Aquarium Land Aquarium Land is een land onder water waar mensen leven. Het is een zeer bijzonder land, want het ligt niet aan de zee. Aquarium Land is.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Gezonde en ongezonde voeding
Advertisements

Niet Klikken, Er is muziek bij Oud mogen worden is een zegen Z e z e g g e n ….
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Sporten.
De zee Hallo ik ben Krabbie de krab!.
Fotoalbum door De woonboot Pps clara.
DROOMLAND. DROOMKLEDING In het Droomland dragen we meestal jurken en rokken. We kopen onze kleding meestal in een winkel die Jennifer heet. In de winkels.
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
DE WATERSNOOD.
Barbecue schatje? Bart en zijn vrouw zijn 's middags aan het werken in de tuin, wanneer hij zijn vrouw bekijkt en zegt: "Amai, schat, uw gat is echt wel dik aan't.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Gemaakt door: Lisanne de Haan
Daar is eindelijk de zon!
Wees het hele jaar door dankbaar voor wat je hebt…
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Poëzie December.
VOETBAL Meest populaire sport. DE REGELS  Bij elke wedstrijd moet er een team op het veld komen met om te kunnen spelen. De regels zijn heel simpel als.
Het oude Egypte lauren.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Hemellie landschap: Dit land is speciaal want het hangt in de lucht. Het doet je denken aan een wolk. In dit land kan je naar vele plaatsen gaan BV: een.
Zeeklas Kim en Aurélie..
Hamerhaai.
Een presentatie van Kadanz "In het donker" Een presentatie van
Street dans is een helle leuke sport om te doen je leert heel veel
Nederland Door Axelle en Laura.
Gemaakt door: David, Hans en Paul.. ‘t Bloemke Dit is onze windmolen; ‘t Bloemke. Onze windmolen heeft veel technische snufjes.
TOV VRIJDAG 06 FEBRUARI 2009 HEILIG AVONDMAAL.
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Donna en haar vader en moeder zijn op het strand toen kwam ze een meisje en jongetje tegen. Hoe heetten jullie. Birthe en Rodenchill. Zullen we gaan zwemen?
Snoepjesland.
De presentatie van: Zullen we beginnen. De inleiding. Hoe hebben we het gedaan. Even tijd voor een disco. Wat hebben we daarna gedaan. We hebben een.
De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan.
Door: Cameron Celestine
De legende van de partyhut
Het circus.
een les over kikkers (en padden) voor groep 1 t/m 3
Sterrenkunde project Rosetta
V r o l i j k K e r s t m i s Voor iedereen !.
GEMAAKT DOOR: Jay,Jeffrey en Thomas
Wat gebeurt er allemaal in de herfst?
Vrienden 9/04/2017 3:02.
Woordenschat groep 5 Thema 2 Les 1
Welkom bij de ‘Weet wat je eet en beweegt ’ quiz!
Tekst verwerken.
Zoals gewoonlijk, dezelfde stappers, alhoewel ik vandaag toch een paar getrouwen mis Goed kijken waar ik mijn voeten zet, want op sommige.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Wandelde takken De spreekbeurt.
Piratenquiz… Schip ahoy!.
Het is weer advent.
Tuttebollekakkie Tuttebollekakkie gaat een dagje naar het strand,
LEVENDE OCEANEN Wat weten jullie al over de oceanen? Maak een mindmap en schrijf alles op! In de oceanen leven duizenden bijzondere diersoorten. Ook hebben.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Gemaakt door rosa hallo kommie hoe is ie.wow tijd niet gezien !!!!
WAT maakt ons UNIEK?. We houden van aanpakken! We leren door gewoon te doen de praktijk We houden niet van boeken We zijn schatten We willen graag nu.
Aardrijkskunde Aardrijkskunde powerpoint van Tess en Ashley Thema 1.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Mini-kribbe ‘ de vlindertjes van Elshout’ Mini-kribbe ‘De vlindertjes van Elshout’ Fortbaan Schoten.
Kleur?. geen bloem bloemblaadjes 4 of minder56 of meer.
Witje (ma knobbelzwaan) zit op een nest met negen eieren.
Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen. Zij stonden net wat met.
Waarom doet onze club mee aan Team:Fit
Moleculen Mo eculen Les 1 Alle kleuren van de regenboog.
Waarom doet onze club mee aan Team:Fit
NATUURLES maar dan anders
“Dit land is haar land, dit land is zijn land
Semantisatieverhaal:
Transcript van de presentatie:

Aquarium Land Aquarium Land is een land onder water waar mensen leven. Het is een zeer bijzonder land, want het ligt niet aan de zee. Aquarium Land is het meest bekend als ‘Vissenland’ maar eigenlijk zijn dat gewone mensen die gemakkelijker hun adem kunnen inhouden. Maar het Aquarium Land is ook gekend voor zijn prachtige OCEAANBOL, dat omwikkeld is met algen en in de OCEAANBOL zijn er vissenstandbeelen.

Gebouwen Aqua’s, aquabuilding, aquazwembad, aquaH&M, aquadelhaize en nog veel aqua’s!

Landschap Onderwaterbos, kleine duinen op sommige plaatsen, veel rotsen. Het landschap van Aquariumland is niet zo bijzonder. Er zijn veel onderwaterbossen. Onderwaterbosen zijn bossen waarin zeeplanten groeien. Er zijn ook duinen maar ook veel rotsen op sommige plaatsen.

Feestdag De feestdagen gebeuren hier op 7 februari en op 7 juli OMDAT HET ONZE VERJAARDAG IS, HA HA HA! WAT GEBEURT ER: we gaan allemaal uit het water en dan beginnen we te dansen. Daarna is er een concert waar er vanalles te eten is. Aan het einde van het feest gaan we allemaal kijken naar het prachtige vuurwerk. We gaan terug in het water en feesten de hele nacht en op 7 februari gaan we naar de oceaanbal. Daar gaan we naar verschillende prachtige lichten die uit de oceaanbal spetteren kijken.En straks gaan we een wedstrijd doen: dan zingen we de hele nacht dat we fier zijn op ons land. HOERRRRRRAAAAAAA!!!!!!!

Kleding Kleding is heel bijzonder in Aquarium Land want de kleding is helemaal zoals bij jullie, maar de stof is heel anders. De stof is dezelfde als de stof van een badpak!

Nationale sport De drie nationale sporten zijn 1 zwemaqua, 2 aquasurf en 3 zeevoetbal. HOE GAAT DEZE SPORT : voor aquasurf en zwemaqua is het heel simpel. Het is gewoon degene die het eerste de lijn voorbijsteekt, dat is de winnaar. Maar voor zeevoetbal is het een beetje moeilijker omdat je de bal met de voet kan nemen en met de hand. Daarna is het makkelijk het is dezelfde regels als die van voetbal

Voeding De meeste Aquariumlanders eten salade en vis met een saus: een heel lekkere eten maar ook gezond!