Cateringlijst 2013 “Ut Opsjupperke” Voor al uw feesten en partijen Wij verzorgen het feestelijk “Ut Opsjupperke” Kerkplein 8 6039 GH Stramproy Tel/fax.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Op de bijeenkomst voor ons super gezellige geweldige vriendenweekend
Advertisements

Op reis naar… Tunesië met een budget van 1500€.
Wat is een goede warme maaltijd?
REGELS VOOR HET TAFELDEKKEN
Kook methodes Kook methodes vallen onder 2 groepen die zijn:
Stationsstraat 25, Sittard
De Engelse fotograaf Car Warner maakte een reeks foto’s
Gezonde voeding.
Nieuw in Nederland U aangeboden door
Spaans 24-Kitchen.
Leonardo Project “F&B4You” Fine Dining en Bistro Style
ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema: Een werkdag.
Bussink Kerstbrochure 2009
Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters” Vlees & Gevogelte.
KOOKDEMO Dimitri Declercq “14 april 2007”. INHOUD Inleiding Inleiding Recepten Recepten Aardappelen in citroen gekookt; Aardappelen in citroen gekookt;
Voor onze jeugdspelers
Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon:
Een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch
Leonardo Project F&B4YOU
“Leonardo Project” F&B 4You
Cateringlijst 2011 “Ut Opsjupperke”
Een handleiding voor deleerkracht
€ 2,59 Compleet* € 7,10 € 3,85 Compleet* € 8,35 € 10,95 Compleet* € 15,45 € 7,45 Compleet* € 11,95  Malse biefstukspies  2 stokjes varkenshaassaté 
Fair Shares Totaal Vers Jaar 2006
De voedingsdriehoek bestaat uit 9 verschillende delen
De actieve voedingsdriehoek
In welke snack zitten bij gelijk gewicht de meeste calorieën? a) Slagroomgebak b) Chips c) Kip-kerriesalade.
Maand Acties Geldig van 1 oktober t/m 31 november €13.20 €11.50
Naam: Kelly Kleijburg Klas: G4A
Gehaktballetjes met krieken en rijst
Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi
Voeding en bewegen!.
Werken aan Intergenerationele Samenwerking en Expertise.
Hoofdstuk 14 Party Catering Srednja šola Zagorje.
Gezellig aperitieven met broodhapjes
Smaak en kleur On ne discute pas.
De Engelse fotograaf Car Warner maakte een reeks foto’s
Pasta carbonara.
La Tierra Home cooking Cuppens Nicky.
Ons jaarlijks uitje. We gaan we deze keer naar 16 september 2014.
Gonnie Staaks tel
Een doorsnee gezonde dag Rotary Naarden Bussum 24 maart 2014.
S a l a d e s Rocket v 10,00 rucola, buffelmozzarella, rode ui, pijnboompitten, pesto, tomaat en balsamicodressing Chèvre 10,00 salade met warme geitenkaas,
Kruiswoordraadsels eten & drinken
Wraps met gehakt, verse groentjes en kruidendipsaus
Restaurant Swing Restaurant Swing biedt een uiteenlopend menu welke iedere 4 weken wisselt. U kunt een keuze maken uit losse gerechten of zelf een 3-gangen.
Kerstmenu 2014 Zus en Zo Amuse eendenborst rode port |bospaddenstoelen
Balletjes in tomatensaus met puree
Gebonden soepen en puree soepen
Programma Uitleg over verschillende onderwerpen Vragen beantwoorden
Hoofdstuk 3 Systematisch tellen
Gezellig aperitieven met broodhapjes. Goed begonnen… Enkele tips voor een geslaagd aperitiefmoment Voorzie een vijftal hapjes per persoon Varieer in smaak,
Smaak.
LUNCH / TROMMEL IDEEËN Alice Bekelaar. VOEDING & VARIATIE Om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen is het belangrijk om te variëren. Groente en.
Voedingsdienst Zorgcentrum ‘de Blanckenborg’ Maaltijdservice(extramuraal) Maaltijdservice(extramuraal) Restaurant “Onder de Pannen” Restaurant “Onder.
Maandag 18 januari 2016 Bourgondisch buffet Franse uiensoep met een kaas-twist en Molenbrood Gebakken beenham met honing-mosterdsaus Boeuff Bourguignon.
Het eten Elise Langlois. De glas (glazen) Het plat bord (de platte borden)
Pasen… met echt bakmanschap van je warme bakker!.
De kip!. Hoe ziet een kip eruit? De kip Heeft ook veren, maar minder mooi gekleurd dan de haan. Kippen zijn er in veel verschillende kleuren. Kippen hebben.
Surinaamse Gerechten.
Weekmenu Kunstgrastoernooi 2017
PRIJSLIJST /Resto Jette
Voedingsdienst Zorgcentrum ‘de Blanckenborg’
( H ) eerlijk varkensvlees
Voedingstest Gemaakt door: William, Rien en Metrijs.
VIP CATERING INFORMATIE
Familiedag 24 juni 2018 De familiedag zal plaatsvinden in de zaal van Zonnig leven in de vorm van een buffet.
Maandag 18 januari 2016 Bourgondisch buffet
Banquetingmap 2019.
Het eten.
Transcript van de presentatie:

Cateringlijst 2013 “Ut Opsjupperke” Voor al uw feesten en partijen Wij verzorgen het feestelijk “Ut Opsjupperke” Kerkplein GH Stramproy Tel/fax

Gerookte zalm Vers gepocheerde zalm Diverse gevulde wraps Garnalen in cocktail saus Tonijn salade Krab salade Serreno ham met meloen Koude gehaktballetjes met een saus Diverse tapenades Kaasplankje Tomaten mozzerella saus Gevulde eieren Ham asperge rolletje Gerookte kip salade Beenham salade Diverse soorten patés Kip stroganoff saus Varkenshaas satésaus Diverse broodsoorten Kruidenboter Toast Prijs € 15,00 p.p. Buffet vanaf 15 personen Hapjes buffet

Gehakt balletjes in tomaten of saté saus € 3.50 Kip champignon roomsaus € 3.50 Kip stroganoff saus € 3.50 Gegrilde karbonade champignon saus € 3.50 Varkens haas champignon roomsaus € 4.50 Beenham honing saus € 4.50 Varkenshaas saté saus € 4.50 Varkenshaas stroganoff saus € 4.50 Goulash € 4.50 Wij serveren 180 gram p.p Diverse soorten soep € 2.50 p.p. Aardappel gratine 100 gram p.p. € 0.75 Witte rijst 100 gram p.p. € 0.75 Pasta met vis in vissaus 100 gram p.p. € 2.00 Lasagne 100 gram p.p. € 2.50 Paella met vis 100 gram p.p. € 2.00 Warme gerechten

Warm vlees naar keuze Koude schotel opgemaakt 2 soort salade Stokbrood Kruidenboter € 8.00 p.p. Buffet voor de kleine trek

Buffet A Buffet B  Koude schotel opgemaakt  Gevuld ei – gevulde tomaat – ham / asperges  Vlees in roomsaus of in stroganoffsaus  Warme gerookte beenham  3 soorten uitgebreide salades:  Vers fruit salade  Mini broodjes - stokbrood  Kruidenboter Prijs € p.p.  Koude schotel opgemaakt  Gevuld ei – gevulde tomaat Ham asperges  Warm vlees in groenteroomsaus  Warme gerookte beenham  Maatjesharing met uitjes  Krabsalade in cocktailsaus  3 soorten uitgebreide salades  Vers fruit salade  Mini broodjes - stokbrood  Kruidenboter Prijs € p.p.

Buffet 1 Buffet 2  Koude schotel opgemaakt  Gevuld ei - gevulde tomaat - ham / asperges  3 soorten uitgebreide salades  Vers gepocheerde zalm  Maatjesharing  Garnalen in cocktailsaus  Babi Pangang  Vlees in BBQ saus  Witte rijst of paëlla  Vers fruitsalade  Stokbrood - ciabatta  Kruidenboter  Koude Schotel opgemaakt.  Gevuld ei - gevulde tomaat – ham / asperges  3 soorten uitgebreide salades  Vers gepocheerde Zalm  Krabsalade  Warm vlees in roomsaus  Warme gerookte beenham  Lasagne kaas  Pasta met kaas groente en vis  Vers fruitsalade  Stokbrood – ciabatta  Kruidenboter  Vanaf 10 personen Prijs € p.p. Prijs € p.p.

Buffet 3 Buffet 4  Koude schotel opgemaakt  Gevuld ei – gevulde tomaat – ham / asperges  3 soorten uitgebreide salades  Gehakt in tomaten - of satésaus  Warme beenham in zoetzure saus  Kipreepjes in roomsaus  Babi Ketjap  Witte rijst of paëlla  Aardappel gratin  Vers fruitsalade  Stokbrood - ciabatta  Kruidenboter  Koude schotel opgemaakt  Gevuld ei – gevulde tomaat – ham / asperges  3 soorten uitgebreide salades  Vers gepocheerde zalm  Diverse soorten vis in saus  Garnalen in cocktailsaus  Rosbief - fricandeau  Warme beenham  Vlees in roomsaus  Lasagne  Vers fruitsalade  Stokbrood - ciabatta  Kruidenboter  Vanaf 15 personen Prijs € p.p. Prijs € p.p.

Buffet 5 Buffet 6  Koude schotel opgemaakt  Gevuld ei - gevulde tomaat – ham / asperges  Gerookte zalm / garnalen  Gerookte paling / krabsalade  Gerookte forel  Maatjesharing  Vlees in zoetzure saus  Vlees in roomsaus  3 soorten uitgebreide salades  2 sauzen - toast – stokbrood  Ardennerham met meloen  2 soorten tapenade  Vers fruitsalade  Kruidenboter  Prijs €  Vanaf 15 personen  Koude schotel opgemaakt.  Gevuld ei - gevulde tomaat – ham / asperges  Maatjesharing / gerookte zalm  Krabsalade / beenhamsalade  Speklapje / drumstick  3 soorten uitgebreide salades  Kaasbuffet.  Lasagne  Pasta met groenten en vis  2 Soorten tapenade  Vers fruitsalade  Diverse soorten Toast.  Stokbrood - ciabatta - uienkruier  Kruidenboter  Prijs €  Vanaf 15 personen

Luxe Buffet  Lasagne  Aardappel gratin  Witte rijst met ham  Gevuld ei  Ham asperge  Warme beenham  Kip in stroganoff saus  Varkens haas roomsaus  Carbonade bruine kaassaus  Verse gepocheerde zalm  Maatjes haring met uitjes  Garnalen in cocktail saus  Crabsalade  Beenhamsalade Pasta salade Farmer salade Spitskool salade Ardenne ham meloen Verse fruitsalade Mini broodjes Stokbrood Kruide boter Prijs € p.p. Vanaf 15 personen

Pikbuffet 1 Tappas buffet  Witte rijst of paëlla  Aardappel gratin  Vlees in BBQ saus  Saté in satésaus  Kipfilet in zoetzure saus  Rundvlees in fruitsaus  3 soorten uitgebreide salades  Vers fruitsalade  Stokbrood - ciabatta - uienkruier  Kruidenboter Uitgebreid verrasings buffet Met een uitgebreide keuze aan tappas warm en koud Laat u verrassen Prijs € p.p. Prijs € p.p.

Italiaans buffet  Lasagne  Vis met tagliatelle in saus  Gehakt in Milanosaus  Kip in kaas / hamsaus  3 soorten salades: Italiaanse salade / Tortelinni salade / beenham salade met verse annanas  Diverse tapenades  Slamix met diverse soorten vis  Gedroogde tomaten  Italiaanse champignons  Olijven  Italiaanse serrano ham met ijsbergsla en basilicum  Stokbrood - ciabatta  Kruidenboter Prijs € p.p

Koude schotel opgemaakt 3 soort verse salades Tagliatelle met diverse soorten vis en roerbak Rijst met wok groente Kip a la Franciscus Varkenshaas pikant Verse zalm/cocktail saus Garnalen du chef Gerookte zalm met krab dille saus Gevulde wraps met beenham Gerookte makreel met verse bieslook saus Scampi salade knoflook saus Verse fruit salade Diverse soorten broodjes Kruiden boter Prijs € Vanaf 15 personen Super buffet

Buffet Dineren thuis. Voorgerechten. Zalm cocktail of kipcocktail of viscocktail of gerookte eend Soep. Tomaten soep of bouillon met groente Hoofd gerechten. Varkens haas champignonroomsaus Kip met scampi's roerbak saus Panga vis met tandorie marinade Aardappel gratinee/frietjes Spitskool hollandaise saus Uitgebreide gemengde salade Stokbrood kruide boter Nagerecht. Verassing dessert met vers fruit Prijs € p.p. Vanaf 8 personen Indien u uw gasten in huishoudelijke sfeer wilt verwennen en toch makkelijk wilt houden,hebben wij voor u het volgende samen gesteld Natuurlijk kunt u de gerechten wijzigen. U kunt een keuze maken uit een van de voorgerechten,het hoofd gerecht zal worden gepresenteerd in buffet vorm Wij leveren hierbij gratis het servies en bestek bij Tegen een meerprijs verzorgen wij ook de afwas

Pannen!!  Pannen of wel gourmetten in het groot.  Pan met een doorsnee van meer dan 1 meter voor binnen of buiten.  Gemarineerde varkens haas  Gemarineerde biefstuk  Gemarineerde kipfilet  Shoarma reepjes  Gyros reepjes  Champignons / uien ringen / katenspek  Cocktailsaus / knoflooksaus / satesaus  Pastasalade / koudeschotel / slamixsalade / spitskoolsalade  Verse fruitsalade  Stokbrood en kruidenboter  Prijs € p.p.

Brunchen  Heldere groentesoep  Tomatensoep  Vlees in roomsaus  Gerookte beenham  Gehakt in tomatensaus  3 soorten verse salades:  Koude schotel  Vers fruit salade  Roerei met spek  Tagiatella met diverse soorten vis  Diverse luxe broodjes  Diverse soorten kaas en vleeswaren  Aardappel gratinee  Rijst met roerbakgroenten  Verse zalm  Garnalen in cocktail saus  Beenham salade  Crab salade  Luxe dessert buffet Prijs €14.50 p.p Kinderen tot 12 jaar € 8.50 Dit buffet wordt op een verassende wijze gepresenteerd

Diners bij “Ut Opsjupperke”  Verse zalm of garnalen cocktail  Tomaten of groentesoep  Varkens haas roomsaus  Ossenhaas met roerbak groenten  Schnitzel met geb.champignons  Diverse soorten verse groenten  Salades  Diverse soorten aardappelen  IJs met warme kersen en slagroom Prijs € p.p.  Kipcocktail of lauw warme beenham in mosterd saus  Kippen of tomaten soep  Vis pannetje  Varkenshaas roomsaus  Karbonade du chef  Diverse soorten groenten  Salades  Diverse soorten aardappelen  IJs met bavarois en slagroom Prijs € p.p. Kindermenu in overleg

Kip of zalm cocktail Verse groente bouillon Gegrilde bief/teriaki saus Kalkoen spies roomsaus Pangafillet kreeften saus Diverse soorten groenten Verse rauwkost salade Aardappel garnituur Grand dessert Prijs € p.p. Runder carpaccio Bloemkool soep Runder spies roerbak saus Kip a la Franciscus Scampi in lookroom Diverse soorten groenten Verse rauwkost salade Aardappel garnituur Grand dessert Prijs € p.p. Diners “Ut Opsjupperke”

Borrelgarnituren Leveringsvoorwaarden Leveringsvoorwaarden geschieden à contant mits anders overeengekomen. IJssalon-catering-lunchroom “ut Opsjupperke” kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan door onzorgvuldig of onvoorzichtig handelen met apparatuur of goederen door ons aan derde ter beschikking gesteld. Goederen die zoek of beschadigd raken zullen wij tegen kostprijs in rekening brengen.  Halve broodjes  Luxe belegd met: Snijvlees - kaas - ham - brie paté - fricandeau - rosbief Prijs per schaal 10 stuks € 16,-  Toast belegd met:  Hollandse nieuwe - zalm – paling - garnalen  Kipsalade - eiersalade  Paté – ham - asperges  Kaas en worstprikkers Prijs per schaal 50 stuks €50,-