DE HELP-FUNCTIE Diverse manieren om tijdens het werk gebruik te maken van het hulpsysteem H van BreugelA van der Coelen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het maken van presentaties voor op de computer.
Advertisements

Doelstellingen In deze cursus worden de volgende onderwerpen behandeld: Contact maken met mensen om wie u geeft U kunt eenvoudig in contact komen met.
1. Snel de datum van vandaag invoeren?
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Ga naar > Wegwijzer. 2 HOMEPAGE gemeenteraad Delft.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen
Informatieanalyse en databaseontwerp Practicum 2 Welkom bij het practicum IID: Query’s, Orde in de Chaos.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
DIA-OPMAAK (1) Dia-indeling H van Breugel A van der Coelen.
HET STARTVENSTER VAN SKYPE
Uitleg toets [Artikel]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Artikel] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
Home/Concept Deze website kadert binnen ‘Begeleid zelfstandig leren’.
Hoe vind ik Kamerstukken digitaal met Overheid.nl
Selectie (2). • Je kan een cirkel (vierkant) selecteren vanuit ‘het midden’ met alt en shift ingedrukt.
Microsoft Office PowerPoint 2007 of 2010 is ontworpen voor het maken van diapresentaties. Een presentatie kan bestaan uit diverse componenten, waarvan.
ShortcutKeys Door het Start-menu scrollen of web- en adressen intypen kost altijd veel tijd. Daarom is er nu ShortcutKeys: Snel programma’s opstarten.
om deze presentatie uit te voeren
Hoe vind ik Kamerstukken digitaal met Rechtsorde
Dyabola Archäologische Bibliographie Römisch-Germanischen Kommission (RGK) Zoeken op plaats- of sitenaam Bibliotheken Verder = klikken.
Hoe vind ik Kamerstukken digitaal met OpMaat
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
MS Dynamics CRM: Werken met dashboards en grafieken Yannick Nauwelaerts.
Van doelen naar reflectie
Traject software. Openingsscherm Kies voor “Voortgangsvragen”, “Uitwerkingen en toelichting”, “Formulieren”, “Extra opdrachten” of “Opdrachten doorstroom.
WMF Plaatjes bewerken In 2007.
Eindexamen Nederlands klas 4 KB & 4 BB
Snelzoekgids voor audiogesprekken
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Starten met PHP Dynamischer bouwen.
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Zoeken naar een bekend tijdschrift of artikel Demo Nyenrode bibliotheek.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
ComputerClubBodegraven - ccbodegraven.nl Opslaan van bestanden in de PC In de PC bevindt zich geheugen/opslag: 1. Interne opslag; wordt intern geheugen.
DE MAN IN DE KOFFIE Kun je binnen de 3 seconden de man op de foto vinden? PROBEER HET ! De tijd loopt van zodra de foto verschijnt … KLIK Vertaald uit.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Unfold your potential Excellente Excel-tips Februari 2015.
PCNHCB PRESENTS : PC & Netwerk Help center Brabant Microsoft Office 2013 Powerpoint.
Java Objectgeoriënteerd Programmeren in Java met BlueJ
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Welkom Dit is de leeromgeving van Kesseler & Zoon Typ hier je naam en klik op OK om in te loggen. OK #Deelnemer moet hier een naam kunnen typen#
Waar is mijn kastanje.. Oh daar! Ik heb hem bijna…..
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Naam: 1 Zelfstandig naamwoord: Type je naam in het vak en druk op de play knop Beantwoord de vragen en kijk hoeveel je er goed had succes.
FOCUS IN ACQUISITIE Welkom bij de workshop Presentatie: Herma Wichman specialist in een heldere focus en strategie.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Talent in Ontwikkeling
Naam: 1 Werkwoord: Type je naam in het vak en druk op de play knop Beantwoord de vragen en kijk hoeveel je er goed had succes.
Rituelen Geheugensteuntjes op vaste tijdstippen op de dag waarmee u nieuwe gewoontes kunt realiseren Volgende = → toets.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Introductie Ontdek Nederland Een ‘locatie’
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Stage zoeken bij Entree-opleiding
Zoeken naar een bekend tijdschrift of artikel
5 tips om eenvoudiger te werken
Songtekst in beeld   Muziek kan dienen om een boodschap te vertellen… vaak gaat dat door middel van songteksten. Met foto’s kun je een beeldend verhaal.
Je kunt het sommige mensen af en toe naar de zin maken…
Stage zoeken bij Entree-opleiding
Je kunt het sommige mensen af en toe naar de zin maken…
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
FSC_LES_201904A_WindowsVaardigheden
Wat is het Office Pakket?
Installeren van het Office pakket vanuit Office 365 in Google Chrome
Wat is het Office Pakket?
Transcript van de presentatie:

DE HELP-FUNCTIE Diverse manieren om tijdens het werk gebruik te maken van het hulpsysteem H van BreugelA van der Coelen

1. Gebruik van Office-Assistent Klik op de Office-Assistent; hij kan er als volgt uitzien: Typ je vraag of onderwerp waar je hulp over wilt hebben en klik op Zoeken. Kies uit de mogelijkheden die daar geboden worden.

2. Gebruik van F1-toets Als je de F1-toets gebruikt, kom je vanzelf in het volgende venster:

2a. Tabblad Inhoudsopgave Klik op het tabblad Inhoudsopgave. Hier klik je op een boekpictogram en op de knop Openen. Of je dubbelklikt op een boekpicto- gram.

2a. Tabblad Index Typ in vak 1 de letters van het woord waarover je hulp wilt krijgen. In vak 2 krijg je de daarbij- behorende vermel- ding, zodat je die via de knop Weergeven kunt oproepen.

Je krijgt dan een aantal mogelijk- heden in vak 2, waar je uit kunt kie- zen. 2c. Tabblad Zoeken Als je niet precies weet welk woord je moet zoeken, typ dan in vak 1 een woord waarvan je denkt dat het er- mee te maken heeft. >>>

2c. Tabblad Zoeken In vak 3 klik je op het onder- werp wat je zocht en op de knop Weergeven of je dubbelklikt op het betreffende onderwerp.

3. Gebruik van Shift-F1 Wil je informatie opvragen over een knop of een menu-opdracht, druk dan op Shift+F1. Als er naast de muisaanwijzer een groot vraagteken verschijnt, klik je met deze aanwijzer op een knop of een menuopdracht, waardoor je informatie krijgt. ?

4. Gebruik van het handboek In de mediatheek is een compleet na- slagwerk aanwezig met o.a. waardevolle tips en opmerkingen van software-experts.

Via het menu Help, Office op het Web kom je de volgende site terecht. 5. Online hulp

Ook hier kun je hulp opvragen. 5. Online hulp

Probeer zelf deze mogelijkheden uit. Succes!