Het dekken van de tafel Voltooiing. Het dekken van de tafel - voltooiing Extra items op de tafel: Cruets (zout, peper, mosterd en mosterd lepel) Boter.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het dekken van de tafel Het tafelkleed
Advertisements

Tafelmanieren Start de vragen.
REGELS VOOR HET TAFELDEKKEN
7. Scheiden van zuivere stoffen en mengsels
GMP and HACCP in school restaurants
De tafel Servetten leggen
Aard van de prikkel: reukstoffen
Leonardo Project “F&B4You” Fine Dining en Bistro Style
Leonardo da Vinci project 2010 – 2012
Amine.a vince angel achraf camilo angel
Restaurantje In de kleutergroepen maken we gebruik van het Restaurantje. De hulpjes zetten de bakken met eten en drinken op de restaurant tafel. Ze zetten.
Dit eten is gezond. Je moet er elke dag wat van eten.
Ha! schimmels – Ho! schimmels
Afspraken en regels.
BASISUITRUSTING VOOR MISE EN PLACE
Thema: Voortplanting bij bloemplanten
Bloemen & wijn. Het is mij volkomen gelijk waarheen het water vloeit, als het maar niet in de wijn is.
Ovenschotel met gehakt, puree en witte kool
Broccolipuree met braadworst
Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi
Voeding Paragraaf 4.4 Melk. Koe: wandelende chemische fabriek Gekeken naar ziektekiemen of giftige stoffen Vetgehalte aangepast Ook grondstof.
Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling We zijn hier bij elkaar om volgens het bevel van onze Heer zijn dood te verkondigen. Eerst horen we hoe.
Het dekken van de tafel Bediening aan tafel
Geloven en nu….
Creatie van « Cheyenne » Muziek: « When a man loves a woman »
Ha! schimmels – Ho! schimmels
Voorbereiding post 5 Mmm... lekker snoepen Groep 1-2.
Zondag 2 september 2012 doop Tessa Groeneveld Exodus 14:9-22 “Wees niet bang, wacht rustig af, de Heer zal voor u strijden.” De Heer liet de zee terugwijken,
GMP en HACCP in school restaurant School Development Project
Hoofdstuk 14 Party Catering Srednja šola Zagorje.
De Clubavond Een ‘gewone’ clubavond Feestdrives en evenementen.
Leonardo-klassen van de Kameleon en de Tweemaster
Jongeren willen hun dagelijks leven met God verbinden
BENODIGDHEDEN gram glycerinezeep naar eigen keuze
Een bestaande presentatie gebruiken
Help Illustratie Kies een taart Bruidstaart Klik op verder voor je eerste vraag.
Wortelpuree met vissticks
De vijf wereldgodsdiensten
Niet zoveel is er nodig om gelukkig te zijn, en licht in de ogen te dragen, een paar mensen nabij, en een plek waar men brood en wat vriendschap mag vragen.
Macaroni met hesp en kaassaus
Een bestaande presentatie gebruiken Computerwijs.
Afspraken: -Je steekt je vinger op als je iets wilt zeggen. -Je luistert goed naar elkaar. -Je mag zelf ook vragen stellen.
Het mei/juni nummer van Naast/ is uit! In dit nummer o.a.: Alle hens aan dek in Zuid-Afrika Sprankelende kerkentour over geloof delen wereldwijd.
EREDIENST Navolging van Christus en heiliging door de Geest.
Waar je woont op deze wereld.
Instructies GROOT ARTIKEL Aanvragen ALTIJD vooraan in rubriek of na parochienaam aanvragen.
GUI & classes Een Gui in een class steken en het object gebruiken.
Het eten Elise Langlois. De glas (glazen) Het plat bord (de platte borden)
Pasen… met echt bakmanschap van je warme bakker!.
Lezen: 1 Koningen 17:1-16.
Inpaktechnieken.
WIJN & SPIJS zoet zuur zout bitter contrast harmonie sauzen kruiden smaak aroma bereiding mondgevoel smaakgehalte smaaktype Doordat wijn en gerecht.
Bloemen, vruchten, zaden
Avondmaalsformulier 5 Christus gedenken
Gemaakt door: Chella en daimy..
Toets instructie allesvoorengels.nl.
Een zondaar is als een rups De rups leeft een egoïstisch leven is een prooi brengt schade aan wil blijven doorvreten.
Smul gezond.
Smul gezond.
Toets instructie allesvoorengels.nl.
Welkom in deze kerkdienst
Toets instructie allesvoorengels.nl.
Wortelpuree met vissticks
Als je hier weggaat, weg van de tafel,
Presentation-Skills H4 Promotie en service.
Uit daging Eten wat de stamppot schaft.
Je bent ingelijfd in Christus
Transcript van de presentatie:

Het dekken van de tafel Voltooiing

Het dekken van de tafel - voltooiing Extra items op de tafel: Cruets (zout, peper, mosterd en mosterd lepel) Boter en alternatieven Asbak (Als het restaurant roken toestaat) Tafel nummer Bloemen tafel center

Decoratie van tafels Tafel decoratie moet aangepast zijn aan de karakter van viering. De decoratie moet zijn: smaakvol elegant In harmonie met de linnen en de tafelwerk.

Onthoud De tafel mag niet overladen in overeenstemming met de principe: hoe rijker het servies, de meer bescheiden decoratie en omgekeerd. Decoratief elementen moeten aanpassend zijn met de decoratie interieur. Het regelen van de decoratie moet beginnen met het midden van de tafel.

Men moet uitsluitend snijbloemen gebruiken welke stuifmeel tijdens het dekken van de tafel niet ontladen, en gebruik alleen die van weinig geur. Decoratief elementen: tafelkleden Linten kaarsen naamkaartjes spiegels bloemen decoratief linten schelp ballonnen

Decoratie met bloemen

Buffet tafel

Extra elementen:  specerijen  kachels  Bord deksels  spiegels  brood manden  vinger kom  flessenkoelers  naamkaartjes  nummers

Wijn mand Brood mand

Menage / Specerijen verwarmer

Bord deksel Flessenkoeler

Nummers Naamkaartjes

Vinger kom Decoratie in de spiegel

De extra elementen op de tafels zetten

Bloemen kunnen op verschillende manieren op de tafel gezet worden: Als samenstelling krans Afzonderlijke componenten

Het dekken van tafels voor een viering Kerstmis Pasen

Kerstmis tafel

Bruiloft ontvangst

Doop Eerst heilige communie

Andere gelegenheden