Terugblik van:sietske.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Dag 4. Dag 4 “We zijn er bijna… we zijn er bijna, nog maar 1 nachtje onderweg”. Dag 4 van het dagboek Hallootjes allemaal, “We zijn er bijna… we zijn.
Door Dennis. indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Hallo verzekeringsagent, Ik heb gisteren mijn auto op een parkeerplaats in het dorp geparkeerd,maar toen ik terug kwam was hij helemaal vochtig van binnen,ben.
Dominique De Hoon H4A.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Suzan soms druk, ik ben goed in gitaar spelen, ik ben meestal vrolijk, ik hou van dansen en zingen en ik zit op korfbal Ik verwacht dat niemand elkaar.
BONSAI Met Mijn leven… Als ik zo eens zit te denken aan mijn leven, hoe dat ging.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Ik wou ff weten hoe het met je gaat!
IKL project door: Kiki Pappers
Annelies (muisje) Vanmuysen
Samenvatting Learning Circle
Mijn Levens verhaal… By Friso Santen Friso Santen.
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
Terugblik Toermalijn Mika Huisman.
Terugblik op de Toermalijn
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
Door Ruben Dit ben ik Inhoud Hoofdstuk 1: groep 1 Hoofdstuk 2: groep 2 Hoofdstuk 3: groep 3 Hoofdstuk 4: groep 4 Hoofdstuk 5: groep 5 Hoofdstuk 6: groep.
Mijn schooltijd van één tot acht
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Glow.
Van groep 1 tot 8 Door: Sanne.
De verhuizing Ik ben Fleur Ik ben Mandy Ik moet je iets vertellen, ik moet verhuize n vanwege mijn vaders werk Wat erg.
Ons rekenland project : Texel Onderwerp : Het strandfeest
Ludieke dag Gemaakt door: Owen, Izzy, Sam, Bente, Roel.
 Vind je het leuk?  Ja  Wat ben je aan het maken?  Een dromenvanger  Waarom heb je dit gekozen?  Omdat ik het leuk vind Interview met Lotte.
PERS LUDIEKE DAG PAUL THOM MARK MARLEEN EN SHAKYRA EN NU LATEN WE DE INTERVIEWS ZIEN.
Interpreteren van data
Een Mailtje grapjes-CS.
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Ik ben Peter en dit is mijn verhaal…
Dit kun je gaan lezen als je niks beters te doen hebt!
Sportklassen Sportklassen was suuuuper leuk. We gingen met de auto’s naar sporthal runkst. En elke dag maakten we plezier!!!! Kijk zelf maar!!!!
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Groep 5a. Hallo allemaal, wij hebben verkeer gedaan op het schoolplein. Mama linda,angela en yvon hebben alle spullen klaar gezet. En de moeders hebben.
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
Stel je voor, je bent weer kind…. En de wereld mag lekker helemaal om jou draaien.
Dictee 6.13 Succes.
Mijn spreekbeurt gaat over
tarkan en zijn vriendjes
BENNY JULIANE EN TESSA De poppen van 5c. UITLEG OVER MEZELF  Ik ben Benny→  Ik ben 10 jaar  Ik zit in 5c  Deze PowerPoint gaat over Benny Juliane.
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
BONSAI Mijn Leven….
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
Belangrijke tips voor een spreekbeurt
klaskrant LG 4 De bosbreinen
Maandag Aankomst in het Reigersnest Bezoek Abdijmolen, fotozoektocht naar het strand en op het strand schelpen zoeken Leuke kamergenoten! Wat hoog, wiebelig.
‘Mixed up piles’.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Pakjes feest Dames in Windekind 15 januari 2016 Op een natte 15 januari gaan alle dames aan tafel na de nodige kussen tijdens de begroeting.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
CARNAVAL 2016 De Sangkorreltjes. Prinses Gwenn Hallo allemaal, Ik ben Gwenn en zit in groep 8! Met alle plezier mag ik aankondigen dat ik dit jaar.
Dans Mijn spreekbeurt gaat over dans.
trouw – Loyalty De trouw van ‘n vriend op 4 poten
Transcript van de presentatie:

terugblik van:sietske

Hoofdstukken Klasgenoten Juffen en meesters Leuke lessen Sinterklaas Peuterklas Plaatjes Plaatjes.. Holland’s got talent Mijn volgende jaar !

Klasgenoten Mijn best vrienden zijn Farrah, Sanne, Donna, Cheyenne en Turken Dit zijn mijn vrienden van groep 7 Marit, Manon, Anouk

Juffen en Meesters Groep 3a: Ingrid Metz Groep 3b: Marieke van Noorden & Lydia Sommeijer Groep 4a: Herman Boogaerdt & Lydia Sommeijer Groep 4b: Eva van den Idsert & Lydia Sommeijer Groep 5a: Tine van Luit & Ank Pot Groep 5b: Loes Sinkeler Groep 6a: Vivian Pot & Tanja Krouwels Groep 6b: Linda Leegstra & Gemma Wolters Groep 7a: Peter Tolhuijs & Marjon de Boer Groep 7/8b: Marjan Bohnenn Groep 8a: Jorrunn Gerritsen

Leuke lessen Leuke lessen zijn meestal wel taal en gym met taal mag je wel eens samen doen en met gym kan je je helemaal uitleven dat was één van de leukste lessen en toen we rennen struikelden ik over mijn eigen voeten:P

Peuterklas Ik hoop dat mijn peutertijd heel leuk was ik denk dat het best wel leuk was tenminste dat zie ik op de foto’s jammer genoeg heb ik geen foto’s

foto’s jeeeeeej

Ik zal jullie nooit vergeten Love you

Juffen en Meestersdag Onze juffen en meestersdag thema ging over DISCO!!! We hadden ook heel veel chips dat was wel lekker

Holland’s got talent! Dat was echt heel erg leuk. Sanne, Farrah en ik presenteerde het de twee bekers waren ook heel erg mooi Farrah, Sanne, Cheyenne, en ik hebben de tweede prijs gewonnen we waren heel erg blij de eerste prijs gingen naar Romy en Anouk

Mijn volgende jaar Mijn volgende jaar ga ik hopelijk naar het clusius. Ik ben aangenomen

En het einde Het beste jaar!!!! The end