Games of the Heart Meld je aan als vrijwilliger bij SO2014.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doe jij ook mee? de samenleving dat ben jij,
Advertisements

….een blik achter de schermen van “BedenkTV”
Verantwoord volgen.. De woorden van een leider bepalen met hun regels het karakter, de sfeer en de mentaliteit van de groep Soms gaat dat fout, doordat.
Doorn – 23 januari 2013 Jaap van Petegem
Hallo allemaal! Ik ben Bert Bever! Ik ben de wereldreiziger van De Verre Naasten. Ik wil graag iets vertellen over Benin.
Op zoek naar de ware Over de zoektocht naar een christelijke partner
Vacatures Klik op betreffende tekstblok voor meer info over de stageplek Ben jij de enthousiaste maatschappelijke stagiair die op zoek is naar een leuke.
- Hospitality tijdens evenementen - Congresbegeleiding
Inleefreis Vietnam
Terugblik Sevilla & Bezoek Spaanse twin aan Amsterdam
Op zoek naar de ware This material is freely provided to help you build your own Power Point presentation to meet the needs of your group. 1 Based on eBook:
Doe meer met … Language Learning Histories Saskia Visser Wetenschapswinkel Taal, Cultuur en Communicatie/Alfasteunpunt.
Ben jij de enthousiaste maatschappelijke stagiair die op zoek is naar een leuke maatschappelijke stageplek? Ben jij de leerling die op zoek is naar een.
Waarom ben ik hier op aarde?
Sociaal emotionele ontwikkeling en groepsgedrag
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
3 H/V, kiezen voor een profiel
Popcornactie voor Benin!
• Beste gemeenteleden, • Op de komende pagina’s ziet u de oproepen: vraag en aanbod, van de hartenmap. • Ziet u een vraag of aanbod waar u iets mee kunt?
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Regiopartnerschappen Schoolbesturen internationaliseren in samenwerking met scholen en andere organisaties in de omgeving Judith Dayus-Brouwer.
Bezoek Spaanse twin aan Amsterdam. Inhoud van deze avond Korte terugblik naar verblijf in Valencia Onderwerpen: het programma, de regels in het gastgezin,
Ronde (Sport & Spel) Quiz Night !
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
SPONSORLOOP BASISSCHOOL : DE VELDHOF 18 APRIL Moeder met een Missie Jolanda de Groot-Gravee.
LeerKansenProfiel op De Buutplaats Harro Veerman - coördinator
Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent.... Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent...
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
Mijn kind, Ik ben de Roos van Saron Hooglied 2,1 Zang : Betty Middler
Patrick Stoop 1MCTa Projectwerking. ICT Webdesign Audio en video Creativiteit.
Vrienden zijn er om je te steunen
“Inzicht biedt Kans op Uitzicht” Donderdag 16 september 2010 Young Kivi Niria.
Fluiten is leuk en geeft plezier Studiedag LO-2 22 november 2012 Eric Braamhaar & Dennis Witsiers.
Wat is het eigenlijk? Welke bedoeling zit erachter? Waarom is dit belangrijk voor mij? Wat, hoe, wanneer, wie en vragen!
Wat is MaS? MaS staat voor Maatschappelijke Stage
Wat is het eigenlijk? Welke bedoeling zit erachter? Waarom is dit belangrijk voor mij? Wat, hoe, wanneer, wie en vragen!
Reisgenoten dragen elkaars lasten
Vakantie voor iedereen? Heel wat kwetsbare groepen kunnen niet op vakantie gaan tijdens de zomer. Vaak zijn er financiële, familiale en/of medische omstandigheden.
WIE BEN IK? Gwendoline Horemans 22 jaar Woonachtig in de kempen, meer bepaald in Vorselaar.
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
Hé Pssst Lidia.
De financiële functie: Integrale bedrijfsanalyse©
De Wet maatschappelijke ondersteuning
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
3 H/V, kiezen voor een profiel
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Masker.
Reflecteren met leerlingen tijdens kunstzinnige en culturele activiteiten. Hoe motiveer je leerlingen om te reflecteren, zodat zij inzicht krijgen in hun.
Vrijwilliger bij TFC Gieten Daar wil iedereen bij horen ! Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd November februari 2015.
Jij, God en je kind.
Een paar vraagjes Ben je jonger dan 12 of ouder dan 97? Is dit je telefoon…..? Is dit je TV….? Is dit je computer..?
HEY PSSSST.....
Talent 1 Ik heb talent, ik heb talent Ja dat is algemeen bekend
Europascouts Nederland
I skateboarden Hou vol. De aanhouder wint.
De zomer komt eraan!. Hoog tijd om na te denken over wat je wil met je vakantie …
WAT maakt ons UNIEK?. We houden van aanpakken! We leren door gewoon te doen de praktijk We houden niet van boeken We zijn schatten We willen graag nu.
Anouk Filius Decaan (tweetalig) vwo, havo, mavo Sectorkeuze 3 mavo.
Talentgebieden – Interesses –Leervoorkeuren
Is op zoek naar jou. M: Milieu O: Op S: School MOS is een organisatie die werd opgericht door het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie. Zo wil men.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Ontwikkelt en produceert o.a. printplaten High-mix, low volume, dus veel engineers in dienst.
Productingenieur Automobielsector- West-Vlaanderen
Met het oog op het versterken van de productie-afdeling van Mondi Poperinge N.V. zijn wij op zoek naar Machine-operatoren (m/v) Onderhoudsmecanicien (m/v)
LOB Waar ben je trots op?.
© UNIEK IN DE KLAS.
Als je nog jong bent is een jongensdroom okee Onbekend met wie je bent, help een handje mee Maar nu ik wijzer word en weet waarom ik leef Je vergeet hoe.
NL doet 2017: ‘ontmoet!’ startbijeenkomst.
100% Subsidie Ontwikkeladvies 2019.
Transcript van de presentatie:

Games of the Heart Meld je aan als vrijwilliger bij SO2014

Games of the Heart Manager Je hebt tijd vanaf januari 2014 en tijdens de Spelen (9-20 september). Je bent een natuurlijk leider met organisatorische talenten. Je bent communicatief (Frans, Engels, Nederlands) en durft op te komen voor je mening. Je kan omgaan met verantwoordelijkheid en bent stressbestendig. Je bent gecharmeerd als je personen met een verstandelijke beperking ziet sporten.

Games of the Heart Delegation Assistant Liaison (DAL) Je hebt tijd tijdens de zomer van 2014 en tijdens de Spelen (8-21 september). Je wil deel uitmaken van een team persoonlijke begeleiders van een ganse delegatie (coaches & atleten). Je bent bereid 12 dagen in groep te reizen. Je begeleidt de groep van aankomst in België tot hun vertrek. Je hebt een cruciale rol om de atleten en hun coaches een onvergetelijke ervaring te bezorgen tijdens het SO2014 Host Town Program en de Spelen. Je spreekt vlot Engels en bent een talenknobbel in de taal van je delegatie (van Albanees, Duits, Spaans … tot Russisch of Tadzjieks). Je bent communicatief en zeer hulpvaardig. Je bent zeer vlot in de omgang met personen met een verstandelijke beperking.

Games of the Heart Coördinator Je hebt tijd tijdens de zomer van 2014 en tijdens de Spelen (9-20 september). Je bent een geboren teamplayer en bezit organisatorische & coördinerende vaardigheden. Je bent communicatief en durft opkomen voor je mening. Je bent gecharmeerd als je personen met een verstandelijke beperking ziet sporten.

Games of the Heart Assistant Wil je graag mee van de Spelen een groot succes maken en heb je 3 tot 6 dagen tijd tussen 13 en 20 september 2014? Meld je aan want we zoeken vrijwilligers op verschillende domeinen (sport, security, catering, sound, media, IT, logistiek, transport, onthaal …). Heb je 9, 10, 11, 12, 13 of 21 september nog niets gepland? Kom ons één of meerdere dagen helpen tijdens de Special events: - Torch Run (9-13 sept: gans België) - Openingceremonie (13 sept: Brussel) - Slotceremonie (20 sept: Antwerpen) Ben je een handige Harry of steek je graag de handen uit de mouwen bij het opbouwen of opruimen van de venues? Kom ons één of enkele dagen helpen tussen 6 en 13 of tussen 20 en 23 september op een van de venues (Antwerpen, Mol, Brussel).

Games of the Heart Wat krijg je in ruil voor jouw bijdrage? Je geeft mee een gezicht aan het grootste internationaal sportevenement van België in De onvergetelijke, warme sfeer van het event. Een blik op de sportcompetitie, de randanimatie of de events. Een vrijwilligersoutfit, die van jou is als je meerdere dagen helpt. Dagelijks de nodige maaltijden en dranken. De mogelijkheid om je te verplaatsen met het openbaar vervoer of busdienst. Je maakt deel uit van een hecht vrijwilligersteam dat onder leuke omstandigheden presteert.