Gemaakt door Kaj Hansen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Redekundig ontleden Over waarom, wat en hoe....
Advertisements

Vragenuur raadsvergadering 5 november 2009 inzake Egyptische Poort.
Marco Binnekamp MV1A Taak 1.1.A4
Eindhoven. Glow is een festival in Eindhoven dat in het teken staat van licht. Het werd voor het eerst gehouden in Het is een openluchttentoonstelling.
Concept Voorstellen. Het Concept Ons definitieve concept is een informatieve website met informatie over de uitgaansgebieden en uitgaansgelegenheden in.
PSV Eindhoven Kelly meulendijks.
Gemaakt door Mike van Doorn
Bezoek een sportief evenement:
Psv stadion Pyman waissi.
Emirates stadion Volkan Memis 4 Havo. Beschrijving van het gebouw Het gebouw is gemaakt door Sir Robert McAlpine Ltd. Op 22 juni 2006 werd het geopend.
Redeneren over bronnen
Boeddhistisch voorschrift
EFFIE – ROBIJN CASE 2012.
Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam. . Ria Slides.
Kunst omdat het moet… Mijn Droomhuis Bianca Niessen MV1C
Mijn toekomst & dromen Mijn toekomst en dromen. In mijn toekomst wil ik graag mij n eigen parfumerie, een eigen Douglas! Want ik hou heel erg van geurtjes!
Presentatie over Tijgers.
Naam:chermaie klunder
Het Fort Napoleon in Oostende
Idee Generatie Wit Papier, Warcraft 3, Thrall, Hoofdpijn, denken, rare les, Karel aan het ijsberen, Schrijven, Opdracht, Schaken, Stappen, Oplichten, Vooruit.
Praktische Opdracht CKV
Beschrijving De Jarno.Jelle.Harm.Roy Windmolen, is opvallend voor vliegtuigen/helikopters want, het is rood van kleur. het is natuurlijk in alle kleuren.
Stichting Jeugdwerk Pottenberg.
Opdracht Bouwkunst Vera van Zalk 3C.
De poldertoren In Emmeloord.
KUNST Er zijn heel veel soorten kunst,
Gemaakt door Mila en Luuk
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
De olympische spelen.
Van Abbemuseum.
Er zijn fouten die onomkeerbaar zijn...
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan
Procenten 3 havo.
Wat heerlijk om een schat te vinden!
Mijn klas (4 Havo) heeft op 11 oktober parijs bezocht, in deze presentatie laat ik foto’s zien en recensies. Gemaakt door Gilian Sanders 4hna.
Fc twente Inleiding Ik doe mij power point over fc twente want ik ben zelf voor fc twente en ga er vaak heen ik vind het ene mooie club en ze voetallen.
Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor.
Muse in Londen 8 e EMEG ITEM Mathijs van Zantvoort.
Social Media. Vormen:  Fotosites: Fickr, Picasa, PhotobucketFickrPicasaPhotobucket  Microblogs: TwitterTwitter  Social Bookmarking: deliciousdelicious.
{ The Ziggodome. ● Uitverkochte Ziggodome dus veel bezoekers ● Veel songs van het nieuwe album ● Veel entertainment ● Grote show ● Voorprogramma.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
. Mijn Toekomst/droom Door: Robin Schrooten..
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
Enkelvoudige en samengestelde zinnen
De Leidse regio blinkt uit in een mooie omgeving.
Centraal Station ROTTERDAM Het Centraal Station is bijna afgebouwd, er is negen jaar aan gewerkt.
Bezoekersgerichte teksten
MARKTVERKENNING Gemaakt door Demy, Reda en Matthijs.
Kunst en Kitsch. Kunst (actief beleven) Schoonheid mooi of indrukwekkend: in allerlei aspecten: ritme, kleur, vorm, lijnvoering, textuur, kader, perspectief.
Team ‘The Bidgebuilders’. - Niels, Freek en Nelson.
Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil.
Sommige regels. Vraag 1 Je neemt met je partner plaats; jullie tegenstanders zijn er nog niet. a. Je mag de kaarten nog niet uit het board halen. b. Je.
PSV - NAC. Reclames: Mercedes Mercedes is een van de sponsoren van PSV, rond de wedstrijd werd er een reclame op de schermen getoond. Ook mag de selectie.
Op zondag zijn we met de auto 1
Raar Maar Waar kinderboekenweek. Vraag 1 zijn er ooit vikingen op mars geland.
Buy Your Pin | Why do it yourself? |. Koop de DIYs die je nooit zou maken Bij Buy your Pin kan je eindelijk al die leuke pins die je opgeslagen hebt maar.
Mijn gemeente Mijn omgeving Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
VoetbalQuiz. Vraag 1. Uit welke jeugdopleiding komt Ivan Rakitic ?
Herhalingsoefeningen Variabelen - voorwaarden. Flying banner  Toon een tekst op positie x: -2.0 en y: 0 (dat is links buiten het beeldscherm)  Laat.
Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is.
Start voetbalquiz 1. Vraag 1 Vanaf welk jaar draagt Petr Čech een helm?
Sience project milieuvriendelijk gebouw Door: Ilse Bosch, Fé Bracco Gartner en Jennifer Murphy.
HOOFDSTUK 6 INFORMATIEDOUBLET DE DERDE MAN VERZAKEN
Na deze les kun je: Uitleggen wat er in een receptuur moet staan
Presentatie verpakking
volgende bladzijde terug Interviewen
Klik hier voor voorbeeld vragen
volgende bladzijde terug
Transcript van de presentatie:

Gemaakt door Kaj Hansen Emirates stadium Gemaakt door Kaj Hansen

Beschrijving van het gebouw Het gebouw is gemaakt door Sir Robert McAlpine Ltd. Het is gemaakt van beton en heeft verschillende kleuren. Er staan op het stadion oud spelers van Arsenal die de club heel groot hebben gemaakt.

locatie Het gebouw is in Londen en dat is heel logisch want Arsenal is een Londense voetbalclub. Het gebouw staat in een woonwijk zoals dat van PSV. Het is goed bereikbaar met de metro en dus goed bereikbaar voor de doelgroep. Er was eerst de omgeving en later het stadion.

Functie/doel De functie is heel duidelijk. Het is het voetbalstadion van Arsenal dus er in gevoetbald. Het word nog steeds gebruikt voor dit doel. Het bied plaats aan 60000 supporters. Aan mijn eisen is voldaan want ik vind het een heel mooi stadion zowel van binnen als van buiten.

De schoonheid Ik vind het een mooi gebouw en zeker een meerwaarde voor de omgeving. Het is een mooi groot stadion en mede daarom vind in het al een meerwaarde voor de Londense voetbalclubs. Het kleurgebruik past ook bij Arsenal want die clubkleuren zijn rood.