W ijk en A gent S amen 3 manspolder Meer Zicht WAS W erken aan veiligheid in je eigen wijk W erken aan veiligheid in je eigen wijk A ltijd goede back-up.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Bidden of danken? 2 febr Rotterdam.
Advertisements

Intentie veranderen door bewustzijn
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
“Een reis naar Licht”.
Impressie van reacties
De kracht van CTB ICT Bouw BV
Introductiebijeenkomst
Social media gebruiken om een baan te vinden
Bouwen in eigen beheer Brug naar betaalbare woningen in leefbare wijken en dorpen.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Waar staan we voor met ons onderwijs?
  Donderdag 14 oktober 2010 bent u en uw gezin als buurtbewoners van harte welkom bij ROC Aventus om te zien wat buurtpreventie is en wat wij als uw Buurtpreventieteam.
Welkom bij deze bijeenkomst voor praktijkopleiders Met als thema: De jeugd van tegenwoordig Apeldoorn, 8 juni 2009.
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
Woord van Leven Augustus 2013.
die niet om jou zou huilen.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
De kracht van MySolution
Woord van Leven April 2014.
Bart van Uitert Geluk&Co Bart van Uitert projectleider Maatschappelijke participatie.
BallonRon en Mechies Schmink Ballondecoraties
Wat maakt het leven zinvol?
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam. . Ria Slides.
ghoenghroes Ghoenghroe betekent de roep van de dansbelletjes. Dit is een payal,het is net als een ghoenghroe, alleen is een ghoenghroe nog breder. Voordat.
Gewoon mooi om naar te luisteren...
Even verpozen en genieten... met muziek.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
TWAALF ARTIKELEN OM IDEEËN TE DODEN OF IDEEËN TE WEKKEN
Richteren 13: 1 De Israelieten deden opnieuw wat kwaad is in de ogen des HEREN; toen gaf de HERE hen over in de macht der Filistijnen, veertig jaar. 2.
Help, ik heb hulp nodig!. Help, ik heb hulp nodig!
Een bijzonder groepsinterview. Waarom Maatschappelijke ontwikkelingen – De WMO – Cultuuromslag – Buurt- en Wijkgerichte aanpak.
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Les 3 Deze les duurt 90 minuten
“Commissie Kerkopbouw Zeist” Ingesteld door de Centrale Kerkenraad op 3 december 2003 Ingesteld door de Centrale Kerkenraad op 3 december 2003 Mijn naam.
Conflicten! Lastig of een kans op ontwikkeling?
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
TRANSITIEQUIZ onder leiding van Lucille Werner.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Introles: Wie ben ik en jullie? 15 Wat is myl 20 Introductievragen 15
Doing vereniging voor aangepast sporten te Zoetermeer
Preek Jakobus 2:
Help! Verzuim voorkomen
TRAJEKT Samen kunnen we alles
MUZIEK Petra en Anna. Weet je hoe zeg je… de vioolsleutel de noot, noten.
Altijd online!.
Lichtkracht een creatief project voor en mèt jou!
De doop in de Heilige Geest
11 Diversiteit & inclusie July 30, Overzicht Diversiteit en inclusie zijn een integraal onderdeel van onze business. Het is essentieel dat u.
Magister voor ouders.
Solidariteit op onze school Enkele suggesties voor gesprek.
HOE WORD JE EEN WINNING TEAM?
Wat zijn verwijswoorden en hoe gebruik je die?
Woordsoorten benoemen
Woordsoorten benoemen
Organisatiecultuur “bestaat” niet, maar “ontstaat” steeds weer opnieuw als mensen met elkaar in de weer zijn. Organisatiecultuur.
INFORMATIEAVOND VOORKOM WONINGINBRAAK/BABBELTRUC Maandag 7 april 2014.
Shema Yisrael … de ENE God…. Shema' Jisrael, Adonai Eloheinu, Adonai echad.
Leerdienst over het komende oordeel Openbaring 20 : Hij zal komen om te oordelen de levenden en de doden Hij houdt zich gereed (hij staat klaar)
, Sociale veiligheid is cruciaal voor kinderen om te kunnen leren Evt. logo van de school.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Gemeente Oss en Zelfhulp Zoektocht naar een effectieve rol.
Veiligheid in de wijk en Burgerparticipatie ALV Buurtvereniging Wilhelminapark.
DE UITEENZETTING schrijfdoel lezers uitleggen hoe iets in elkaar zit of hoe iets is, vertellen wat er gebeurd is of gebeuren.
WOORD VAN JEZUS.
Buurtpreventie Samen voor een veilige en leefbare buurt.
Van documenteren naar afstemmen en terug…
Jezus zit met zijn leerlingen te eten
Burgerparticipatie BT Den Bosch Wat is nou precies burgerparticipatie.
Welkom bij Ogen en Oren Zaanstreek.
Transcript van de presentatie:

W ijk en A gent S amen 3 manspolder Meer Zicht

WAS W erken aan veiligheid in je eigen wijk W erken aan veiligheid in je eigen wijk A ltijd goede back-up A ltijd goede back-up S amen deelnemen voor een leefbare wijk S amen deelnemen voor een leefbare wijk

WAS-KRACHT De kracht van WAS zit in de WASKracht! De WASKracht is de burger die deelneemt!

WAS – OGEN & OREN 1. De WASKrachten die niet surveilleren maar wel informatie aanleveren. 2. Kijken en Luisteren als WASKracht op een andere manier dan U gewend bent.

WAS-SURVEILLANT De WAS-surveillant is een burger die samen met de andere surveillanten gemiddeld eens per 2 weken door de wijk surveilleert.

WAS-wijkagenten Rob Versloot Eric de Jong Annelies Loeffen Annika Jansen Petra Blok

WAS- website

WAS werkt ! Over de afgelopen ruim 9 jaren kunnen we spreken over een gemiddeld afhandelingspercentage van 91,7% van alle geregistreerde meldingen!

BELANGRIJK VOOR WAS (Wij treden alléén op als burgers in burger en niet als zogenaamde wannabe's / beveiligers / handhavers)

WAT DOET WAS NOG MEER Behalve reguliere surveillances ondersteunen wij o.a.  Randstadrail-acties !  OUD en NIEUW !  en EK/WK voetbal !

BINNENKORT NIEUW BIJ WAS WAS3Zicht zal op korte termijn met diverse partijen een bijdrage gaan leveren aan het terugdringen van zakkenrollerij in de Stad!

Een oud gezegde: "Acht slaan op alle dingen is meer waard dan duizend gulden", dat betekent het. We willen bevorderen dat wijkbewoners elkaar achten (respecteren dus) en elkaar zien staan. Acht slaan op de dingen die om hen heen gebeuren en zich rekenschap geven van hun eigen rol en verantwoordelijkheid. Ons motto: "Geen burgerwacht maar een burger die acht" "Acht is meer dan duizend"

WAT IS WAS3ZICHT NIET *Geen burgerwacht. We willen geen eigenrichting of knokploegen of wannabe's. *Geen undercover agenten, handhavers of beveiligers maar burgers die zonder herkenbaar uiterlijk vertoon van WAS kenmerken optreden onder regie en leiding van de politie. Bij gevaar treedt de burger altijd terug. *Geen voorstander zichzelf te profileren in de media, geen woorden maar aansprekende resultaten. *Geen klaagmuur voor alles wat ons niet bevalt. De eerste vraag is altijd aan onszelf: wat kan ik er zelf aan doen, wat heb ik er al aan gedaan?

VRIJBLIJVEND MEE MET WAS Wilt U een keer mee om te kijken of U ook wilt deelnemen als surveillant GEEN PROBLEEM MELD U GERUST BIJ ONS!

WAS