Sandra Wendy Ann.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Aandacht voor het steunend netwerk
Advertisements

Waarom Kerst?.
“In balans” met sociale netwerken
Een dagje meelopen met groep 1 en 2
Diakenen op de bres… voor mantelzorgers Workshop Kerk in Actie Binnenlands Diaconaat Inspiratiebeurs 2012.
NOVEMBER/DECEMBER 2013 WelkomNaar school DieuwkeJayden ZoëIfy Ferre Hiep Hiep Hoera Lysandrick 7-11: 1 jaar! Nils 16-11: 3 jaar! Kay 3-12: 3 jaar! Activiteitenagenda.
Het Verbond van Natuurgeneeskundig Therapeuten • Wat is Het Verbond van Natuurgeneeskundig Therapeuten? • Natuurgeneeskundige Therapie • Waarom kiezen.
Een echte vriend is iemand die vooruit stapt wanneer de rest
“Hoe kom ik aan klanten?”
Intuïtie Elk mens maakt gebruik van de intuïtieve communicatie. Zonder dat de meeste mensen dat zich bewust zijn. Je toetst de sfeer als je ergens binnen.
Jongeren, natuur en mobiele telefoons

OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Patricia presenteert.
Expertisegroep Haptotherapie en Topsport (Sjoerd van Daalen), voor NOC*NSF, 3 april 2013.
Kats en coaching doe, leer, ontwikkel jezelf
Sportiviteit & Respect HC Twente 26 maart 2014
Motivational Interviewing
Iemand zonder zelfbeheersing is als een stad
SOAP SHOP Soapshop helpt: Veel kinderen houden niet van in bad gaan en zich te moeten wassen. De soapshop is vooral ontwikkeld om kinderen over hun.
Antwoord voor jezelf op de volgende vragen met NOOIT, WEINIG of REGELMATIG 1Hoe vaak nodig jij anderen uit voor een bakje koffie? 2Hoe vaak laat jij.
Waar wilt u doodgaan. Keuzen en overwegingen Katrien Luijkx i. s. m
JUNIOR Mijn vriend.
Korte introductie tot het principe
Doopdienst 10 november 2013 Koen Minderhoud
Uw gemeente & mensen met een beperking
Conflicten! Lastig of een kans op ontwikkeling?
NOS Journaal Kijk een week lang het NOS Journaal. Ga op zoek naar de succesfactor.
Weet je wie ik ben ?.
“Een nadenkertje...” Druk op je muis om de beelden te zien...
CanDo Coaching.
Veranderen: 2 verschillende benaderingen
Dit is verbazingwekkend nauwkeurig!!!
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Als gevechtsvliegtuigen bommen gooien, en het onveilig wordt in de steden, worden kinderen in veiligheid gebracht. Peter, Susan, Edmund en Lucy gaan ook.
Studiekeuze voor ouders
Hoe houd ik het leuk? Nu en in de toekomst!
Wees eens wat OENiger Open – Eerlijk - Nieuwsgierig
Nuborgh-onderwijs… …omdat elk kind verschillend leert!
Volksuniversiteit Zwolle
Boekbespreking Differentiëren is te leren, Aafke Bouwman
RMC Radius verbindt Op 1 januari 2015 zijn RMC, Regionaal Maatschappelijk Centrum en Radius, welzijnsorganisatie Land van Cuijk gefuseerd. RMC Radius heeft.
Reguleren van motivatie: Do It Yourself! 28 oktober Deventer.
Waarom zou ik geloven? Een uitnodiging om na te denken over je geloof Philip Nunn - De Bron Deel #1: 1 nov 2105 Deel #2: 22 nov 2105.
Voelsprieten Informatieavond
*Welzijn. Medewerkers met een gezonde levensstijl en voldoende uitdaging in hun werk zijn over het algemeen gemotiveerd en productief. *Ziektekosten *Preventief.
Sowebatraining bovenbouw. Doel van de Sowebalessen! Het aanleren van sociaal competent gedrag en de daarbij behorende vaardigheden Het aanleren van sociale.
Weet je wie ik ben ? Ik ben iemand waar je elke dag mee leeft...
Welkom. Veiligheid Allemaal bril op!!! Waarom zou ik mij houden aan de veiligheidsvoorschriften?
Wijs met media: Deze workshop geeft ouders de gelegenheid ideeën en ervaringen uit te wisselen over het onderwerp “Wijs met media”. De drie kernthema’s.
Vroegtijdige stotterbehandeling Het Lidcombe Programma De behandelgids van het Lidcombe Programma kan gedownload worden van de website van het Australian.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Breathfulness Korte test of Breathfulness iets voor jou kan betekenen Breathfulness Academy Vraag 1 – waar zit je adembeweging meestal? Hoog (borst)Laag.
ENERGY HIGH op holistische wijze energiek en gezond.
ENERGY HIGH dé holistische praktijk in Rotterdam
Complementaire zorg Les 5 Healthy Ageing.
Lean Six Sigma - Verbetermanagement
Help, mijn kind gaat naar de brugklas
Yoga voor jongeren Singelland VO Surhuisterveen najaar 2017
ENERGY HIGH dé holistische praktijk in Rotterdam
“Leef je leven alsof het de tweede keer is’ Victor Frank”
Volksuniversiteit Zwolle
Eventmanager: Gerdine Teerhuis
Energieverdeling.
Werken met plezier en goed presteren
VOOR EEN LEVEN UIT BALANS
Culturele Interview.
Transcript van de presentatie:

Sandra Wendy Ann

Sandra Astrologe Medium Energetisch Therapeute Kinder-Counceler Aurasoma www.astrologesandra.nl

Wendy Ann Medium Energetisch Therapeute Dianetics Reiki Master NSR/NLP/EFT Nw.Tijdskinderen-Relatie Therapeute Life Coach www.dewegnaarjezelf.nl

Consulten mogelijk In de praktijk Per telefoon Per email Via webcam Beurzen

De weg naar Inzicht Met Sandra en Wendy Ann In verschillende locaties in Nederland en Buitenland Bijeenkomsten en Lezingen

Dewegnaarjezelf.nl Bij RNN7, Net5 en SBS6 te zien

Sandra Wendy Ann

Workshops Intuitieve Ontwikkeling Le Normand Tarot Je kunt je leven helen Pendel Tarot Astrologie Party Kleine groepen Zodat U alle aandacht krijgt die U nodig Heeft.

REIKI Inwijdingen prive REIKI II REIKI Master Universele Genezende Energie Voor steun en genezing.

“De weg naar Jezelf” Persoonlijke Begeleiding Met begeleidend boek “je kunt je leven helen” van Louise Hay Begeleidende Therapie CD,s Telefonisch Consulten Workshops www.dewegnaarjezelf.nl

Thuis in uw tempo en tijd een prive sessie ondergaan? Cd’s Dewegnaarjezelf Begeleidende Therapie CD’s in 3 delen met Helende Energie! Hier verkrijgbaar € 15,-- per CD Als pakket 3 CD’s € 40 Deel 1  :   Ontspanning en Loslaten  - Wrok - Wraak oplossen - Vergeving Deel 2  :   Ontspan/Loslaten - Visualisatie oefeningen - Affirmatie/verandering creëeren Deel 3  :   Ontspan./Loslaten - Aarde-oefening  - Helende energie en Krachtoefening   Deze CD’s zijn zeer krachtig door de energie, die bewust en onbewust heel wat zal doen van binnen, het zal U helpen en begeleiden met het oplossen van uw problemen. Door de energie die meekomt in de stem worden de diepere lagen bereikt. Hierdoor krijgt U inzicht en ruimte en rust.

AstroParty bij U thuis!! Een leuke, gezellige en leerzame manier om kennis te maken met je eigen persoonlijke geboortehoroscoop. Astroparty is een spel dat op een speelse manier gespeeld wordt. De astrologische invalshoek is echter serieus en voert je spelenderwijs snel naar dieper inzicht waardoor ontplooiing van jezelf tot stand komt. Vaak ontstaat er een helder beeld en is Astroparty een uitstekende inspiratiebron om nieuwe wegen te bewandelen. Elke deelnemer krijgt zijn persoonlijke horoscoop. www.astrosandra.nl voor meer informatie of hier op de beurs.

Ook voor Mineralen Ketting met echte mineralen op maat gemaakt.

Aura-Soma Aura-Soma is een zachte, holistische en ondersteunende therapie en is gericht op het helen van lichaam, ziel en geest. Aura-Soma kan naast alle andere therapieën gebruikt worden. De energieën in en om ons lichaam worden in balans gebracht. Wetenschappelijk onderzoek heeft door de eeuwen heen aangetoond, dat de kracht van kleur direct invloed heeft op ons fysieke, emotionele en spirituele welzijn.

Horoscopen Relatie Geboorte Werk Jaar

Cadeau Bonnen om te geven Wilt U iemand anders een Consult of een Horoscoop Cadeau doen, natuurlijk kan dit. Stuur dan even een mailtje en je krijgt het thuisgestuurd voor het bedrag naar wens.

Workshops Tarotkaarten leren leggen en daardoor je intuïtie verscherpen.

Bijeenkomsten thuis in huiselijke kring! U kunt thuis een Bijeenkomst plannen en uw vrienden en familie uitnodigen. Op deze avond krijgt iedereen een consult en wordt veel informatie doorgegeven Werken we met Engelenkaarten en Wordt een Energie-oefening gedaan en Krijgt iedereen een Mineraal uitgependeld. Max. 10 pers.

Voor meer informatie: www.dewegnaarjezelf.nl of kijk op: Vraag in deze stand of kijk op: www.astrologesandra.nl www.dewegnaarjezelf.nl