Stellingenspel.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Wat is geloven? Voor de één een vraag, voor de ander een weet… !
Life in the universe.
Vriendschap voor het leven
“Hoe kom ik aan klanten?”
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
In een gelukkig leven schuilt er verwondering om elke hoek!
2008 verdriet en geluk Zegt het vaarwel 2009 Lacht u toe kijk om maar ga toch verder Het verleden geeft u sterkte in de toekomst.
Milieuproblemen in Nederland
Het Milieu op de Filippijnen
Oerbos Bialowieza, Polen – Wit-Rusland
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
1.
Partnerschap, eigenaarschap en wederkerigheid
Sommige mensen houden van bomen, maar dan wel in stukjes.
Tuin en Timmer management
muzikale bewerking van
Het water hier op aarde 2x Dat raakt nu op 2x
Help, we zijn bedreigd !.
Leven door Christus’ dood
Onze zwakheid, Zijn geest en Zijn handelen
Ontbossing.
W IJKFEEST 2012 Het supergezelligste feest van Keijzershof.
Godsdienst 1 1.
Boudewijn De Groot Verdronken Vlinder.
Nieuw nationalisme in Nederland
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Mensen van naam. Naam maken God wil naam maken in je leven.
Wat heerlijk om een schat te vinden!
Alles draait om liefde!.
Gemaakt door Lars Knoops MV1C, Thema: Landschappen
Nummer een. Waarom gaat het toch altijd om wie het beste is Kijkt iedereen altijd naar nummer één Is er iets dat ik niet snap Is er iets dat ik soms mis.
Van eeuwenband naar tijdsband
De Droomboom.
Wat doet onze school voor het milieu ???
40 dagen op ontdekkingsreis aanbieding: groepsreis: met elkaar op ontdekkingsreis naar het doel wat God met mij heeft lengte van de reis: 40 dagen.
Groene ambities Het sprookje van de Kamper Grutto.
Help, we zijn bedreigd !.
Kleur illusie Links zie je een cirkel van blauw-violette (magenta) ballen, een van hen verdwijnt voor even rondcirkelend. Laat uw blik nu rusten op het.
Diversiteit in de techniek Niet vanzelf, wel vanzelfsprekend Sjiera de Vries.
Hoe ver kijk jij echt vooruit?
18 augustus 2013 Den Haag. 11 Het woord is betrouwbaar: immers, indien wij met Hem stierven, zullen wij ook met Hem leven; 12 indien wij volharden, zullen.
Gedachteniszondag 23 november 2014 Matteüs 5 vers 1-10 Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel en zij zullen God.
God redt zijn Kind Matteüs 2: Wie is er nu bang voor een baby? Niemand toch? Maar koning Herodes wel. Hij is bang voor Jezus. Hij heeft gehoord.
"het woord der verzoening"
Gedicht Sarah: Eén kaars gaat er nu branden En zegt aan iedereen Er is een feest ophanden De duisternis gaat heen.
Naam: Florian van Rijsbergen Groep: 8 Reis Noorwegen 27 mei-31mei 2015
Afspraken: -Je steekt je vinger op als je iets wilt zeggen. -Je luistert goed naar elkaar. -Je mag zelf ook vragen stellen.
18de vd Tijd door het Jaar B Luisterend naar de lofzang bidden wij tot de handen van Jezus (“Ad manus” v Buxtehude) die de Broden vermenigvuldigden Regina.
Gemeente zijn we samen Viering samen-gaan Elim en Zout & Licht Hilversum – 13 sept
Vanavond ook de avond van jouw afscheid Vanavond is voor nu de laatste keer.
vrijheid Innerlijke vrijheid.
Wij ziin oud, maar voelen ons jong !!
Opdracht: ga voor het bord staan en houd de houtjes vast. Hou je handen zo ver mogelijk uit elkaar en ontdek wat jou spanwijdte is.
Zingen Vers 1 (Melodie 1) Er is geen plaats, er is geen plaats,
Les natuur en techniek, maandag en dinsdag groep 5 en 6
Gecijferdheid Les 2.1 Talstelsels.
Kermis en Kerstmis, een Zeeuws Verhaal Ab Stevels Een blik op het leven in een semi ontwikkelingsland op 51 ̊ 30' N.B en 4 ̊ O.L in het jaar 1901.
Door Ricardo. Uitleg Deze presentatie gaat over het bouwen van een brug. Het vereist de volgende eisen: 1 Goed teamwerk 2 Een stille hand 3 Een goede.
2 TH Hoofdstuk 4 Water § 2-4 Wereld. Grootste deel van het aardoppervlak = zee = zout Geschikt / Ongeschikt als drinkwater? Water Geschikt / Ongeschikt.
Koala.
Het houten huis. Door: Emma Flinsenberg Ilse Strijbosch Julie Leeuwis Annemieke Thijsene Michelle Pelzer.
Tropisch regenwoud & Savanne
3. Maar zo zien we niet alles, en bovendien is het beeld vlak.
Vlieger in de wind Marcus 4:37
Op de derde dag opgestaan uit de dood
Hier is een stad gebouwd
IS ER VOOR ELK PROBLEEM EEN OPLOSSING?
De inwoners. 1. In het amazone gebied wonen er ongeveer mensen.
Transcript van de presentatie:

Stellingenspel

De tijd van de indianen is voorbij. Ze zijn langzaam aan het uitsterven. Ze verhinderen ons de regenwouden te beheren met moderne technieken.

Als we nu eens tevreden zouden zijn plastic tuinmeubelen Als we nu eens tevreden zouden zijn plastic tuinmeubelen. Die zijn perfect afwasbaar en zo hoeven het hardhout uit de regenwouden niet te kappen.

We moeten die mensen met rust laten We moeten die mensen met rust laten. Ze zijn gelukkig en wij hebben daar toch niet te zoeken.

Waarom worden enkel de westerlingen met de vinger gewezen Waarom worden enkel de westerlingen met de vinger gewezen? De inheemse volkeren kappen toch ook bomen om aan landbouw en veeteelt te doen.

Het wordt hoog tijd dat de inheemse volkeren zich aanpassen Het wordt hoog tijd dat de inheemse volkeren zich aanpassen. Wij kunnen hen leren hoe ze huizen moeten bouwen. Als wij dar bovendien fabrieken zouden bouwen is er meteen werkgelegenheid.

Primitieve volkeren zijn echt primitief Primitieve volkeren zijn echt primitief. Ze kennen niets van moderne technieken en ook van geneeskunde hebben ze geen kaas gegeten. Een ziekenhuis zul je daar niet vinden.