Het dekken van de tafel Voltooiing
Het dekken van de tafel - voltooiing Extra items op de tafel: Cruets (zout, peper, mosterd en mosterd lepel) Boter en alternatieven Asbak (Als het restaurant roken toestaat) Tafel nummer Bloemen tafel center
Decoratie van tafels Tafel decoratie moet aangepast zijn aan de karakter van viering. De decoratie moet zijn: smaakvol elegant In harmonie met de linnen en de tafelwerk.
Onthoud De tafel mag niet overladen in overeenstemming met de principe: hoe rijker het servies, de meer bescheiden decoratie en omgekeerd. Decoratief elementen moeten aanpassend zijn met de decoratie interieur. Het regelen van de decoratie moet beginnen met het midden van de tafel.
Men moet uitsluitend snijbloemen gebruiken welke stuifmeel tijdens het dekken van de tafel niet ontladen, en gebruik alleen die van weinig geur. Decoratief elementen: tafelkleden Linten kaarsen naamkaartjes spiegels bloemen decoratief linten schelp ballonnen
Decoratie met bloemen
Buffet tafel
Extra elementen: specerijen kachels Bord deksels spiegels brood manden vinger kom flessenkoelers naamkaartjes nummers
Wijn mand Brood mand
Menage / Specerijen verwarmer
Bord deksel Flessenkoeler
Nummers Naamkaartjes
Vinger kom Decoratie in de spiegel
De extra elementen op de tafels zetten
Bloemen kunnen op verschillende manieren op de tafel gezet worden: Als samenstelling krans Afzonderlijke componenten
Het dekken van tafels voor een viering Kerstmis Pasen
Kerstmis tafel
Bruiloft ontvangst
Doop Eerst heilige communie
Andere gelegenheden