Nieuwsbrief 18 oktober 2012 Agenda: Vr. 19 okt: Leerlingen vrij i.v.m. studiedag 22 t/m 26 okt.: Herfstvakantie Di. 30 okt: Luizencontrole Vr. 2 nov: Techniekmiddag.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Introductie V2 en V3 Maandag 2 september – 15.00
Advertisements

Een dagje meelopen met groep 1 en 2
NOVEMBER/DECEMBER 2013 WelkomNaar school DieuwkeJayden ZoëIfy Ferre Hiep Hiep Hoera Lysandrick 7-11: 1 jaar! Nils 16-11: 3 jaar! Kay 3-12: 3 jaar! Activiteitenagenda.
Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich.
ALLES WAT JE MOET WETEN OVER PERIODE 4 Samen naar het examen.
SABBAT NOVEMBER Zevende –Dags – Adventisten SABBAT SCHOOL Zevende –Dags – Adventisten SABBAT SCHOOL Het Hemelse Heiligdom “Gods woonplaats...”
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
05 Het Hemelse Heiligdom Gezegende Sabbath “Gods woonplaats...”
Op de informatieavond Continurooster Welkom.
ALLES WAT JE MOET WETEN OVER PERIODE 4 Samen naar het examen.
Maandbrief november en december 2013 Vrije dagen van november en december zijn 14 en 15 november zijn de kinderen vrij i.v.m. 2 studiedagen Vrijdag 20.
Nieuwsbrief De tijd van je leven! We zijn weer begonnen! Agenda:
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Sint Jorisschool Examenvoorlichting Studie & Voorbereiding Examen Uitslag Diploma.
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans Agenda:
Sint Jorisschool Examenvoorlichting Studie & Voorbereiding Examen Uitslag Diploma.
Sint Jorisschool Examenvoorlichting
Sint Jorisschool Examenvoorlichting Studie & Voorbereiding Examen Uitslag Diploma.
Nieuwsbrief 31 mei 2013 Agenda: Dinsdag 11 juni: Groep 5 en groep 6 naar de Blijde Wei Vrijdag 14 juni: Techniekmiddag Zondag 16 juni: Vaderdag Vrijdag.
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
JAARPROGRAMMA 2014 KBO GELDROP
Nieuwsbrief 28 maart 2013 Agenda: Vrijdag 29 maart: Leerlingen vrij (Goede Vrijdag) Maandag 1 april: Leerlingen vrij (Tweede Paasdag) Woensdag 3 april:
Nieuwsbrief 12 april 2013 Agenda: Maandag 15 april: groep 3 Blijde wei Dinsdag 16 april: groep 4 Blijde wei Woensdag 17 april: Juffendag/Lustrum Maandag.
Ontdek je talenten bij de brede school! Bekijk de nieuwe activiteitenkalender!!
Nieuwsbrief 26 april 2013 Agenda: Vrijdag 26 april: vakantie t/m vrijdag 10 mei Dinsdag 30 april: Koninginnedag Woensdag 15 mei 08.00– uur: groep.
Samen naar het examen - Alles wat je weten moet over p4-
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
Examen Vmbo Coornhert Lyceum
JAARPROGRAMMA KBO GELDROP Dit jaar een speerpunt om jongere ouderen bij het onderdeel van beleid te betrekken Heeft u interesse om u verdienstelijk.
2012 Nieuwjaar: zondag 1 januari – Drie Koningen: vrijdag 6 januari.
Ouderavond klas 2 24 september 2013
Ouderavond klas 1… Hartelijk welkom 1 Ouderavond klas 1 24 september 2013.
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
Centraal Examen op ‘t Aletta 2013 HAVO 5 & Vwo 6.
Maandbrief november december 2012 Vrije dagen in november en december zijn 15 en 16 november zijn de kinderen vrij i.v.m 2 studiedagen Donderdagmiddag.
Geerstraat Sterrenschool. Wat is de sterrenschool?  Het hele jaar open van zeven tot zeven  Kinderen leren in één klimaat  Maatwerk voor ieder kind.
JAARPROGRAMMA 2012 KBO GELDROP. JAARVERGADERING VAN KBO GELDROP OP 19 APRIL OP DONDERDAG 19 APRIL ZAL IN GEMEENSCHAPSHUIS ZESGEHUCHTEN ONZE JAARVERGADERING.
Woensdag 11 september Welkom. woensdag 11 september Welkom.
Interpreteren van data
1. 2 Andere Tijden Vijf-gelijke-schooldagen-model. Agenda voor vanavond: Uitleg van het doel van deze avond. Wat zijn de schooltijden? Hoe ziet een dag.
Bezoek aan Shanghai en bezoek van Pinghe School
Schoolreis Nog een weekje en dan gaan we eindelijk weer op schoolreis. Bestemming van dit jaar is: Drievliet. Op locatie krijgen ze van school een patatje.
Voorjaarsvakantieprogramma
Belangrijke informatie voor de ouders: Om een zo leuk en uitdagend mogelijk activiteitenprogramma te maken, vragen wij ouders tijdig door te geven of.
Ouderavond groep 1-2 dinsdag 16 september 2014
Informatie avond groep 8A
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Informatieavond Groep 7-8
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
Belangrijk om te weten: Omdat op onze locatie op Dorpsstraat 11/13 het kindaantal is uitgebreid zullen de kinderen van de Wormerwieken op maandag, dinsdag.
Welkom in groep 7A. De eerste 7 weken van het schooljaar In de eerste 7 weken is er van alles “nieuw”: - Nieuw lokaal - Nieuwe samenstelling van de groep.
Sint Jorisschool Examenvoorlichting
Ontdek je talenten bij de brede school Bekijk de nieuwe activiteitenkalender.
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Samen naar het examen informatie voor ouders over periode 4
Donderdag 2 april 2015 Roosterwijzigingen Corvee rooster week 45 (8 nov. t/m 12 nov.): Grote Beer en Melkweg 10.30, en uur: 1K Melkweg en Grote.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Donderdag 2 april 2015 Roosterwijzigingen Corvee rooster week 44 (1 nov. t/m nov.): Grote Beer en Melkweg 10.30, en uur: 3AA Melkweg en Grote.
Donderdag 2 april 2015 Roosterwijzigingen Corvee rooster week 44 (1 nov. t/m nov.): Grote Beer en Melkweg 10.30, en uur: 3AA Melkweg en Grote.
Basisschool Op De Horst
Basisschool Op De Horst
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
Info avond cluster 3/4/5/. Agenda Welkom Verdeling binnen het cluster 3/4/5 Zelfstandig werken Planbord Onze (school) Visie Organisatorische aandachtspunten.
DE RANK CHRISTELIJKE BASISSCHOOL Open dag Woensdag 17 februari van 9.00 u. tot u. U bent van harte welkom met uw kind!
Is op zoek naar jou. M: Milieu O: Op S: School MOS is een organisatie die werd opgericht door het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie. Zo wil men.
Welkom in groep 1.
Transcript van de presentatie:

Nieuwsbrief 18 oktober 2012 Agenda: Vr. 19 okt: Leerlingen vrij i.v.m. studiedag 22 t/m 26 okt.: Herfstvakantie Di. 30 okt: Luizencontrole Vr. 2 nov: Techniekmiddag Vr. 16 nov: Maandviering De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is in de week na de vakantie aanwezig op: Maandag:08.00 – Dinsdag: – Woensdag: – Donderdag: – Vrijdag:08.00 – Kinderboekenweek Vrijdag 10 oktober jl. hebben we de op school de Kinderboekenweek feestelijk afgesloten met een voorleeswedstijd voor de groepen 5 t/m 8. Na een spannende finale in een bomvolle aula werd Zarina uit groep 6 uiteindelijk als winnaar gekozen door de jury. Van harte gefeliciteerd Zarina!!! Na de uitreiking van de oorkonde en het boek aan de winnaar van de voorleeswedstrijd, werd de winnaar bekend gemaakt van de gemaakte boekjes die in groep 5 t/m 8 gemaakt werden. Als beste werd het boekje van groep 7/8 gekozen: “Hoe overleef ik….” Gefeliciteerd groep 7/8. In de middag was er als klap op de vuurpijl ook nog een poppenvoorstelling in de kleutergymzaal die gegeven werd door de kinderen uit groep 5 en 6. Een groot compliment voor de kinderen die er zo hard aan gewerkt hebben om er een succes van te maken. Schoolplein Zoals u ongetwijfeld gemerkt heeft is de aannemer begonnen met het ophogen van het schoolplein. De tegels waren dermate gezakt dat dit echt nodig was. In eerste instantie zou dit in de herfstvakantie plaatsvinden. De aannemer heeft echter besloten wat eerder te beginnen. Hierdoor is er wat ongemak met betrekking tot het gebruik van het schoolplein. Onze excuses daarvoor. Wij hopen dat deze werkzaamheden na de herfstvakantie afgerond zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan gaan de deuren van de school in de middag pas om uur open. Zarina ‘De voorleeskampioen’ Website Met beschuit en muisjes hebben wij vandaag de ‘geboorte’ van de nieuwe website in de klassen gevierd. De nieuwsbrief zal vanaf heden ook op de website geplubiceerd worden. Verder vindt u hier allerlei informatie over de school, actuele informatie met betrekking tot de groepen en natuurlijk foto’s zodat u weet waar uw kind op het moment mee bezig is. Kijk dus snel op:

Nieuwsbrief 18 oktober2012 De tijd van je leven! Mededelingen:  De nieuwe website van de school is online :  Denkt u nog aan het inleveren van de rapportmapjes? Vakantie Het team van de Dr. Martin Luther Kingschool wenst u, en iedereen om u heen, een hele fijne vakantie toe. Techniekmiddag Op vrijdag 2 november as. staat weer een techniekmiddag gepland. Ook dit jaar komt “Funscience” weer op school om met een “verbazingwekkend” programma de aftrap te geven. De groepen 5 t/m 8 krijgen een spetterende show te zien van twee ‘knappe koppen.’ Zij laten zien hoe afval kan verdwijnen en zo maar oplost. Hoe koud water verandert in een berg warm ijs. Ze laten een zuurproef zien, waarbij je bloed sneller gaat stromen. En…… snel af kan koelen. En dat is vreemd: je handen worden niet eens nat als je ze in water doet. Maar pas op: dit waterafstotende stofje is zo brandbaar dat het kan dienen als vuurspuwer. Haren kunnen er van overeind gaan staan.. In de groepen 1 t/m 4 komen er ‘knappe koppen’ in de klas. Zij doen samen met de kinderen allerlei leuke proefjes. Zo gaan er kinderen zeep maken, maken ze een spannend drankje en worden er stuiterballen gemaakt. Het belooft een waanzinnige middag te worden!!!!