Ik ben VERMIST sinds 16 maart 2007 OPSPORING VERZOCHT.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Rondo Ik was een magere straatkat zonder naam en zonder thuis.
Advertisements

E.V.V.O. (Rustig in je eigen tempo doorklikken).
Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Bijbeltekst: 1 Samuël 20: 1-17
Een bericht speciaal voor jouw m’n
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Welkom Thuis Karpos Leerhuis.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Woorden en tijd.....
Advent Week 1.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Discipelschap.
Hij wacht alleen nog maar
Loverboys.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Geef de kinderen de wereld
Het leven.
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
GOD.
Indien je vóór mij zou sterven,
Benieuwd naar wie ik ben ...
Zou dat GOD… kunnen zijn?
Gewoon mooi om naar te luisteren...
Zonnestralen van vriendschap
Bleu Mount.
Zij alleen…...
Je levensreis.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Kruisweg geschilderd door Lucien Lantier
Wat doet de Heilige Geest?
Ik had een droom verleden nacht,
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Wie ik ben.
V.E.G.O.
Een Mailtje grapjes-CS.
Gebruik de pijltjestoetsen
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
met de genegenheid van iemand die dat ook is
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Voor Aranka... Van Aart.
Weet je wie ik ben ?.
Aan de slag met de BETERapp
Mijn verjaardag..
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Vrienden.
Het Zwanenmeer (maar dan anders)
Jeugd Pastoraat Westerkerk.
Preek Lucas 18: 1-17 Preek Lucas 18: 1-17 Slide 1
Advent 2014 Logo school.
ADVENT 2014.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Goedendag computerbezitter!
Het seizoen van eenzaamheid de seizoenen in je leven
Beste vriend(in) Muziek : Francis Goya “Blue Moon”
Vrienden Deze gedichten zijn speciaal voor de vrienden om wie ik geef en de mensen die om mij geven Al deze gedichten komen van
Alle toepassingen direct toegankelijk op één startscherm naar eigen keuze Eenvoudig Iedereen kan het Dus snel registreren Het kost niets! Het kan echt.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Waar is mijn kastanje.. Oh daar! Ik heb hem bijna…..
Werk aan de winkel. Bankrekening openen Beste Kinder- en Jongerenrechtswinkel, Veel van mijn vrienden hebben een bankrekening. Mijn ouders vinden dat.
“ Het ontneemt je de levensvreugde, niet te kunnen leven zoals je wilt leven.”
“Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.” Matteüs 25, 40 Woord.
Transcript van de presentatie:

Ik ben VERMIST sinds 16 maart 2007 OPSPORING VERZOCHT

Weet iemand waar ik nu woon?

Mijn baasjes zijn heel verdrietig en missen mij heel erg.

Mijn naam is Gabbertje Op 16 maart jl. waren we voor een weekend in De Bosrand, onderdeel van Vakantiepark Herperduin in Herpen. Om uur, na het uitpakken, verdwijnt Gabber, onze wit-zwarte kater, van het ene op het andere moment, terwijl wij er vlakbij waren. We zijn direct een hele zoektocht gestart (van vrijdag uur tot maandag uur), maar zonder resultaat. Het is onbegrijpelijk, waar Gabber zo snel gebleven is omdat het een heel rustige en trouwe kater is. We hebben daarna nog veel gezocht, een heel netwerk van mensen benaderd en veel hulp gekregen. Maar niemand heeft Gabber gezien.

Ik ben voor het laatst gezien in Herpen en daar in 2007 per ongeluk de weg kwijtgeraakt Hij is een kater, die het reizen gewend is en al jaren meegaat op vakantie en weekenden met de auto. En altijd (ook thuis), blijft hij in de buurt en wacht op ons. Wij, Gabber en zijn baasjes, zijn zeer hecht. We hebben vele mensen aangesproken en overal flyers in de bus gedaan. Hetzelfde hebben we gedaan in Berghem, Oss, Herpen, Schaijk en Ravenstein. Overal, waar mogelijk, zijn flyers opgehangen. We kregen veel telefoontjes, overal vandaan en veel hulp. Maar Gabber was onvindbaar.

Of iemand heeft mij meegenomen Tussen alle bedrijven door hebben we wederom alle regionale huis-aan-huis bladen benaderd, kranten, Amivedi, alle dierenasiels (landelijk), dierenartsen (eerst in de omgeving Oss, daarna in de omgeving Helmond), geldt ook voor Dierenambulances en kattenopvang (zoals bv. Dierenthuis). En mensen, die een belangrijke taak hebben binnen de dierenwereld of veel met dieren te maken hebben. Er is niets te noemen, wat we tot nu toe niet hebben gedaan.

Maar we gaan dapper door. Met ons heel veel dierenvrienden (uit het hele land), die ons trouw zijn en blijven en steeds met allerlei tips komen. Er is zelfs één geweldige kattenvriendin, die vecht om Gabber bij SBS6 in "Hart van Nederland" te krijgen. Wij zijn hen allen erg dankbaar.

Help mij alsjeblieft. Ik ben al 3 jaar onderweg en wil zo graag terug naar huis. Mijn baasjes hebben alles al gedaan om mij te vinden maar zonder succes. Misschien houdt iemand mij gevangen zodat ik niet kan weglopen

We blijven zoeken naar Gabber en hopen dat iemand ons kan helpen. Iedereen die van dieren houdt en er ooit eentje is kwijtgeraakt weet hoeveel pijn en verdriet dit doet. Stuur dit alsjeblieft door naar iedereen die je kent. Zodat heel Nederland weet wie ik ben. HELP ME ALSJEBLIEFT!!!!!! Nu, vóór de vakantie-periode, hebben wij dierenpensions, dierenartsen en dierenasielen met pensionfunctie bezocht. Je weet maar nooit. We brengen betreffende mensen op de hoogte en geven een flyer. Iedereen is heel behulpzaam. Dit persoonlijk contact is erg belangrijk. Mensen komen met tips of verwijzen ons door. We hopen en geloven.

Mocht u weten waar ik ben neem dan alsjeblieft contact op met mijn echte baasjes. Het adres is: Het telefoonnummer is: 046 – en Wil je het hele verhaal lezen? Stuur dan een mailtje naar bovenstaand adres