Deze tool maakt onderdeel uit van het project Kompas Duurzaam Goederenvervoer. Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Advertisements

Wilt u meer weten over Regelhulp.nl? Kijk op of stuur een naar
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Groot Composiet II Houtkoolschets Europa investeert in uw toekomst uit het Europese fonds voor regionale ontwikkeling II.
PROFIELWERKSTUK Hoe kunnen wij je helpen?.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Deze tool maakt onderdeel uit van het project Kompas Duurzaam Goederenvervoer. Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees.
Definitiestudie.
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Social Media Les 1: Wat zijn social media? Kansen voor kleine bedrijven met kleine marketingbudgetten Scoren met Les 2: Doelen en doelgroepen.
Deze workshop maakt onderdeel uit van het project Kompas Duurzaam Goederenvervoer. Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees.
Innoveren met … duurzaam ondernemen. Inleidend verhaal bij titel dia Vandaag proeverij duurzaam innoveren. Wat aan bod komt is een selectie van alle soorten.
Integraal Gezondheids Management in het MKB Kansen en Weerstanden Horeca Gouda
Welkom bij Dhiyo Inner Learning System. Dhiyo zorgt ervoor dat deelnemers worden geprikkeld om de aandacht te geven aan wat er geleerd is. Dhiyo is een.
Medmec04 week 5 Engagement. LesOnderwerpenHuiswerk voor komende week en les 1 o Inleiding module & werkwijze o Inleiding opdracht 1 en 2 o Bestuderen.
MKT project 1 & Mens-Machine-Interactie
Kernbeleid Veiligheid
SOCIAL RETURN ROTTERDAM Hoe communiceer je social return?
Een plant op de kaart zetten
Flits 2 Spel 2. Bridge in een flits.
Programma Verenigingsondersteuning Almelo
Een leesbare toelichting bij een beleidsartikel? volgens RBV 2006 (Het had zo mooi kunnen zijn.)
Powerpoint Presentatie Wielen Rijgen.
Samen werken aan een gezonde regio!
Cijfers over o.a. Europa Hans de Ruiter Gent, 19 november 2010.
Tool Strategische Samenwerking Job van de Sande
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Onderwijs Transparant
Patiëntveiligheid Wij doen er alles aan om uw behandeling zo veilig mogelijk te doen verlopen. Zelf kunt u hieraan ook bijdragen. Hier volgen 6 tips wat.
POVO-procedure Regio MHR Door: Walter Bruins Onderwijs Transparant.
Ordenen van gegevens Inleiding informatiesystemen © Sander Cox.
Presenteren en communiceren
?.
Handleiding gebruik Carbon Manager t.b.v. Low Car Diet
Duurzaam voor Charlie 2015 Duurzaamheid verankeren in onze bedrijfs DNA/cultuur.
Typ hier de titel Geef hier extra gegevens op. Inleiding n Doel van de discussie n Iets over uzelf.
Inhoud Deze fase bestaat uit vier onderwerpen: 1.Interesse 2.Vaardigheden 3.Persoonlijkheid 4.Passie Je werkt toe naar het ontdekken van jouw passie.
De Deltamethode.
Een nieuw inkoopbeleid vanaf april inkoopbeleid binnen het groter kader. Verdrag Europese Unie Europese richtlijn 2014 gaat in Medio april Nederlandse.
Gastvrije Social Media Communiceren met uw omgeving. twitter.com/nbovtweets facebook.com/nbovbakkerij youtube.com/nbovbakkerij.
Past Performance Eerste ervaringen en hoe benut u uw kansen? Olaf Bovenkamp: hoofd ingenieursbureau gemeente Heiloo Marco van Beek: projectleider gemeente.
Afval Energie Bedrijf Welkom in Amsterdam!
Trimester 2. Hfdst 1: e-Presentatie, master! e-Presentatie Met de hulp van Powerpoint gaan we leren hoe we een elektronische presentatie kan maken.
Workshop Van prestatie-index naar (verbeter)plan Ledenbijeenkomst VGN Uitkomsten eerste ZI meting Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg 15 december 2010 Aangepaste.
BPV-Update Heleen Beurskens MBO Raad Ad Geluk SBB.
TERUGBLIK De koppeling naar de praktijk. Flipping the classroom.
Monitoring De Nieuwe Band Resultaten monitoringsonderzoeken 2010.
Participatie Adviseur ABN AMRO Bank N.V.. Visie en belang van diversiteit voor ABN AMRO VISIE ABN AMRO streeft met haar Diversity & Inclusion (D&I) beleid.
Discussie les 5 Bron afbeelding:
Cursus 1.2 Werken met een Atlas Klas 1 BK Lesweek 5
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Lean Six Sigma - Verbetermanagement
Stage zoeken bij Entree-opleiding
Workshop Kernboodschap Gebiedsgericht Werken 14 oktober 2016
Cursus 1.2 Werken met een Atlas Klas 1 KGT Lesweek 5
GLASVEZEL.
Landelijke raad 10 december 2016
Onderwerpen Beschikbaarheid van woningen Betaalbaarheid van woningen
Van Opdracht tot Website
Bedrijfseconomie (en die andere 2) komt als vak niet voor in de onderbouw. In deze presentatie willen wij je een idee geven over:
Onderwerpen Beschikbaarheid van woningen Betaalbaarheid van woningen
Bedrijfseconomie, Ondernemerschap en Financiële Zelfredzaamheid
Persoonlijk Leiderschap
De grafiekgenerator.
Grafiek Generator Monitor de Bibliotheek op school
Project Luchtruimherziening
Stage zoeken bij Entree-opleiding
Eerlijke Energietransitie voor iedereen!
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Bankenunie: veilige en betrouwbare banken
Transcript van de presentatie:

Deze tool maakt onderdeel uit van het project Kompas Duurzaam Goederenvervoer. Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid De tool is gebaseerd op een adviesproduct van Between-us

duurzaamheidstrategie Wat zijn de belangrijkste onderwerpen voor u?

Neem hier de onderwerpen op die u tot nu toe verzameld heeft. Uit navraag bij uw klanten, mensen in uw eigen bedrijf en bijvoorbeeld het bestuderen van informatie van banken of banken kan de volgende lijst naar voren komen Afval beleid Wetgeving omtrent venstertijden Veiligheid in de omgeving van het bedrijf Energie verbruik vanuit uw organisatie Klanten eisen bij tenders C02 emissie…. 1. Formuleer de lijst van onderwerpen

Ga met het projectteam de gegevens ranken. Dit kan op diverse manieren. 1.Door discussie 2.Door iedereen vooraf te vragen om ze te ranken en daarna te discussiëren 3.Et cetera. Rank ze op de volgende onderwerpen: A.Wat is voor uw bedrijf belangrijk B.Wat is voor uw omgeving/de maatschappij belangrijk C.Selecteer de onderwerpen die het op beiden het hoogste scoren en waar u mee aan de slag wilt De grafiek op de volgende pagina laat zien hoe de ranking eruit kan zien van het voorbeeld 2. Rank de onderwerpen

laag Hoog Belang voor uw organisatie Veiligheid bedrijf en omgeving CO² Energie verbruik Wetgeving venstertijd Wetgeving venstertijd Afval Tendering a) Wat is belangrijk voor uw bedrijf?

2. Rank de onderwerpen Hoog Laag laag Hoog Belang voor uw organisatie Belang maatschappij Veiligheid bedrijf en omgeving CO² Energie verbruik Wetgeving venstertijd Wetgeving venstertijd Afval Tendering b) Wat is belangrijk voor de maatschappij?

2. Rank de onderwerpen Hoog Laag laag Hoog Belang voor uw organisatie Belang maatschappij Veiligheid bedrijf en omgeving CO² Energie verbruik Wetgeving venstertijd Wetgeving venstertijd Afval Tendering c) Keuze: waarmee wilt u aan de slag?

In de vorige slide is te zien welke drie onderwerpen het belangrijkst zijn voor dit voorbeeld bedrijf. Deze onderwerpen vormen de centrale thema’s voor de duurzaamheidsstrategie. Hoe dit werkt komt later aan bod in het stappenplan. Tips: Gebruik deze slides als basis voor uw eigen “rankings proces” 3. Selecteer de belangrijkste