Invoeren van een autocontrolesysteem in de horecasector FED Ho.Re.Ca Wallonie
Realiteit in de sector -86% KMO en ZKB -Heel arbeidsintensieve sector -Rotatie van het personeel -Mentaliteit -Administratieve verplichtingen -Registratie van de exploitatie-eenheden -Kosten => Begeleiding is noodzakelijk
In samenwerking met het « Centre wallon de Formation et de Perfectionnement du secteur Horeca « Horeca Formation Wallonie » » De hoofdopdracht van « Horeca Formation Wallonie » is het ondersteunen, ontwikkelen en toepassen van de opleiding en de bijscholing van iedereen die in de horecasector werkt of zal werken (C.P. 302). - kwaliteitsvolle thematische opleidingen - kosteloos - in de buurt Attest op naam wordt op het einde van de opleiding afgegeven.
Voor wie ? -Opleiding voor de werknemers die reeds in de horecasector werken Interne opleidingen in het bedrijf (+ 50 werknemers, - 50 werknemers) -Interne opleidingen in het bedrijf (+ 50 werknemers, - 50 werknemers) -Interne opleidingen voor de werknemers van meerdere bedrijven in groep
Voorgestelde opleidingen inzake voedselveiligheid Een paspoort voor de autocontrole dat uit verschillende modules bestaat : Module 1 :Hygiëne en goede praktijken in de horeca Module 2 :HACCP : hoe doen we dat ? Module 3 :Traceerbaarheid in de horecasector Module 4 :Voorbereiding op de validatie van ons autocontrolesysteem Bijkomende optie Module 5 :De praktische toepassing in mijn bedrijf. Attest op naam
Pro-actieve manier van werken in mijn bedrijf de heer Charles JEANDRAIN Restaurant « le Bietrume Picar » rue Tienne Maquet, Namur
Vervoer van de goederen
Kruisbesmetting
Handhygiëne
Voor verdere inlichtingen : FED.Ho.Re.Ca Wallonie Horeca Formation Wallonie Adres : Avenue G. Bovesse, Jambes Tel.: 081/