Clubblad GymClub Tienen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De kinderen van groep 7 van De Wilgenburg uit Zwolle stellen zich voor aan de kinderen van leerjaar 5 van OLVA Steenbrugge uit Brugge.
Advertisements

Clubblad GymClub Tienen Derde Editie – Dec oplagen V.U. : GymClub Tienen vzw Een woordje van de voorzitter... Beste leden, In september zijn we.
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Sporten.
Clubblad GymClub Tienen
Ik ben Mo.
Pikante afwas !! Ik stop ermee. Die hele bereiding van deze maaltijd!!!
MEI/JUNI 2013 Dag dag!Hiep Hiep Hoera ThijsDouwe1 jaar! Scott Rover 3 jaar! Naar de basisschool! Benjamin 3 jaar! Lauranne 4 jaar! Alexander 3 jaar! Louise.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Instuifdag 5 september 2009 Clubblad GymClub Tienen Zesde Editie – Juni oplagen V.U. : GymClub Tienen vzw Een woordje van de voorzitter... Beste.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Het leven zoals het is... Docu over het lief en leed in de kleuterschool...
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Clubblad GymClub Tienen in dit clubblad … Sportjaar
Vmbo Helicon Eindhoven
Bezoek een sportief evenement:
Hoe doe je dat? Actief Zendingswerk
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
JONAS CLAERHOUT Foto niet vergeten.
mber Kolk Ik woon in Enkhuizen Ik heb drie huisdieren,
Sportiviteit & Respect HC Twente 26 maart 2014
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
onderwijsstromingen Ontwikkelingsgericht onderwijs
Nieuwsbrief 2 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN.
Portfoliogesprek Dani Theuninck.
VSO Kennedy school LC 2013.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Ik ben Bob..
Terugblik op de Toermalijn
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie.
Chuvensley Richardson
Devanee Duwaer Hallo, Mijn naam is Devanee. Ik ben 9 jaar. Ik ben geboren in nederland. Mijn tweelingzusje zit ook in groep 6A. Ik heb families, die in.
Nummer een. Waarom gaat het toch altijd om wie het beste is Kijkt iedereen altijd naar nummer één Is er iets dat ik niet snap Is er iets dat ik soms mis.
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Interpreteren van data
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Groep 6A Wat is de gang van zaken in die groep?. ‘s morgens vroeg in de kring.
Wat ik wil…..
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
DE KNIPOOG over.
Tenniskids Jeugdtennis verslavend leuk maken!
Mijn Ogen.
tarkan en zijn vriendjes
Wie ben ik?.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
INTERVIEW. Hallo, Ik ben juf Isabelle. Ik geef les in het 1 ste leerjaar van de Sint-Stevensschool.
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Informatieavond keuze leerjaar 2 naar leerjaar 3 Februari 2016.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Werk aan de winkel. Bankrekening openen Beste Kinder- en Jongerenrechtswinkel, Veel van mijn vrienden hebben een bankrekening. Mijn ouders vinden dat.
TTC EASYPAY COMPETITIE. Overzicht  Trainingen  Bestuur  Competitie  Verschil 5 de en 6 de provinciale  Sportclub van het jaar  Facebook pagina.
De humor van ( ) Zijn echte naam is Samuel Clemens. Hij werd geboren in 1835 in Missouri en gestorven in 1910 na carrière als schrijver en humorist.
Minder kinderen, minder scholen? Bijeenkomst gemeente Sluis dinsdag 28 juni 2011.
Verbugge Eline In deze presentatie zal ik iets over mezelf vertellen.
Het school jaar Het school jaar is al bijna geweest van Boschveld iedereen is heel erg blij. Iedereen gaat bijna op vakantie het schooljaar was heel.
Transcript van de presentatie:

Clubblad GymClub Tienen Clubblad GymClub Tienen Juni 2007 Clubblad GymClub Tienen Demo & Ontbijt Tweede Editie – Jun. 2007 70 oplagen V.U. : GymClub Tienen Hallo, ik ben Kathleen Zaterdag 2 juni was er een demo van de GymClub Tienen.Voor de demo was er een heerlijk ontbijt. Daarna heeft elke groep een nummer gedaan. Ik heb er verschillende sprongen gedaan en bij de wedstrijdgroep heb ik veel piramides gemaakt. Het was heel fijn! Een woordje van de voorzitter ... Beste leden, De zomervakantie staat voor de deur en hiermee is ook een einde gekomen aan het sportjaar 2006-2007. Een geslaagd jaar, als je het mij vraagt. Zo zijn we ondermeer in januari van dit jaar van start gegaan met het kleuterturnen en de wedstrijdgroep. Hiermee willen we als club een breder publiek aanspreken en meer talentvolle gymnasten de mogelijkheden om zich verder te kunnen ontwikkelen. Volgend sportjaar zullen we zeker deze richting blijven uitgaan. We breiden zelfs ons aanbod nog uit met “Gym4Kids”. Meer hierover kan je lezen in dit blad. In de laatste rechte lijn naar het einde van het sportjaar, hebben ook onze gymnasten nog hun beste beentje voorgezet. Zij hebben ondermeer veel tijd gestoken in de voorbereidingen van de demonstratie die op 2 juni plaatsvond. Enkele sfeerbeelden kan je in dit Clubblad terugvinden. Samen met de mensen van het bestuur en de trainers wil ik jullie danken voor het vertrouwen in onze Club en hopen jullie het komende sportjaar weer te mogen ontmoeten binnnen de muren van de sporthal ! Ik wens jullie allen een deugddoende vakantie en hopelijk tot binnenkort ! Tom De Wit Het Ontbijt De Gymnasten De Trainers Het Publiek GymClub Tienen in het Nieuwsblad Inschrijvingen 2007-2008 FOTO’S VERKRIJGBAAR In de zomer ontvangen jullie persoonlijk een nieuw inschrijvingsformulier voor het nieuwe sportjaar. Meer over ons aanbod van 2007-2008 in dit Clubblad Indien er mensen zijn die nog graag een CD willen bestellen met alle foto’s van de demo en ontbijt van 2 juni en de voorbereidingen naar 2 juni toe, kunnen dit door een mailtje te verstruren naar Tom De Wit (tom-dewit@telenet.be). De prijs voor een CD-ROM met alle foto’s bedraagt 5.00 € pag 4 pag 1

Gym4Kids op woensdagnamiddag Clubblad GymClub Tienen Juni 2007 Clubblad GymClub Tienen Juni 2007 Paspoort van onze Trainers ... Sportjaar 2007-2008 Volgend sportjaar wordt het aanbod uitgebreid door ook op woensdagnamiddag trainingen te voorzien. Op woensdag zullen extra trainingen voor de gymnasten van de wedstrijdploeg georganiseerd worden en zal er een extra discipline toegevoegd worden : “Gym4Kids” Bij Gym4Kids zullen we jonge kinderen van 6 tot 12 jaar iedere week met een andere turndiscipline laten kennismaken. Zo komen toestelturnen, trampoline, acrogym en tumbling zeker aan bod. Maar tijdens dit uurtje zal ook de factor ‘fun’ een grote rol spelen. De opwarming zal dan ook in spelvorm zijn. Heb je zin om te springen, te klauteren, te rollen en nog zoveel meer, kortom om je een uurtje lekker uit te leven? Kom dan meedoen op woensdag met “Gym4Kids”. Verder gaan we op zaterdag verder met dezelfde disciplines als het voorbije jaar : toestelturnen, trampoline en acrogym op recreatief niveau. Ook de kleuters kunnen op zaterdagmorgen weer terecht voor een uurtje gymnastiek. De gymnasten van de wedstrijdgroep zullen op woensdag, zaterdag en zondag trainen. In onze eerste editie hebben we jullie Kurt en Annelies voorgesteld. Sinds januari is Cindy Verlinden gestart als trainster bij onze club. Maak kennis met de trainster van onze allerkleinsten : de kleuters ! Naam : Cindy Verlinden Leeftijd: 23 jaar Beroep: Kleuterleidster. Maar ik werk nu in het buitengewoon lager onderwijs. Hobby’s: zwemmen, paardrijden en af en toe eens weekendjes organiseren met vrienden. Aantal jaren turnervaring: Geen eigenlijk. Ik geef wel sportkampen aan kleuters. Maar dat is helemaal iets anders. Maar ik vind het wel heel leuk om te doen! Aantal jaren trainerservaring : Geen in turnverband. Ik geef wel al 7 jaar zwemtraining. Zowel watergewenning, beginnend zwemmen als gevorderd zwemmen. … (Vraag het dus binnen een paar jaar nog eens!) … Leukste herinneringen als gymnast & trainer Veel ervaring heb ik nog niet,maar de demonstratie van 2 juni vond ik wel leuk. Het was spannend en soms wat stresserend. Maar het gaf nadien veel voldoening en veel dankbaarheid zowel van de lieve kleuters die goed hebben meegedaan als van de ouders. NIEUW Gym4Kids op woensdagnamiddag De inschrijvingen voor het nieuwe sportjaar starten in de maand juli. Alle leden van het voorbije sportjaar zullen persoonlijk een inschrijvingsformulier toegestuurd krijgen met het aanbod voor volgend jaar, de exacte uurregeling en inschrijvingsgeld. De Wedstrijdgroep Wie zijn onze leden ? Zoals ook in onze eerste editie, laten we in dit blad 2 leden aan het woord. Dit keer zijn dat : In het eerste weekend van 2007 zijn we van start gegaan met een competitieploeg. De bedoeling van deze competitieploeg is een aantal gymnasten voor te bereiden op de wedstrijgymnastiek, waarbij de keuze gemaakt werd voor ‘acrogym’. De selectie van deze ploeg gebeurde door de trainers. Kurt en Annelies hebben beiden jarenlange ervaring in wedstrijdgymnastiek (zie clubblad van dec. 06 – paspoort van onze trainers ...) en weten perfect over welke kwaliteiten een jonge gymnast moet beschikken om aan wedstrijdsport te doen. De jonge talentvolle gymnasten zitten nu in hun voorbereidende fase. Zij trainen vooral kracht, lenigheid en uithouding. Dit zijn zeer belangrijke basiselementen voor elke wedstrijdgymnast, die belangrijk zijn in vorming van het lichaam. Om acrogym als competitiesport te kiezen heb je moed en doorzettingsvermogen nodig. Je moet bereid zijn om in een team te werken. Er wordt ook veel geoefend op de juiste basishoudingen van de verschillende piramides. Onlangs nog hebben een aantal gymnasten een eerste keer kennis gemaakt met de wedstrijdsport. Zij zijn naar een Provinciale Wedstrijd Acrogym gaan kijken om eens van dicht bij mee te maken wat er zo allemaal bij komt kijken. Nadien was het enthousiasme bij de gymnasten nog groter om er tegen aan te gaan. Volgend sportjaar zal de wedstrijdploeg drie keer per week trainen en ook tijdens de schoolvakanties zal er getraind worden. De groep zal ook uitbreiden en sommigen van hen zullen zelfs al voor de eerste keer deelnemen aan kampioenschappen. Meer informatie over acrogym en wedstrijdgymnastiek, kan je terugvinden op : www.gymfed.be Luna BUTTIENS   Ik ben Luna Buttiens en ik word in september 8 jaar. Ik woon in Tienen en ga ook naar school in Tienen. Op school knutsel en reken ik graag, maar lezen vind ik helemaal niet leuk. Ik heb een grote zus Kiana van 12 jaar en ook een poes Moby die bijna 1 jaar is. Als hobby doe ik dansen en turnen. Ik doe trampline en acrogym. Acrogym vind ik het leukst omdat wij allerlei pyramides leren te maken en als acrobaten stuntjes uithalen. In de vakantie doe ik ook sportkampjes en ik hoop dat ik ook daar kan turnen. Volgend schooljaar wil ik blijven turnen want ik vind het echt heel fijn, maar ik ga ook starten met de muziekschool en het zal dus druk worden ... Hanne VAN CAMPENHOUT Mijn naam is Hanne Van Campenhout en ik zit in het 4 de leerjaar. Ik woon en ik ga naar school in Hoegaarden. Ik ben de oudste van onze familie en ik heb nog 1 zusje Lara van 7 jaar en 2 broertjes Joren van 6 en Sander van 4 jaar. Wij hebben een poes Tyra en ook kippen en 1 gans. Naar school gaan vind ik fijn, maar ook paardrijden, naar de Chiro gaan en turnen vind ik heel leuk. Samen met mijn zusje Lara turn ik 2 uur per week : toestelturnen en trampoline. Tijdens het toestelturnen leren wij heel veel verschillende dingen op de balk, de mat, de plint .... Ik zou graag volgend jaar blijven turnen. pag 2 pag 3