Deel 2. Zomaar weer een foto. Niks bijzonders te vermelden.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Problemen in de melkweg
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Hoe ruim ik mijn kamer op?
Wat heb je allemaal nodig Een schroevendraaier nummer 4
Sporten.
Deel 3. En hier nog een keer Hier zijn vader Toon die ook wel zijn steentje bij draagt.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
De Slippertjes.
Toekomst Huishoudelijk proces: De was
Powerpoint gemaakt door
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Techniek: Een Brug Te Ver
Stomme hond. Zelf Klikken Een slager is druk aan het werk in zijn winkel. Hij merkt dat er een hond in de winkel zit en jaagt die weg. Enkele minuten.
die niet om jou zou huilen.
Opnieuw Steeds opnieuw ben ik andere aspecten van
‘Zijn alle godsdiensten gelijk?’. Jezus zegt: Bij Mij moet je zijn! Een andere weg is er niet. Alleen door Mij kom je bij God.
Hoofdstukken PRENTEN BOEK.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Zwart/wit vanuit RAW Een presentatie voor : AFV Objectief te Hoofddorp MeerFoto Door: Rob van Dijck Versie februari 2009.
Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Werk mijmeringen Sleepy Shores.
Trix en Lex Niveau 6 Bewerkt door Jeff, Liesl en Robin
Deel 1. Op kocht ik in een vlaag van geldverkwisting, deze Pontiac Chieftain, bouwjaar Geert, een buurman en ik gingen hem bekijken in.
- Deel III - Wat gebeurt er intussen in Asten…. Na een hartelijke ontvangst met een heerlijk kopje koffie gingen we eens de fabriek in om eerst eens te.
Zomaar een kaartje.
muzikale bewerking van
Carnaval Wat is de succes factor van carnaval?
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
De vlinder en de bloem.
Geluid aan.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
1 Datastructuren Een informele inleiding tot Skiplists Onderwerp 13.
Powerpoint Presentatie Wielen Rijgen.
km beurtje voor het carillon. Niet dat het 5 voor twaalf is maar een grondige onderhoudsbe urt is wel aangebracht. En zo zagen we een aantal weken.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Interpreteren van data
Wij kleuren onze plant…;
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
Deel 4. Bijna alle lak verwijderd. Over een paar dagen gaan we beginnen met het dak in de hechtprimer te spuiten.
Vraag aan de Helpdesk: Hoe kan ik LIEFDE installeren?
Tutorial: met kleuren werken
Het opbouwen van een data base
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Al weer snel komt de vakantietijd, waar gaan we nu weer heen ? Vliegen is nog altijd de veligste manier Hier enige voorbeelden……. Al weer snel komt de.
Wat een waarheid schuilen er in deze woorden
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #4 EEN GRIEZELIG VOORBEELD.
Apartamenta “Bouwvallia”
Apartamenta “Bouwvallia” Groeten uit Kluswoude Deel 5.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
God maakte in het begin alles.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Plastic.
Trillingen Klik op de pijltjes van je toetsenbord om naar de volgende of vorige dia te gaan. Hallo allemaal, we gaan het hebben over: dubbelklik.
RoboCup Junior Bouwen van een robot voor de RCJr lessen Versie
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Verstoppertje spelen Sommige mensen zijn er goed in…
Maken van een Egyptisch of staaf boeket
Door Maresa, Mila en Isabel
Transcript van de presentatie:

Deel 2

Zomaar weer een foto. Niks bijzonders te vermelden.

Hier dan de rem in onderdelen. De remschoenen zijn nieuw, en daar hoef ik dus niks aan te doen. De remtrommel en achterplaat zijn schoon gemaakt en klaar om weer in elkaar gezet te worden. Het gaat allemaal sneller dan ik had kunnen dromen.

Een mooie close up van de remplaat. Was wel een klus om de vetvrij en schoon te maken. Maar zoals je kunt zien, het is gelukt.

Even wat afleiding, de achterbank eruit gehaald en de roest verwijderd. Welke kleur ik hier op ga aanbrengen weet ik nog niet. Het zal waarschijnlijk grijs worden, net als het dashboard.

En dit word de kleur van de carressorie aan de binnenkant. Niet dat je er straks nog veel van zal zien, maar alles beter dan het zwart dat ik er eerst op had aangebracht.

Nog net een foto gemaakt voor alles was schoongemaakt en weer in elkaar was gezet. Verder commentaar overbodig.

De linkerkant alweer in elkaar gezet. De remmen gelijk 100 % afgestelt. Moet alleen de veerschotel nog even in de tectile zetten en dan is die kant helemaal klaar. Geeft toch wel voldoening om van ni9ks weer iets moois te maken.

Nu de linkerkant uit elkaar en was vergeten de veer in te pakken met klemmen, dus staat die daar helemaal open. Moet er dus nog iets op verzinnen om voordat hij er in terug gaat, weer ingedrukt te krijgen. Als het mij niet lukt, dan ga ik naar een bedrijf met een pers en die drukken dat ding wel in elkaar.

Dit is dan de kachel van de Pontiac. De voorste is de aanjager, en de achterste de radiateur. Dit is dan ook de kleur. Mooi rood is niet lelijk. Het grote Pontiac garageboek is nu ook in gebruik.

Hard gewerkt vandaag. Deze kant is nu helemaal af op de veer na, die moet nog even ingedrukt worden.

Hier de veer. Met 2 sergeants lukt dat prima. Zou het niet gaan, dan moet ik even naar de garage en laat ik hem indrukken in de pers, maar ik denk dat het zo ook gaat. We zien wel. Zodra die helemaal ingedrukt is, doe ik er 2 spanbandjes omheen om hen vervolgens weer in de veer schotels te plaatsen.

Hier nog wat onderdelen zoals het binnenspatboard, de veer schotel en de veer. Klaar om weer aan de wagen bevestigd te worden.

Een mooie close up van de remtrommel. Leuk contrast, maar jammer dat je het niet meer ziet als het wiel erop zit.

Na heel wat sloopwerk, dan toch eindelijk de carterpan eronder uit. Het ziet er allemaal heel mooi uit. Hoeft niks aan gedaan te worden. Alleen de oliepomp. Die heeft dus nooit gewerkt. Die zat zo verstopt, dat het onmogelijk was om daar iets doorheen te krijgen, Laat staan olie. Na hem grondig schoongemaakt te hebben doet hij het weer als nieuw.

Hier een overzicht van de bijna gesloopte motor. De bekrachtiger is eraf net als de spruitsukken links en rechts. Het stuurhuis plus stuurstangen zijn er onderuit, om schoongemaakt te worden. De spanband hierboven houd nu eindelijk het motorblok omhoog Weg van het chassis, zodat ik het laatste stukje kan schoonmaken en in de tectile kan zetten. Als dat is gebeurd, dan is de hele voorkant klaar.

En dit is een vlugge kijk op het oliefilter. Ziet er ook niet uit. Zal ook wel vol opgehoopte vuile olie zitten, maar das de volgende stap.

De veer links en de nieuwe torsiestang met rubbers alweer gemonteerd

En de veer rechts. Beetje stoffig maar wel als nieuw.

Hier dan Twanneke. De beste monteur en schilder die je maar kunt indenken. Hier met volle overgave aan het werk