ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema: Een werkdag.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tafelmanieren Start de vragen.
Advertisements

De werkplaatsassistent
Informatie-avond kantinepersoneel
24 april 2013 Zichtbaar ondernemen door kleinere (thuis)zorgorganisaties.
Informatie over opzet onderbouw
Thema HACCP
Welkom bij de 1 ste infoles van winterstage! Module A Ski les hoe en wat.
Wintersportreis 2012 Welkom op onze informatieavond!
Keukenhygiëne.
Restaurantje In de kleutergroepen maken we gebruik van het Restaurantje. De hulpjes zetten de bakken met eten en drinken op de restaurant tafel. Ze zetten.
Rhenen, 8 april 2011 Dagvoorzitter: Jan van Setten.
Mijn stage bij Conelgro Naam: ali ozturk Klas: 4c Jaar: 2003 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het.
Ontvangst Ontvangst Logistiek medewerker.
HACCP.
Voorbeeld kant & klaar Haccp plan
Maatschappelijke stage
ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema: Dranken.
Thema HACCP
Themabijeenkomst multimedia 22 juni Programma TijdOnderdeel 10.00Welkom en mededelingen 10.10Leren in Onlinecursus video 11.25pauze 11.40Workshop.
Mijn stage bij Albert Heijn Naam: Jessica Klas: 5c Jaar: 2004\2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit.
Mijn stage bij impress bedrijfskantine Naam: cedela Klas: 5b Jaar: 2007/2008 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar.
Naam: *Nathalie van W Klas: *5b Jaar: *2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin je.
Mijn stage bij * Naam: *Sabine Balster Klas: *5B Jaar: *2008 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het.
Leren = Concentreren I II III.
Mitsubishi Electric Changes for the Better Masterclass Mitsubishi Electric Servotechniek.
In deze presentatie kijk je naar een aantal filmpjes.
Ouderavond klas 1… Hartelijk welkom 1 Ouderavond klas 1 24 september 2013.
Hoofdstuk 14 Party Catering Srednja šola Zagorje.
1. 2 Themadag Engineering 20 april 2012 Windesheim WELKOM.
WELKOM VOKVAO seminar 28 Sociale Innovatie
ECHT ONGELOOFLIJK. Lees alle getallen. langzaam en rij voor rij
Training Hygiëne /HACCP Horeca
Adviesrapport Restaurant keuken.
Dorpsdagvoorziening Egchel
Schriftelijk communiceren voor teamleiders Blok 1
RSW 2007 Infoavond 14/12/2006. Agenda Datum RSW, thema, terrein Voorlopig programma Werkgroepjes Werkavonden Diversen / Indeling werkgroepjes.
RSW 2008 Infoavond 29/11/2007.
Mijn Restaurant Opdracht ICT.
Groene schoolomgeving  De plantenbakken vullen en onderhouden. Deze 2 keer per week water geven Indy.
WELKOM OP HET. DALTON IN THEORIE kiezen in verantwoordelijkheid zelfstandigheid samenwerking.
Welkom op Scholengemeenschap Spieringshoek.
Werken in een arbeidsorganisatie H2 Werkhouding Assistent verkoopmedewerker.
Energie op school Docententraining. Agenda Energie op school De projectdag, de doorloop Zelf aan de slag Checklist Vragen.
Ouderkring groep
Levensmiddelen hygiëne
BedrijfVacatureOmschrijving werkzaamheden Werktijden Vincy-FairBuurtvrijwilligerJe biedt ondersteuning bij allerlei kleine voorkomende klussen in de buurt.
Onderwerpen presentatie
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Energie op school. Energiebesparing op school tot 20%
Theorielessen in projectmatig werken
Organisatie van Roparun team Unilever vitality Runners 51.
Stage Snowworld Stage bedrijf: Snowworld
Hoofdstuk 4 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving.
Interne stage VSO Middenbouw. Door middel van werkzaamheden wordt er aan het volgende gewerkt: Elkaar helpen en samenwerken Naar elkaar luisteren Het.
Goederenontvangst / verzending
Snijtechniek en snedige opmerkingen 2016 CGD Snijtechniek Wim de Kock.
Fase 3 Controleren van de voorraad en bestellen Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Controleren van de voorraad en bestellen.
Hoofdstuk 2: Organiseren van het werk Werken in een arbeidsorganisatie.
Verkoop Hoofdstuk 1 Klaar voor de verkoop. Inhoud 1 Klaar voor de verkoop 2 Klanten ontvangen en benaderen 3 Verkoopgesprekken 4 De verkoopafhandeling.
Voeding in de pedicurepraktijk
Foto Recept Pizza rondjes
HACCP.
Theater en film Evenementen Horeca Verhuurbare ruimtes
Toolbox Oogincidenten
Supermarkt Ontvangst en opslag.
Werken in een arbeidsorganisatie
Supermarkt Voedselveiligheid.
Supermarkt Ontvangst en opslag.
Wat de leerling doet Wat de docent doet
D&P P1 Organiseren van een activiteit
Transcript van de presentatie:

ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema: Een werkdag

Een werkdag van een leerling.  7.50 uur UUR:  KOFFIE DRINKEN,DAGINDELING,DAG BESPREKEN  8.00 UUR :  CONTROLE KOFFIEAUTOMATEN,ONDERHOUD EN AANVULLING  CONTROLE KEUKENAPPARATUUR,KOELINGEN,DIEPVRIEZERS OP WERKING.  CHECK AGENDA,RESERVERINGEN,ACTIES,MENU EN JAARKALENDER.  ONTVANGST LEVERANCIERS,REGISTRATIE EN CONTROLE PAKBON OPRUIMEN VAN PRODUKTEN IN KOELING,DIEPVRIES EN MAGAZIJN.  CONTROLE KASSAPRIJZEN,INVOER NIEUWE PRODUKTEN/MENU.  VERGADERZALEN VERZORGEN. 2

Een werkdag van een leerling.  8.30 uur:  AANZETTEN VAATWASMACHINE.  AANZETTEN KOELVITRINE (7*C)  AANZETTEN AFZUIGKAP.  AANZETTEN HOTPOT/BAIN-MARIE,VULLEN MET WATER.  INRUIMEN COUNTER.  INRUIMEN VLEES/KAAS ED.EN CONTROLE THT.  AANVULLEN VIA FIFO-PRINCIPE.  KLAARZETTEN EN BEREIDEN SALADEBAR,VULLEN FRUITMANDEN.  KLAARZETTEN,BEREIDEN SOEP.  KLAARZETTEN SNACKS,AANZETTEN FRITUUR, AFBAKKEN BAKE- OFF PRODUKTEN,BEREIDEN KOUDE/WARME SNACKS/BROODJESSERVICE. 3

Een werkdag van een leerling.  9.00 UUR UUR:  INKOPEN/BESTELLINGEN DOEN VOOR DELI XL.  UUR UUR:  PAUZE,WEL TELEFOON OPNEMEN EN BEANTWOORDEN.  UUR UUR:  GERECHTEN VOOR DE LUNCH AFMAKEN/BEREIDEN.  UUR:  CHECK BEDRIJFSKLEDING ( SCHOON EN NETJES )  CONTROLE TIJDENS DE LUNCH (VERSHEID/TEMPERATUUR PRODUCTEN)  SCHOONHOUDEN COUNTER/AANVULLEN.  BEGINNEN MET VAATWAS * VERGADERRUIMTES,BIJHOUDEN/AANVULLEN,EVENTUEEL TAFEL RESERVEREN VOOR LUNCH INTERNE/EXTERNE VERGADERINGEN. 4

Een werkdag van een leerling.  UUR UUR:  PAUZE WEL TELEFOON OPNEMEN EN BEANTWOORDEN.  UUR UUR:  SCHOONMAKEN,VERGADERINGEN KLAARZETTEN,VOORBEREIDINGEN VOOR VOLGENDE DAG.  UUR UUR:  PAUZE WEL TELEFOON OPNEMEN EN BEANTWOORDEN.  UUR UUR:  SCHOONMAKEN,VERGADERINGEN KLAARZETTEN,VOORBEREIDINGEN VOOR VOLGENDE DAG.  UUR UUR:  EVENTUEEL EXTRA WERZAAMHEDEN B.V. BUFETTEN,DINERS,VERGADERINGEN. 5

Lesblad 1. Mise en Place  voorbereidende werkzaamheden  Voordat er gasten in het restaurant komen is er al veel voorbereidend werk gedaan. Dit voorbereidende werk is nodig om de gasten snel van dienst te kunnen zijn.  Alle voorbereidende werkzaamheden heten met een vakterm ‘mise-en-place’  Je weet hoe je je werkkleding moet dragen,dat je je handen moet wassen en je sierraden af moet doen.  Je weet dat mise en place betekent alles klaar zetten.  Je weet dat voordat je iets gaat doen het recept goed moet lezen of bekijken op de kaart.  Je zorgt dat je werkplek vrij en ruim is.  Je begint met alle materialen die je nodig hebt klaar te zetten en daarna te controleren.  Je pakt alle verschillende ingrediënten en controleert ze.  Je bent netjes en vriendelijk tegen de mensen in je werkomgeving. 6

Lesblad2.Recepten lezen.  Recepten vastleggen:  vastleggen vastleggen  Recept maken:  Marc Sandwich Gezond  Manuela: Sandwich gerookte zalm  Rob: Sandwich gerookte kipfilet  Frank: Sandwich oude kaas 7

8