Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen STAND VAN ZAKEN IN VERBAND MET BTV8 EN DE VACCINATIECAMPAGNE Raadgevend comité 25 juni 2008.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Havo A 5.1 Stijgen en dalen.
Advertisements

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Voorstellen voor aanpassing van het KB heffingen en het KB retributies Raadgevend Comité van.
M3F-MATEN - Tijd en Snelheid
CONTROLE FAVV SCHAPEN - GEITEN
Communicatie- programma 10
De stand van zaken in Enkele cijfers - verneveling Rond de flesjes per jaar verstrekt aan alle deelnemers …….en even zoveel naalden, spuiten.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen ACTUELE SITUATIE OMTRENT BLUETONGUE Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen.
Railverkeerslawaai: in de greep van Europa (?)  uur: Opening  uur: Europese Geluidpolitiek  (Mads Bergendorff, Internationale Unie van Spoorwegen.
De verschillende fasen in de elektronische noterings- procedure.
van privaat naar publiek Johan G. Hakkenberg Algemeen directeur RDW.
1 Financiering … een stand van zaken 1) heffingen 2) retributies.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Vaccinatiecampagne 2009 Raadgevend Comité 27 mei 2009 Federaal Agentschap voor de Veiligheid.
Inzet van docenten: planning, overzicht en kwaliteit
REGISTRATIE Onderdeel 4
Onderwerpen Achtergrond en aanleiding vernieuwing statistiek
Griepcampagne Persconferentie 25 september 2013
Grootschalige digitalisering voor Archiefbank Amsterdam Stadsarchief Ellen Fleurbaay presentatie voor PRISSMA, 9 februari 2009.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Heffingen Raadgevend Comité van 25 juni 2008.
Belgische wapenwetgeving
HANDLEIDING: REGISTREREN VAN VACCINATIES Q-KOORTS
DIOXINES en DIOXINE LIKE PCB’S in Stabroek
BPR van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen
19 juni 2013 Elektronisch stemmen in België Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken Dienst Verkiezingen ( David.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 1 Vormingssessie Laboratoria 13/09/2006 DG LABORATORIA Kalender opleiding / workshops.
NoVo Track record. Aantal telewerkers 91% van de populatie mag telewerken Populatie –FOD = 1250 p –Finance Tower Brussel = 1000 p Effectief aantal telewerkers.
. be OFO - IFA OFO Opleidingsinstituut van de Federale Overheid Presentatie Comité B 6 juli 2005.
FOD VOLKSGEZONDHEID, VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN EN LEEFMILIEU 1 Inleiding herziening richtlijn brandstofkwaliteit 98/70/EG CCIM- stakeholderoverleg.
Gecombineerd onderwijs Gecombineerd onderwijs Studiedag Talen 19 maart 2010.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Overzicht verwacht wetgevend werk 2008: regelgeving ter voorlegging Raadgevend Comité (DG Controlebeleid)
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Krachtlijnen strategische en operationele doelstellingen DG controlebeleid Herman Diricks, directeur-generaal.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen DIS - PCE OVL Actie Geraardsbergen mei 2009.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen STAND VAN ZAKEN IN VERBAND MET BTV8 Raadgevend comité 23 april 2008 Federaal Agentschap voor.
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Heffingen Raadgevend comité van 25 juni 2008 Véronique Berthot Federaal Agentschap voor de Veiligheid.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen STAND VAN ZAKEN IN VERBAND MET BTV 25 maart 2009 Federaal Agentschap voor de Veiligheid van.
BSE bewaking D. Berkvens SciCom FAVV Instituut Tropische Geneeskunde D. Berkvens SciCom FAVV Instituut Tropische Geneeskunde Federaal Agentschap voor de.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Tendenzen 2006 Paul MULLIER Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Raadgevend Comité Toepassing huishoudelijk reglement en Evaluatie prestatie-indicatoren november.
Auditprogramma 2007 Resultaten Raadgevend Comité - 27 februari 2008
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Heffingencampagne 2008 Aline DEWORME Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Bluetongue: Stand van zaken en perspectieven Brussel, 19 maart 2008 Federaal Agentschap voor.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Jacques Inghelram Cel Validatie Gidsen Autocontrole en de gidsen.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen STAND VAN ZAKEN IN VERBAND MET BTV8 EN DE VACCINATIECAMPAGNE Raadgevend comité 24 september.
BPR van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Jaarverslag ombudsdienst 2008 Raadgevend Comité 25 maart 2009 Frans Vromman Federaal Agentschap.
Raadgevend Comité ir. Gil Houins Directeur-generaal DG Controlebeleid.
1 Raadgevend Comité Installatievergadering FAVV Gil Houins Voorzitter 28 juni 2006.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Ontwerp KB tot wijziging van KB van 16/01/2006 “erkenningen, toelatingen, registraties” Paul.
1 DE DEELNEMERSRAAD BIJ PME Hoe gaat het bestuur hiermee om in de praktijk Ronald van Vliet 25 september 2007.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Raadgevend Comité van 28 september 2011 Heffingen 2011 Federaal Agentschap voor de Veiligheid.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen NUCLEAIR INCIDENT OP HET IRE IN FLEURUS Raadgevend comité 24 september 2008 Federaal Agentschap.
1 Controleplan 2005 Raadgevend comité Hotel President – donderdag 21 april 2005.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 1 Vormingssessie Laboratoria 13/09/2006 DG LABORATORIA Inleiding: organisatie FAVV.
Erkennings- en betoelagingsreglement van Leuvense sportverenigingen Info-avond sportraad: 30 juni 2009.
GRENSOVERSCHRIJDENDE HANDHAVING Parters Huidige toestand Europa Bilaterale akkoorden Andere overwegingen eSafety workshop – 2 mei 2007.
Voorstelling Juridische Dienst
Studie hoofdontsluiting Leek-Roden werkatelier 15 oktober 2008 (verkeerskundige aspecten)
Niet- rokersfaciliteiten in de Horeca. Bron: OIVO Rookvrije plaatsen? 25% 34% 31% 10% Moeilijk Eerder moeilijk Eerder gemakkelijk Gemakkelijk - 59% +
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Medisch toezicht van personen in de levensmiddelensector. Koninklijk besluit tot wijziging van.
Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Operationele doelstellingen DG Algemene.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Ontwikkeling van een barometer van de voedselveiligheid Workshop Wetenschappelijk Comité 27.
Nieuwe financiering FAVV: stand van zaken dd 09/05.
Echtscheiding en sociaal kapitaal in Vlaanderen Belinda Wijckmans, Maaike Jappens & Jan Van Bavel Interface Demography Vlaanderen Gepeild 2009 Brussel,
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen STAND VAN ZAKEN BETREFFENDE MKZ Philippe Houdart Stafdienst crisispreventie en crisisbeheer.
Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Operationele doelstellingen Diensten.
1 Conjunctuurverwachting Europa Juni Bron: GfK, EU-Commissie > +5 Indicator > +20 Indicator 0 aan +20 Indicator 0 aan -20 Indicator < -20 EU-totaal:
Voorlopige bevindingen controle 2016
Evoluties in de nieuwe regelgeving
Administratieve Vereenvoudiging SVZ & Campagne 2018
Directie Dierengezondheid en Veiligheid van de Dierlijke Producten
Transcript van de presentatie:

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen STAND VAN ZAKEN IN VERBAND MET BTV8 EN DE VACCINATIECAMPAGNE Raadgevend comité 25 juni 2008 Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen

Actuele situatie Europa –geen wijzigingen t.o.v. einde mei België –50 à 70 notificaties van verdenking met BT per week –momenteel geen indicatie van actieve viruscirculatie –systematische controle op invoer uit risicogebieden met andere serotypes dan BTV8

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen

Leverschema

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Verloop van de campagne schapen –aanvang: 14 mei – doses geleverd aan dierenartsen runderen –aanvang: 2 juni –1,5 miljoen doses geleverd aan > 900 dierenartsen –levering in schijven toestand –momenteel > registraties door > dierenartsen –vertraging in registratie van vaccinaties op nieuwe beslagen door niet-koppeling van Sanitel en Sanitrace

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen