De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

By mp3v-pro of Vermeulen Producties 2006

Verwante presentaties


Presentatie over: "By mp3v-pro of Vermeulen Producties 2006"— Transcript van de presentatie:

1 By mp3v-pro of Vermeulen Producties 2006
Een man is het beu om elke dag naar zijn werk te moeten gaan, terwijl zijn vrouw de hele dag thuis mag blijven. By mp3v-pro of Vermeulen Producties 2006

2 Dus bidt hij tot God: “Vader ik ga elke dag 8 uur werken terwijl mijn vrouw rustig thuis blijft. Ik wil haar laten zien wat ik overdag allemaal moet doorstaan, dus laat haar aub voor één dag wisselen met mijn lichaam!”

3 God laat in Zijn oneindige wijsheid de wens in vervulling gaan
God laat in Zijn oneindige wijsheid de wens in vervulling gaan. De volgende morgen wordt de man wakker als vrouw.

4 Hij staat op, maakt het ontbijt voor zijn partner klaar, wekt de kinderen, legt hun kleren voor school klaar, geeft ze eten, maakt hun lunchpakketten klaar en brengt ze naar school.

5 Weer thuis, doet hij de kleren in de wasmachine, brengt wat kleren naar de wasserij, stopt nog even bij de bank om een overschrijving te doen, nog even boodschappen doen en weer thuis alles in de kasten opruimen.

6 Hond uitlaten, kattenbak verschonen, vlug de bedden opmaken, de meubels afstoffen, stofzuigen, keukenvloer boenen, en weer naar school rennen om de kinderen op te halen.

7 Aardappelen schillen, groenten wassen, vlees klaar maken, tafel dekken, kinderen eten geven, de tafel afruimen, vaatwasser volproppen, was opvouwen, kinderen in bad doen en ze nog een verhaaltje voorlezen en in bed stoppen.

8 Om uur uitgeteld en onvoldaan omdat niet alles klaar is, nog 5 minuten voor de TV, naar bed waar zijn (haar) partner nog een stevig partijtje wil vrijen, ook dat nog naar best vermogen ondergaan.

9 De volgende morgen knielt de man die vrouw werd, onmiddellijk voor het bed neer en smeekt: “Goede Vader wilt U ons terug verwisselen?” God antwoord in zijn oneindige wijsheid:

10 “Mijn zoon, Ik heb het gevoel dat u uw lesje geleerd heeft
“Mijn zoon, Ik heb het gevoel dat u uw lesje geleerd heeft. Ik zal met alle plezier alles weer in orde brengen”.

11 “Maar u zult nog wel 9 maanden moeten wachten, want u bent gisteravond zwanger geraakt!”


Download ppt "By mp3v-pro of Vermeulen Producties 2006"

Verwante presentaties


Ads door Google