Desserts Desserts kunnen in twee groepen verdeeld worden;

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Kook methodes Kook methodes vallen onder 2 groepen die zijn:
Advertisements

Azijn, mosterd, en olie.
Zuivelproducten en Eieren
Voeding voor optimale atletiekprestaties
Voor onze jeugdspelers
Feestelijk dessert.
De kleurenleer Primaire kleuren Secundaire kleuren
Dit eten is gezond. Je moet er elke dag wat van eten.
Een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch
“Leonardo Project” F&B 4You
voorwoord Ik hou me spreekbeurt over muren omdat:
De voedingsdriehoek bestaat uit 9 verschillende delen
Hoe ziet een voeding voor lopers eruit?
Mijn hobby: over het turkse eten (lachmahun)
Givaudan vegetarische kippensoep
Tussendoortjes en frisdrank
Ovenschotel met gehakt, puree en witte kool
Quiche. Wat hebben we nodig? 8 sneden gekookte ham 1 pakje gerookte zalm 1 broccoli 1 prei Bakboter.
Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi
Dissimilatie Levert energie.
5. Brood nodig Recept / gisting
Het gebruik van gezonde vetten in de praktijk
Faseovergangen Modeloplossingen.
BRONEN VAN ZOETHEID Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters”
Papayediner.com Chocolatework.com. Warme desserts kunnen; Batter gebaseerd – Pannenkoeken & Beignets. Spons gebaseerd – Gebakken & gestoomde sponzen.
Koude Desserts..
HALF-GLACE EN DERIVATEN -Bevochtig de mux met de kokende bouillon en breng het langzaam op smaak. Kook voor ongeveer 10 minuten. -Consumeer of conserveer.
ASSIMILATIE Basisstof 3 en 4.
4.5 Samenstelling van mengsels
De Actieve Voedingsdriehoek
Gemaakt door Michelle & Lisette
Gemaakt door: Dennis en Quinten
Verse worstenbroodjes
Bloem is een wit poeder dat we gebruiken om brood te bakken.
BESLAG X DEEG (het) beslag kloppen (het) deeg kneden.
Vakleer/warenkennis L. van der Meer
Balletjes in tomatensaus met puree
Gebonden soepen en puree soepen
Macaroni met hesp en kaassaus
Juliette Dekker, Kim van Garderen, Suzanne Wesselo, Natasja Buijl
Spijsvetten en suiker.
Macarons Middelen voor de macaron 180 g eiwit 500 g bloemsuiker 250 g amandelpoeder Kleurstof.
Wafels Nodig voor 8 personen: 5 eieren 1/4 kg + 50g boter 1/2 l melk
Lekker en Gezond de Quiz
Familie maken tussen eiwit droge stoffen
Hoofdstuk 7 Paragraaf 7.3 Les 2. Wat gaan we doen vandaag?  Uitleg paragraaf 7.3  Maken paragraaf 7.3.
Feestelijk dessert. Festijn voor zoetekauwen Wat serveer ik in een dessertenbuffet? Droog gebak Crème-au-beurretaart / kerststronk Slagroomtaart Petit-fours,
Smaak.
Afvallen was nog nooit zo makkelijk, als met het populaire eiwit dieet! Ten gevolge van een veranderd leefpatroon is overgewicht vandaag de dag bijzonder.
Voedingsmiddelen/voedingsstoffen Voedingsmiddelen: alles wat je eet of drinkt Voedingsstof: nuttige bestanddelen in voedingsmiddelen.
Spreekbeurt over. Inhoud: Wat is Coeliakie Wat is gluten Kruisbesmetting Hoe word je ziek van gluten Hoe word je weer beter: glutenvrij eten Wat eten.
MAIZENKOEKJES TUTORIAL Chevaila Schenkers. Om te beginnen heb je nodig: 125 gr Blue Band bakboter 125 gr witte basterd suiker 1 ei 300 gr maïzena Vanille.
Het eten Elise Langlois. De glas (glazen) Het plat bord (de platte borden)
De kip!. Hoe ziet een kip eruit? De kip Heeft ook veren, maar minder mooi gekleurd dan de haan. Kippen zijn er in veel verschillende kleuren. Kippen hebben.
Bloempotten en vazen Verschillende soorten & maten deel 2.
VOEDING !Hierboven klikken voor een stukje Nieuws uit de natuur!
Module 4 – Hoofdstuk 2 PSD’s maken.
BLOKBOEK NATUUR 7 LES 5 - PLANTEN.
Trailer 'dansen op de vulkaan'
Voedsel Nodig voor Belangrijkste voedingstoffen Energie Bouwstoffen
Thema 3 mijn school Week 3.
Smul gezond.
Albert Heijn.
Ecsplore is onderdeel van PIW Groep
Spreekbeurt over.
Basis Voedingsmiddelen Les 1 Graan en graanproducten
Basis Voedingsmiddelen Les Zuivel Melk en melkproducten 2
Voedsel Nodig voor Belangrijkste voedingstoffen Energie Bouwstoffen
Schijf van Vijf.
Transcript van de presentatie:

Desserts Desserts kunnen in twee groepen verdeeld worden; Ozlan.net Desserts kunnen in twee groepen verdeeld worden; Warme Desserts- Koude Desserts-

De basis Voor je begint met het maken van een dessert moet je begrijpen hoe je de fundament maakt, dit is de basis. De basis is verdeeld in Gebak dat bladerdeeg bevat, korte zoet pasta en choux Zuivel / Ei gebaseerde desserts Cake gebaseerde desserts Puffpastry.co.uk

Bladerdeeg pasta Er zijn drie manieren om bladerdeeg pasta te maken Engels, Frans en Schots (bekend als bladerdeeg) De ingrediënten zijn hetzelfde voor elke, het verschil is hoe ze gelamineerd worden. Laminaten wordt gemaakt door het opbouwen van lagen van het deeg en vet. Het is wanneer de pasta op een warme oven word geplaatst en het vet smelt tot stoomzakken dat de pasta doen stijgen en lagen creëert dat het licht en makkelijke eetbaar maakt.

De basis deeg voor het maken van pasta Het deeg is een sterke mengsel van bloem dat nodig is om de stoom van de vet, water, margarine, citroensap en koude boter te weerstaan. De bloem, margarine, citroensap en water zijn gemengd met elkaar om harde deeg te maken. Het deeg moet goed gewerkt zijn om de gluten die het eiwit in de bloem zitten te ontwikkelen, mengen tot een zekere mate van elasticiteit wordt bereikt.

Soorten desserts dat met bladerdeeg word gemaakt Turnovers Gateaux Pthivier Millefeuilles Jelousie Palmiers Fruit Bands Appelstrudel Sweet,fantasies.co

Zoete gebak of zoete deeg Is een mengeling van zachte bloem, boter, citroensap, glazuur en eieren. Bak poeder is optioneel. Een goede gebak Moet zacht en gemakkelijk zijn op het palet Dit wordt bereikt door het selecteren van de juiste sterkte van de bloem, die een laag eiwitgehalte moet hebben Overbelasten van het deeg kan ook leiden tot het broos worden en zal leiden tot het krimpen tijdens het bakken en zal het eet kwaliteit vernietigen. Femail.com

Desserts die kan worden gemaakt van korte / zoete gebak Een verscheidenheid van taarten fruit bands Koekjes om desserts te vergezellen fruit vlaaien gebakjes Flickr.com

Soesjes Patisserie Soesjes gebak is een mengeling van water, boter, suiker sterke bloem De water en vet is gekookt in een pan en de bloem word later in de pan toegevoegd. Hou de pan op de kookplaat voor 2 minuten en toast de mengeling door constant the roeren. Neem de mengsel af het vuur en laat het koelen Voeg eieren langzaam kloppend toe voor een gladde samenhang

Dessertsdat gemaakt kan worden met soesjes pastiserie Gateaux St Honre Oliebollen Profiteroles Enclairs kleine meel Dessertfirst.type

Zuivel Basis Dessert gebaseerd op zuivzel zijn zeer populair omdat ze romig zijn en het is makkelijk op het pallet Ze kunnen gemaakt worden van ingrediënten zoals room, eieren, yoghurt en Zuivel desserts en basissen kunnen zowel warm als koud zijn

Desserten dat gemaakt worden van zuivel producten Room ijs Brûlee Kwarktaart Mousse panna cotta Markiezin Souffle roulade Bbcgoodfood.co

Cake/Spons gebaseerde Desserts Cake is gemaakt van eieren, vet, suiker, bloem en soms word glycerine toegevoegd om de cake vochtig te houden. Spons is een vet vrij mengsel dat lichter is dan een cake basis. In beide gevallen beluchting maakt de taart / spons licht en luchtig dat wordt bereikt door de lucht die is opgenomen tijdens het mengen.

Desserts dat gemaakt worden van een cake basis Tortens Gateaux petit meel fruit vlaaien Kleinigheden Markies Gestoomde pudding spons Sweetnapa.co