Klik hier =>. Goedendag! Wij verheugen ons dat uw keuze op Zody_Systeem 89 gevallen is. Om de optimale ergonomische ondersteuning te bereiken, moet Zody.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Rugpreventie in de kleuterschool.
Advertisements

Introductie voor medewerkers
Basiselementen in een goede schoolslag (tips en tricks)
De vlag Pak elkaars polsen vast. Tenen tegen elkaar.
De patiënte staat recht, houdt de voeten gelijk en de schouders tijdens het meten recht. De patiënte geeft aan wanneer tijdens het meten het maximale van.
Boss RC-50 Guide Beats laten horen Beats aanpassen Instructie voor leerlingen Guide is één van de mogelijkheden met de Boss RC-50.
Comforto stoelenprogramma en zitinstructie Systeem X-88
Het tot stand brengen van een gevallen cliënt
2004 Welkom bij de automatische Salaris Bepaler voor het jaar 2004 Beantwoord nauwkeurig de vragen. Uw salaris voor 2004 wordt gebaseerd op de antwoorden.
> verder < sluiten Entrada-gebruiksaanwijzing. Inhoud > klik op een afbeelding < Zithoogte Zittingneigin g Zitdiepte Armleggerhoogt e Armleggerbreedt.
Klik hier =>.
Copyright chiropraxie Devriese & Moyson
Klik hier => DSN is mede eigenaar van de duitse fabriek Febrü. Zie ook
KOPLAMPEN AFSTELLEN.
Hennekens Glasbedrijf Beek
Licht... Zoals U dat wenst..... Het licht speelt een belangrijke rol in het leven van de mens. Onze huidige maatschappij stelt steeds hogere eisen aan.
Wat houdt je ‘s nachts wakker?
© Flipside On-Line Reserveringssysteem Reserveren via uw eigen site, snel en eenvoudig.
RSI ook (n)iets voor jou?
Efficiënt leren typen.
Klik met de linker muisknop voor het volgende scherm
Zitinstructie In zes stappen wordt het instellen van uw bureaustoel besproken. Hierbij wordt per stap uitgelegd wat de juiste instelling inhoudt en hoe.
Klik hier =>.
Klik hier =>.
Ontwerp steekfiets J-Design.
Voorlichting fysieke belasting
Voorlichting fysieke belasting
Technische en Tactische tips
en zitinstructie neemt u plaats op uw stoel en
Verbandleer uitgebreid
Handleiding ClassDojo
Welkom bij de cursus SketchUp 2014
QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
VEILIG WERKEN OP HOOGTE HELLENDE DAKEN
Ergonomie.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
II. DE BASISHOUDING BESCHRIJVING
Sliplift®.
Welkom bij de cursus SketchUp 2014
Dit programma stelt u in staat om automatisch uw resterende verlofdagen te berekenen Klik hier Dienstmededeling.
Yves Rasquin Arbeidsgeneesheer AristA
Antropometrie: Afmetingen en zitten
RAIZER® Korte Handleiding
Welkom bij het eerste huwelijksbureau op het net !! In deze presentatie is het mogelijk om de vrouw te vinden die vanaf nu uw dagen zal kleuren. Contactbureau.
Keuzemodule Groen Ondernemen Coen van Wetering
GMFCS Vertaald door Dr. Jan Willem Gorter
Bureaustoelen zitinstructie In 10 stappen naar de juiste zitinstructie / werkplekinstelling.
2002 Welkom bij de automatische Salaris Bepaler voor het jaar 2002 Beantwoord nauwkeurig de vragen. Je salaris voor 2002 wordt gebaseerd op de antwoorden.
Zeer eenvoudig in gebruik Geschikt voor elke (sport)club of –vereniging Gecertificeerd voor NSD, een project van NOC*NSF Toekomstgerichte XML technologie.
Veilig werken met de Grief Wat zijn de gevaarlijke en wat zijn de veilige zones.
Het veilig en volgens de procedures aanbouwen van een werktuig in de hefinrichting.
1 Instellen van de Beeldschermwerkplek. 2 Richtlijnen  Minimum oppervlakte / afmeting ruimte –eenpersoonskamer 8 m2 –tweepersoonskamer 17 m2 –vierpersoonskamer.
WINDOWS 10 MAIL instellen. STAP 1. Klik op Mail.
SPORTCENTRUM HELSDINGEN: OOG VOOR JOUW KIND! Oog voor jouw kind. Dat is wat wij belangrijk vinden. Onze bevlogen zwemonderwijzers kijken waar jouw kind.
Slikproblemen Wat zijn dat?.
E-learning voor succesvol meten met de qLabs INR meter
Verplaatsen met een rolstoel
Natuurlijk leert de Koninklijke EHBO je helpen
Omgaan met een rollator
Handelingen en houdingen Documentatie
Goed ademhalen bij het hardlopen
STAPPENPLAN WERKPLEKINRICHTING
Trainer wedstrijdzwemmen niveau 2
Diervriendelijke muizenval
Rotorkopeg.
7e druk
Botten & spieren dwarsdoorsneden van het menselijk lichaam
Wisselen tussen de verkeerde gebruikersstand en de juiste gebruikersstand (of omgekeerd!) 1 2 Druk vervolgens met uw andere duim de deuropenerknop in.
Vouw het Bacteriebekje
Transcript van de presentatie:

Klik hier =>

Goedendag! Wij verheugen ons dat uw keuze op Zody_Systeem 89 gevallen is. Om de optimale ergonomische ondersteuning te bereiken, moet Zody op uw individuele wensen ingesteld worden. Wij wensen u veel plezier en ontspanning met Zody_Systeem 89! Zitinstructie

Stap 1 Stap 1 Zithoogteverstelling: Stelt u de zithoogte dusdanig in dat uw voetzolen plat op de grond staan en dat u daarbij geen druk waarneemt op de achterzijde van uw bovenbenen ter hoogte van de voorzijde van de zitting.

Stap 2 Gewichtsregulering + vastzetten van de rugleuning: Uw stoel bezit een synchroonmechaniek, die uw tussenwervel- schijven beschermt en het dynamisch zitten ondersteunt. Stel de tegendruk van de rugleuning in naar uw individuele lichaamsgewicht door aan de slinger te draaien. Door de knop te vergrendelen, kunt u optioneel de openingshoek van de rug in zes standen begrenzen.

Stap 3 Stap 3 Zitneigverstelling: Door het neigen van de zitting optimaliseert u de positie van uw bekken en reduceert hiermee de statische belasting van uw ruggengraat. De zogenaamde open zithoek stimuleert uw bloeds- omloop en vergemakkelijkt de ademhaling. Om het neigen in te stellen druk u op de knop (pijl)

Stap 4 Instellen armleggers: Stelt u de hoogte van de 4D armleggers zo in dat uw onderarmen ontspannen op de armleggers rusten en de ellebogen een 90° hoek maken. U kunt de opdekjes draaien en in de breedte en diepte instellen om zo de ideale positie te creëren voor al uw werkzaamheden.

Zitdiepteverstelling: Voor verschillende grote personen kan door middel van de zitdiepteinstelling (verschuiven van de zitting naar voor of naar achter) een betere ondersteuning van de bovenbenen bereikt worden. Draai de knop (pijl) naar boven om zo de zitting in de gewenste positie te schuiven. Stap 5

Stap 6 = Einde = Lumbaal instelling: Schuif de lumbaalsteun met beide handen omhoog of omlaag om deze naar wens aan uw rughoogte aan te passen. Draai de knoppen (pijlen) om zo een optimale ondersteuning zowel aan de rechter- als de linkerzijde te bereiken. (Een Asymmetrische ondersteuning is een van de belangrijkste voordelen van Zody_Systeem 89.)