tot ze weer in een gang komen met een nog verschrikkelijker gekrijs achter één van de deuren. "Wat is dat daar dan " ?, vraagt het nonneke met de hand voor de mond om haar verbazing en afschuw te verbergen.

3 in het achterhoofd om het aureooltje aan op te hangen." "Amaai", zegt het nonneke, nu héél verontwaardigd en uit het lood geslagen, “hier blijf ik niet! wat een bloederige en wrede toestand is me dat hier! dan ga ik veel liever naar de hel " !!! Nu is het de beurt aan Sint Petrus om verontwaardigd te kijken, en hij roept dan ook verschrikt uit: "Maar daar gebeuren verschrikkelijke dingen ! Die wil jij niet meemaken! Daar gaan ze je zelfs verkrachten!" "Dat is niet zo erg", zegt de non, “dáár heb ik al een gaatje voor ". "Och", zegt Sint Petrus, "niet op Letten, hier boort men een gaatje


Download ppt "Er sterft een nonneke. Zij gaat NATUURLIJK naar de hemel, alwaar ze door Sint Petrus met open armen ontvangen wordt. Ze krijgt er een rondleiding als."

Verwante presentaties


Ads door Google