“Wees een dame en maak geen reclame.”

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het verhaal van de twee keien.
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Plaatje vrienden op een bank
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Pepermans (Anders bekeken, anders gedacht). Waar blijft da volk na?
Klikken POWER POINT FR Het onmogelijk is je eigen ellebogen te likken.
Hondenhumor Kattengein Film is voorzien van geluid.
Opkomen voor jezelf.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
De Drama Driehoek.
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
Xtreme 2011 Get Alive!. Wie laat je binnen,als je Jezus binnenlaat?
EEN PAPEGAAI ZONDER POOTJES.
Afspraak Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?
Na een lange nacht van vrijen, rolde de jongen op z'n zij
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
Woorden en tijd.....
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Ja hoor Power Po(i)ntje Is weer bezig geweest.
Humorsplinters Een man gaat met zijn varken in de trein.
Blijf bij mij Jolink.
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Tennis, de rustige, respectvolle sport.
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd !
© Hoe voel ik mij ? blij droevig boos bang angstig benieuwd vies van… beschaamd.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Meneertje Blij en Somber
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen? Omdat hij anders op zijn werk niets meer te doen heeft.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Een bericht speciaal voor jouw m’n
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
Vrouwen hebben ALTIJD het laatste woord
Interpreteren van data
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
Een man loopt een winkel binnen en ziet er een prachtige handbewerkte houten kat. “Wat kost die kat?” vraagt hij aan de verkoper.
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Moppenkruimels Op het Postkantoor wil een man een telegram opgeven.
Een Antilliaanse vrouw komt binnen om een uitkering aan te vragen
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Een liefdesgeschiedenis
Jezus roept de leerlingen
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
De glimlach van een kind
Met een handicap.
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
CHEFKE DESIGNS Presents PET-SHOP Dierenwinkel Ga maar snel kijken.
De handicap.
Lachende gepensioneerden.
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
De glimlach van een kind De glimlach van een kind
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Twee kietelaars maken een praatje. „Heb je gehoord, wat ze van ons rondvertellen? We zouden zeer onaangenaam, naar rotte vis ruiken, plakkerig, koud en.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Dat zeg ik Gamma Drie echtparen,een bejaardeen van middelbare leeftijd en een netgetrouwd stel willen toetreden tot een kerk. De priester vertelt: "We.
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
‘Tot morgen. ’ roept de juf
Humorsplinters Een man gaat met zijn varken in de trein.
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Transcript van de presentatie:

“Wees een dame en maak geen reclame.” In een klein dorpje ging een huisje van plezier zich vestigen naast de pastorie. De pastoor was daarmee helemaal niet blij en stak een briefje in de bus met de tekst: “Wees een dame en maak geen reclame.” De dame van het huisje van plezier keek raar op bij het lezen van de tekst en schreef er eentje terug met de tekst: “Wees een heer en kom ook een keer.”

Sporten is gezond, zegt men…..Oh ja? Denk hier dan maar eens over na: Als lopen zo enorm gezond was…..dan moest de postbode inmiddels onsterfelijk zijn! Een walvis zwemt de hele dag, drinkt water en eet alleen maar vis…. maar toch is ie hartstikke dik! Een konijn rent en springt wat af in zijn leven….maar wordt hooguit 15 jaar! Een schildpad rent juist helemaal nooit. Behalve eten doet hij eigenlijk bijna niks…..en hij wordt zomaar 150 jaar! Sporten is gezond, zegt men…Oh, ja?

Soms…..als je weent ziet niemand je tranen….. Soms …..wanneer je triest bent ziet niemand je pijn….. Soms…..wanneer je gelukkig bent ziet niemand je glimlach….. Maar laat eens een scheet….

Geagte mevrouw de direktris,                                                       I wil mij graag kandidaat stelle voor een job die ik in de gazet hep gezien Ik kan echt rap tippe met ene vinger en ik kan wa rekene Ik denk dakkik goe aan de telefoon ben en nee ik ben ni echt ne sociale maar mense reagere goe op mij. Mijn spelling is ni egt goe maar men persoonlekhijd is wel goe. Over men pree zulle we wel is babbele, ik stel gen ijse. Ik kan direkt beginne. Al bedankt voor een antwoort. Groete Stef PS. Omda mennen brief wa kord is, zet ik hier ne foto bè. Antwoord van de directrice: Beste Stef. Het is al goed, we hebben spellingscontrole op de computer. Tot maandag!

De dokter zegt tegen de man: Doktersbezoek !!! Een bejaarde man gaat samen met zijn vrouw naar de dokter voor zijn jaarlijks onderzoek De dokter zegt tegen de man: Voor het onderzoek heb ik het volgende nodig. Een staaltje van je urine Een staaltje van je stoelgang en Een staaltje sperma. Aangezien de man nogal hardhorend is, draait hij zich om naar zijn vrouw en roept: “Wat heeft hij nodig?????” Waarop de vrouw zegt: “Je onderbroek.”

Opa, waarom zit ge hier in de wind zonder broek aan? Een idee van je oma. Gisteren zat ik hier zonder hemd en kreeg een stijve nek. Opa, waarom zit ge hier in de wind zonder broek aan?

Advies aan een oudere man…. Een oudere man (zo van onze leeftijd) is aan het fitnessen in een sportstudio en ziet een mooie vrouw, die ook aan het sporten is. Als de fitness trainer langs komt vraagt hij hem aan welk apparaat hij de meeste indruk op de vrouw kan maken. De trainer bekijkt hem meewarig van top tot teen en zegt dan:  ”Ik zou de geldautomaat in de hal maar eens proberen…..”