Oudercomité VBS Sint Martinus

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
1 Op Stap naar het SO. 2 • Waar gaat het om ? • Eerst even kijken naar het keuzewerkboek • Wat moest er zo dringend veranderen ? • Studiekeuzetaken !
Advertisements

Over wat we doen en wie we zijn …. Praten, lachen, klussen, organiseren, plannen, …
Met dyslexie naar het ASO? Yes you can!
De MR op Praktijkonderwijs Zeist
Wij zijn een meisjes-internaat gelegen in het hart van Brugge. Voor onze 100 internen is er elke dag iets te beleven. Er is ruimte voor ontspanning, sport,
Programma – Voorstellen & verwachtingen
Project ICT–ondersteuning voor kinderen met leerstoornissen
Business club AMHC 8 april u financiën & lopend jaar u nieuw waterveld & financiering.
OUDERRAAD Vrije Lagere School
De Biezenhof een BAS-school? een BAS-school?. Voorgeschiedenis n maart tot september 2010: Waar willen we naar toe? n september 2010: Presentatie BAS.
Resultaten bevraging voorzieningen “participatie ouders”
Curaçao.
Techniek en Twente (W&T) een vakoverstijgend project
Milieuzorg Op School FOCUSGROEP visie en standpunten leerlingen 2 de graad.
Social media voor (ouderen)organisaties Scholingsochtend SBOG ‘Kennismaken met social media’ Maandag 5 maart 2012.
OPDRACHTEN VVB NAAR DE PROVINCIES -Vormen van provinciale selecties volgens bepaalde normen en deelname aan IPJOT’s -Organiseren van clinics en symposia.
© De Coninck Sofie en © Onze maatschappij is multicultureel.
Informatieavond 26 Augustus 2013
“Samen Sterk”. Ontstaan uit “NL Doet” Maart 2011.
Leerlingenraad… eventjes de ouders informeren
1 De wereld aan je voeten ! Kiezen voor wetenschap, technologie en ondernemen in “a global world”
OUDERS VOOR INCLUSIE. WIE ZIJN OUDERS VOOR INCLUSIE ? Vereniging van en voor ouders Voor alle ouders van kinderen, ongeacht hun handicap We zijn vooral.
W AT ALS …. S EKSUELE EN RELATIONELE ONTWIKKELING Groep 10 Gedrags-en maatschappijwetenschappen Isabelle Rots.
Kruisweg geschilderd door Lucien Lantier
Euh…, hoe gaat dat eigenlijk met het VO en die adviezen...?
KUNSTgROEP staat open voor alle actieve kunstenaars uit onze gemeente podium en beeldende kunsten professioneel en amateur klassiek en alternatief sluit.
Oudercomité Savio Kleuterschool
MR De Palster Mede vormgeven aan beleid op school Waar staan we voor! Als medezeggenschapsraad bestaande uit leerkrachten en ouders willen wij mede vormgeven.
Programma welkom presentatie OV stemmen van de leden
Oudervereniging SLN De oudervereniging:
Voorstelling Ouderraad
WIJ DOEN MEE !. WIE ZIJN WIJ? -Een dynamische groep van enthousiaste mensen die zich, op vrijwillige basis inzetten om het leven op en om de school voor.
Mogen wij ons even voorstellen?
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Mogen wij ons even voorstellen? Oudercomité ‘t Keperke.
Presentatie resultaten monitor landelijk versus lokaal maart 2014.
P RESENTATIE TSO- TEAM (T USSEN SCHOOLSE O PVANG ) CBS De Wingerd 2014.
JINFO ’
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Het oudercomité Wie, wat, wanneer.
Oudervereniging “De boomhutters”. Wie zijn we? Ouders van kinderen op De Boomhut Vrijwilligers Met veel of weinig tijd Met veel zin om samen school te.
OBS De Waarborg Schooltijden Gezamenlijke ouderavond 7 april 2015.
Ouderraad olfa Schooljaar Klasvergaderingen – September 2015.
Zo doen we dat op De Wissel. Inhoud  Onze visie  Onze doelen  Afspraken  Tips  Facebook  Twitter  Youtube  Tot slot.
Workshop Inspirerend ICT Eric Redegeld & Eline Redegeld.
Welkom!! Namens de Ouderraad. Wat is een ouderraad? We zijn een groep enthousiaste ouders die graag iets extra betekenen voor de school en de kinderen.
Muziek maken doe je Zelf! Samenwerking Tegelse Basisscholen en Harmonie Sempre Avanti.
28 maart 2011, welkom op onze informatieavond Slim Fit slimme fits in het anders organiseren van onderwijs.
Vrijwilligerswerk in Peru Babette en Minoesch. Waar ligt Peru?
FOTO Siersteenlaan FOTO Maresiusstraat Siersteenlaan Maresiusstraat EZ Groningen 9746 BJ Groningen tel: tel:
Theresia Oudervereniging. Vergaderingen De oudervereniging vergadert ongeveer zes keer per jaar, waarbij een vertegenwoordiger van het team aanwezig is.
De Bolster Sambeek - buitenruimte.nu - november 2014.
Regels in school Leerlingen van groep 1/2/3 van CBS De Gearrin:
'Vriendenavond' in het Bonte Paard te Laren, op 23 Februari, 20:30 uur Stichting Vrienden van de Larense Montessori School.
Welkom!! Namens de Ouderraad.
Oudercomité Kleuterschool Schoot schooljaar
OUDERRAAD.
Oudercomité Kleuterschool Schoot schooljaar
Ouderraad olfa Schooljaar
MR RK Josefschool Mede vormgeven aan beleid op school
Ouderraad Wilbertschool Een leuke schooltijd maak je samen.
Ouderraad OLVE Familia
Vrijwilligers KBO en PVGE
Als je er graag toe doet en wat wil dóen!
Oudervereniging van Dijck
Ouderraad Wilbertschool Een leuke schooltijd maak je samen.
De Ouderraad Vzw Zonnebloem.
Ouderraad Wilbertschool Een leuke schooltijd maak je samen.
Meld u aan als lid van de Ouder Advies Raad (OAR)
Eerste ouderraadsvergadering
Transcript van de presentatie:

Oudercomité VBS Sint Martinus Contact : Ilse Van Laere Email : ilse.van.laere@telenet.be Tel : 0473/82.37.40 Katia Haelewyn email : katiahaelewyn@telenet.be Tel : 0497/59.16.74 Leden Email De Coninck Ria patrick.van.lancker@telenet.be Devriendt Annelies annelies_jfrancois@yahoo.fr Dumortier Eveline jerry-eveline@telenet.be Haelewyn Katia katiahaelewyn@telenet.be Moerman Joeri joeri.moerman@skynet.be Scholten Lian hans.meheus@telenet.be Uyttendaele Maud maud.uyttendaele@pandora.be Vandecautere Kelly kelly.vandecautere@telenet.be Van Der Haeghe Vanessa neesi_vdh@hotmail.com Vanheule Eline evanheule@gmail.com Van Laere Ilse ilse.van.laere@telenet.be Verheylesonne Sandy minoes04@hotmail.com Vergucht Isabelle ivergucht@partena.be Vermassen Stephanie fam.declercq@telenet.be Weymaere Daniëlla danie.weymaere@telenet.be Oudercomité VBS Sint Martinus Je kan ons ook terugvinden op Facebook: https://www.facebook.com/oudersvbsasper Like onze pagina door ‘Vind ik leuk!’ aan te vinken en alle updates verschijnen in je Facebook nieuwsoverzicht

  VERGADERINGEN : Het oudercomité komt ongeveer één keer per maand samen om activiteiten voor te bereiden, problemen aan te kaarten en suggesties naar voor te brengen. Daarnaast kunnen wij ook altijd rekenen op een aantal losse medewerkers die steeds klaarstaan om een handje toe te steken Ouders zorgen elke dag opnieuw voor hun kinderen, de leerkrachten en het schoolbestuur voor hun leerlingen. We werken allemaal naar hetzelfde doel, onze kinderen de beste kans te geven zichzelf te ontplooien en hun eigen weg te vinden WIE ZIJN WE ? Wij zijn een enthousiaste groep ouders die het schoolgebeuren graag van wat dichterbij meebeleven en ons ten volle inzetten voor het welzijn van onze kinderen binnen de schoolgemeenschap. Vanuit deze doelstelling : willen wij een spreekbuis zijn van alle ouders voor die vragen, bedenkingen en problemen die alle leerlingen aanbelangen nemen we initiatieven die alle leerlingen ten goede komen, geven we financiële ondersteuning voor bepaalde schoolactiviteiten, moedigen wij mensen aan ervaringen uit te wisselen, geven we suggesties aan de inrichtende macht, de directie en de leerkrachten over de werking van de school en over wat leeft bij de ouders. zijn we aanwezig op verschillende activiteiten van de school. Je kan de leden van het oudercomité daar ook aanspreken.  ACTIVITEITEN : Het oudercomité realiseert volgende projecten : jaarlijkse sponsoring voor de lieve Sint en de Paashaas! receptie Eerste Communicanten en hun ouders en afscheidsreceptie aan de zesde jaars die onze school verlaten. bijdrage in de kosten van de Openluchtklassen van de tweede en derde graad. bijdrage in de aankoop van allerlei didactisch materiaal, o.a. een digitaal bord. wij helpen ook bij de verfraaiing van de school, o.a. het opfrissen van de lokalen, gang ed. Om al deze projecten te financieren, organiseren wij het mosselfestijn (20 oktober 2013), een fuif met DJ Dirk Stoops (16 november 2013), de bloemenverkoop (7-8 februari 2014) en een quiz (26 april 2014)