Barbecue schatje? Bart en zijn vrouw zijn 's middags aan het werken in de tuin, wanneer hij zijn vrouw bekijkt en zegt: "Amai, schat, uw gat is echt wel dik aan't.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het verhaal van de twee keien.
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Tafelmanieren Start de vragen.
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
De schrijfmachine Bewerkt door Power Po(i)ntje.
Vrouwen logica??? Een man en een vrouw
Wat mannen echt aan het huilen maakt:
GOEDE BAAS.
Neus-, keelamandelen en trommelvliesbuisjes
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
Een meisje van 16 gaat voor het eerst naar de disco.
Pikante afwas !! Ik stop ermee. Die hele bereiding van deze maaltijd!!!
Louis.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Koop een hond! Joske Vermeulen.
Afspraak Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Ja hoor Power Po(i)ntje Is weer bezig geweest.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
“Wees een dame en maak geen reclame.”
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Vrouw vs. man -.
Godsdienst.
By mp3v-pro of Vermeulen Producties 2006
Nieuwe buren deel 1 Gemaakt door; Aquinnah, Cédrick, Peter, Sarah Niveau 7.
EEN ZEER BEZITTERIGE VROUW... 
Recht tegenover een café staan twee agenten met hun hond
“En, hoe kan ik U van dienst zijn”?vraagt zij.
Ria aan het werk in de keuken. Ze maakt spinazie, aardappelen, sla en een bal gehakt! aa Ria heeft wel een beetje gesmeerd! Dit mag de pret niet drukken,
Ik voel me zo alleen !.
Zonder titel
Olle en de windmolens.
Een zoon vraagt aan zijn vader : “Pap, wat is eigenlijk POLITIEK ?”
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
Tijd voor wat filosofie Muziek: The Great Pretender (The Platters)
Lachertje.
Huwelijksnacht.
Het verdwenen paard Alisha en Melissa. Ja, hij is super lief. Wat een lief paard.
Witte wieven Dit verhaal Karlijn, Lori, Sanne, Lisa, Lotte. Betekenis.
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
Een man loopt een winkel binnen en ziet er een prachtige handbewerkte houten kat. “Wat kost die kat?” vraagt hij aan de verkoper.
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Een Antilliaanse vrouw komt binnen om een uitkering aan te vragen
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Onze Vader.
‘Hazeltje, je moet gaan slapen
Vrouwen van Nederland Neem een hond!!!.
Met een handicap.
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
CHEFKE DESIGNS Presents PET-SHOP Dierenwinkel Ga maar snel kijken.
De handicap.
De profeet Pablo Gargallo ( ).
Een jongeman komt in de apotheek en vraagt de apotheker :
Boer Sjarel en de veearts....
Op zijn 95ste besluit Don Juan nog te trouwen …
In de kroeg En daarna hoe keldert de prijs van je huis.
EEN ZEER BEZITTERIGE VROUW... 
De AIDS Test. Komt een man opgewonden bij de dokter: "Dokter, dokter, U moet mij heel snel een attest geven dat ik géén AIDS heb!"
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Met een gebogen hoofd zit Carmen aan tafel met haar boek. Met een moeilijk gezicht kijkt ze naar de opdrachten voor zich. Over een paar weken is haar.
HAAR Juf staat voor de klas en schrijft wat op het bord. Jantje roept:
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Smul gezond.
EEN ZEER BEZITTERIGE VROUW... 
Transcript van de presentatie:

Barbecue schatje? Bart en zijn vrouw zijn 's middags aan het werken in de tuin, wanneer hij zijn vrouw bekijkt en zegt: "Amai, schat, uw gat is echt wel dik aan't worden. Nee echt, volgens mij is het zelfs dikker als onzen barbecue!!!"

Dit gezegd hebbende, loopt hij naar het tuinhok, en komt even later terug met een rolmeter en neemt de twee maten op. "Zie je wel!", zo roept hij uit, "uw gat is acht en een halve centimeter breder dan den barbecue!!!".

De vrouw is eigenlijk wel al wat gewend van haar ventje en besluit hem gewoon te negeren... Later die nacht in bed, heeft ons Bartje  natuurlijk, net zoals elke viriele man, weeral goesting en maakt avances naar zijn vrouw Echter, in tegenstelling tot andere keren duwt ze hem weg en draait ze zich om... "Wat is er toch mis?", vraagt hij. "Denk je nu echt dat ik deze brede grill Zij: ga opwarmen voor 1 klein worstje

Nog maar een barbecue Na vele lange koude wintermaanden komt de lente eindelijk in het land en kunnen we ons beginnen klaar maken voor het BBQ-seizoen. Om hiermee goed van start te gaan is het natuurlijk héél belangrijk om de noodzakelijke etiquette van dit sublieme outdoor cooking, zoals enkel een echte man dit kan doen eens op te frissen.

Wanneer een man vrijwilliger is om zich over de BBQ te ontfermen wordt de volgende keten van activiteiten in gang gezet: 1)De vrouw koopt het eten. 2)De vrouw maakt de salade, kookt de andere groentjes en voorziet dessert 3)De vrouw bereidt het vlees voor om het te kunnen bakken en legt het op een mooie schotel

Nu komt het belangrijke stuk: Samen met de noodzakelijke kruiden en brengt het naar het tafeltje naast de BBQ. Hier wacht de man met zijn 6e biertje naast een uiteindelijk dan toch brandende vuurmassa Nu komt het belangrijke stuk: 4)DE MAN LEGT HET VLEES OP DE GRILL

5)De vrouw gaat terug in huis en begint borden en bestekken te verzamelen om buiten de tafel te dekken 6)De vrouw komt terug buiten en roept dat het vlees aan het aanbranden is De man bedankt de vrouw en vraagt of ze nog een pintje meebrengt terwijl hij de situatie in de hand houdt

Opnieuw belangrijk: 7)DE MAN NEEMT HET VLEES VAN DE GRILL EN LEGT HET OP EEN SCHOTEL en geeft hem aan de vrouw 8)De vrouw vult nu de borden verdeelt de groenten, de salade, het brood, de servetten, de sausjes en plaatst de borden op de tafel.

Het belangrijkste van allemaal: 9)Na het eten ruimt de vrouw de tafel af en doet ze de afwas Het belangrijkste van allemaal: 10)Iedereen LOOFT de kookkunsten van de MAN en BEDANKT HEM voor al de moeite die hij gedaan heeft

11)Wanneer iedereen dan uiteindelijk weg is vraagt de man aan de vrouw of ze een beetje genoten heeft van haar "kookvrije avondje". Aan haar reactie te zien besluit hij dat sommige vrouwen ook nooit tevreden zijn.......

Mensen maak geen ruzie na een gezellig avondje!! gemaakt op 12/6/2006 Mensen maak geen ruzie na een gezellig avondje!! Kijk ook eens op mijn kattensite