De groep IMED HOSPITALES De groep IMED HOSPITALES is opgericht om zich te ontwikkelen, zowel in eigendom en beheer, in een netwerk van privé-ziekenhuizen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
PECH ONDERWEG SERVICE. PECH ONDERWEG SERVICE AVOND-/NACHT-WEEKENDDIENST dé oplossing voor: GARAGEBEDRIJVEN & VOERTUIGVLOTEN (Fleetcontrol)
Advertisements

“Die verzuimdossiers kosten mij teveel tijd”
ACRO SMC AUTOMATISERING Samenwerking PLC Industiële Netwerken
DE GROOT LASTECHNIEK Een ijzersterke samenwerking CONTACT:
Stichting Vrienden van Thomas
Interpolis Kantoor Concept Je werkplek is waar je bent
Hoe ontstond dit initiatief ?
Stichting Vrienden van Thomas
Wat is IFA Bedrijfsadvies
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Door de nog steeds erg lage hypotheekrente is het vaak mogelijk om veel geld te besparen op uw huidige hypotheek.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Zeer waarschijnlijk gaan de hypotheekregels veranderen en kan het zeer verstandig zijn om één van onze adviseurs.
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
Openbaarheid van meetresultaten Jon Schaefer 24 april 2007.
Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit.
De strategie - deel 2 Goudsmidatelier Jaasma. Wat hebben we vorige week besproken? Waar wordt je gelukkig van? Voor wie doe je de dingen? Wat gebeurt.
Introductie Meditex is een bedrijfsdivisie van Kartex en richt zich specifiek op de ontwikkeling en productie van medische kleding De kracht van Meditex.
Introducing Unify Name goes here Date goes here. Copyright © Unify GmbH & Co. KG All rights reserved. In de afgelopen tien jaar zagen we een geweldige.
Blue Turtle Business Partners Samen bouwen aan een sterkere en betere onderneming.
Het Werving & Selectiebureau voor het onderwijs!
Gezond roosteren in een ziekenhuis : Hoezo complex ?!
Tuin en Timmer management
Het Nieuwe Werken Samenspel tussen IT en business.
Technologie ten dienste van de gezondheidssector Michel De Coster, Country Manager BT BENELUX Op weg naar de e-maatschappij – Senaat – 3 juni 2005.
Effectief SysteemBeheer Korte bedrijfspresentatie
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
Office 365 verkrijgen Microsoft Online Services Overstap van BPOS naar Office 365 voor bestaande BPOS-klanten.
Realisatie Kwaliteitsbeleid 2008 – 2012
Welkom! Janine van Zoest Opleidingsadviseur Landsteiner Instituut
Zorg nieuwe stijl.
Uitgekiende hypotheek vergelijking! Onze ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken voor u de hypotheken bij bijna alle hypotheekverstrekkers.
Klinische psychologen in het algemeen ziekenhuis
1 CORPORATEi FINANCE.. 2 FINANCE Welkom bij Solar Finance. Solar Finance is een internationaal werkend onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in corporate.
WELKOM Het land- en tuinbouw seminar voor Nederland en Oost Europa georganiseerd door de Nederlandse Kamer van Koophandel in Slowakije Professionele Sponsor.
Welkom Programma Korte terugblik Veranderingen in de wetgeving
SSC-ICT Haaglanden Pijler 2
| Dé werving & selectie specialist voor de sport! Uw vacature, onze uitdaging!
Transitie en transformatie in de praktijk
“SODEXO SUPPORTS ME” KENNEN EN UITLEGGEN
IMAGO ZORG CONSUMENTEN 2013
Presentatie voor basisvrijwilligers
Public tender awards 2008 Kandidaat De Post Luc Cloet, Didier Dekeyzer en Kathleen de Hornois.
CRM H3 De klantgerichte organisatie Commercieel medewerker.
Ordenen van gegevens Inleiding informatiesystemen © Sander Cox.
Transitie: van ENCI naar bedrijvenpark ENCI Versie
TraceNet CLIFFORD Electronics Benelux B.V.
Making Simpler and more Profitable
Complaint Registration Software Wouter Henderix 3 TIN B.
Thuiszorg voor Élesd Een project van de Roemeniëgroep.
VOOR ALLE LEERWEGEN ! NU. INHOUD ARTXPRESS AUDITIE PROCEDURE PROGRAMMA LEERLIJN MOTIVATIE CONTACT.
1.Snelle veranderingen in de zorg vereisen continu leren.
Alle Uw Print Shop behoeften End hier  Internet Copyshop is een gerenommeerde naam in de print en media-industrie. Dit bedrijf bedient Nederland uit.
Spaans leren met de taalscholen in Barcelona Source: taalscholen-in-barcelona/
1.Sociaal Economiebedrijf opgericht door de stad Gent en zijn partners 2.Wil meerwaarde bieden op mobiliteit sociale tewerkstelling economie ecologie.
Samenwerking is prima, Dat houden we zo! Wie staat voor u Cora Hoffmann IC verpleegkundige van oorsprong Sinds 1973 werkzaam in Ziekenhuis Terneuzen.
Speel in uw sterkste opstelling Een inspirerend bedrijfsplan opstellen in drie uur tijd.
Wij staan altijd voor u klaar!. ONS TEAM  Bart  Dalila  Hassan  Haseeb  Lyla  Sikander.
THE TYLER GROUP
Printshop Services Online Copyshop, Printshop, Printen.
Profielwerkstuk Gedrag en Maatschappij Vwo-scholieren die een profielwerkstuk willen maken op het gebied van gedrag of maatschappij, kunnen gecoacht worden.
JCI VLAANDEREN #EXCHANGE. INLEIDING JCI bestaat enkel en alleen door de toewijding, de ideeën, de passie en de inzet van de individuele leden.
Verrichtingenthesaurus
MM
Welkom havo 3..
Presentatie bedrijfsplan
Office 365 Cloud Computing SaaS
Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd
Presentatie van ondernemingsplan
Bedrijfsnaam Ondernemingsplan.
Klik om verder te lezen.
Transcript van de presentatie:

De groep IMED HOSPITALES

De groep IMED HOSPITALES is opgericht om zich te ontwikkelen, zowel in eigendom en beheer, in een netwerk van privé-ziekenhuizen om een persoonlijke service en uitstekende kwaliteit aan te bieden via uitstekende faciliteiten en apparatuur van de nieuwste technologie. De bron van de groep is het Hospital de Levante gelegen in Benidorm. IMED Hospitales

Op basis van de opgedane ervaring en het succesvol geïmplementeerde business model in de afgelopen jaren, is er voor gekozen om de diensten uit te breiden tot andere gebieden, zoals Teulada, Elche, Valencia en Murcia. Op dit moment werken in IMED Hospitales meer dan 500 werknemers. IMED Hospitales

Over ons

Ubicación Aeropuertos internacionales

De aanbieding van de gezondheidszorg in Imed Hospitales is gebaseerd op drie pijlers : Een medisch team met profesionelen van eerste klasse. Gepersonaliseerde medische zorg en kwaliteit. Faciliteiten en geavanceerde technologie. Over ons

Multidisciplinaire gezondheidszorg Wij bieden een service aan van hoge kwaliteit Wij hebben altijd de nieuwste technologieën Onze eigen gerenommeerde professionelen Uitstekende faciliteiten, met individuele kamers die uw verblijf aangenamer maken Wij hebben overeenkomsten met alle verzekeringen Wij verzorgen het beheer van alle documentatie zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over iets Waarom zijn wij anders?

Al onze ziekenhuizen hebben de volgende diensten : Hospitalisatie Éénheid van intensive zorgen Operatiekamers 24 uren spoedgevallen Radiologie afdeling Laboratorium en bloedbank Onze Ziekenhuizen

Wij zorgen voor U