Goed Karma Dit is een mooie tekst, en kort. Geniet ervan! Het is wat de Dalai Lama te zeggen heeft voor 2007. Je hoeft het maar een paar seconden lezen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Deze TANTRA komt uit India.
Advertisements

Verantwoord volgen.. De woorden van een leider bepalen met hun regels het karakter, de sfeer en de mentaliteit van de groep Soms gaat dat fout, doordat.
Praten met kinderen over de wereld !
Tafelmanieren Start de vragen.
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Welkom op TOV! Helder licht??.
Doublet deel 1 – de basis.
WELKOM BIJ DIT SPEL VOOR HET EERSTE!!! DIT GAAT OVER: + en – tot 20 KLIK OP DE MUIS OM DE SPELREGELS TE LEZEN!!!
Is er leven na de dood?.
Leer de namen van de noten 1
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Goed Karma Dit is een aardig artikel, maar kort. Geniet ervan ! Dit is wat de Dalai Lama voor 2009 moet zeggen. Dit alles vraagt een paar seconden om te.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Discipelschap.
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !
levenslessen 7 % Steeds even klikken om verder te gaan !
Kan ook maar iets dat gemaakt wordt door mensen in de buurt komen van de schoonheid van de natuur? Misschien muziek! FAUNA FAUNA.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Goed Karma Dit is een aardig artikel, maar kort. Geniet ervan ! Dit is wat de Dalai Lama voor 2009 moet zeggen. Dit alles vraagt een paar seconden om te.
Christen-zijn op je Werk Hoe Jezus’ volgelingen de maatschappij kunnen veranderen Aanbid God met je Werk.
TIBETAANSE PERSOONLIJKHEIDSTEST
Oplossingsgericht coachen
Leer de namen van de noten 2
Vergaderen Gebruikt materiaal Actie! Office3 bso blz. a Benoem het materiaal in de tweede kolom in je boek op blz b In de derde kolom.
WISKUNDIGE FORMULES.
10 ROZEN VOOR JOU.
Thema HACCP
Onderzoek en publicatie voor het lectoraat
14-1 Copyright © 2005 Prentice-Hall Hoofdstuk 15 Een machtsbasis creëren Managementvaardigheden, 2/e editie door Phillip L. Hunsaker Copyright © 2005 Prentice-Hall.
Werken aan Intergenerationele Samenwerking en Expertise.
Ruimtevaartquiz De Maan De.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !
A H M F K EB C x 91 Van hand veranderen voor de X splitsen en Rechangeren. Met de nieuwe partner op.
A H M F K EB C x 85 Korte zijde bij C 2 e secties volte 14 m en op afstand komen ( 0,5 rijbaan)
A H M F K EB C x 88. Korte zijde bij A en C changement met gebroken lijnen (opsluiten!) Daarna rijden.
A H M F K EB C x 92 Galop Binnenruiters grote volte bij A en C -partnerruil- Volgende korte zijde in.
Bouwstenen voor Gemeenterlaties
Voorrangsregels bij rekenen (1)
Wat willen we vandaag doen?
Assistent-scheidsrechter
ECHT ONGELOOFLIJK. Lees alle getallen. langzaam en rij voor rij
WAT EEN GOD! JESAJA 63:7-9; 64:3; 65:1,2.
6,50 euro In dit vakje zie je hoeveel je moet betalen.
Met handen en voeten geloven 1
Intensief lezen Lees de tekst grondig door en duid kernwoorden en/of –zinnen aan. Doe dit zo. Hoe doe je dit? Volg de pijl en dan zie je het symbooltje.
Een goed Karma Dit is makkelijk te lezen en lekker kort. Geniet ervan! Hier volgt wat de Dalai Lama vertelt over Je hebt alleen enkele minuutjes.
Les 3: Verkeer TOETS.
Bruggen bouwen, is elkaar vertrouwen.
Preek Jakobus 2:
Stappenplan Samenvatten
Wat is de zin van het leven?
Proeftoets periode 1 4 havo.
Het christendom: een dwangbuis? Welkom in de kerk
Hoe ver kijk jij echt vooruit?
Heel interessant !.
woordpakket nummer 13d Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
15 feiten die u nog niet wist of waarover u nog niet nagedacht heeft.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
10 roosjes voor jou... Als je deze brief krijgt, is het omdat je een speciaal iemand bent.
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !.
Heel interesant !.
Bruggen bouwen, is elkaar vertrouwen.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
45 levenslessen Noorwegen. Teksten van: Regina Brett. Music: snowdream
Cursus Interne auditor
Quiz ‘Ik ben van mij!’.
Transcript van de presentatie:

Goed Karma Dit is een mooie tekst, en kort. Geniet ervan! Het is wat de Dalai Lama te zeggen heeft voor 2007. Je hoeft het maar een paar seconden lezen en er dan over nadenken. Hou dit bericht niet. De mantra moet uit je handen binnen de 96 uren. Je krijgt dan een heel prettige verrassing. Dit geldt voor iedereen – ook al ben je niet bijgelovig… of van eender welk geloof…

I N S T R U C T I E S V O O R H E T L E V E N 1. Hou er rekening mee dat grote liefde en grote verwezenlijkingen groot risico inhouden 2. Als je verliest, verlies dan de les niet. 3. Volg de drie R’en: Respect voor u zelf, Respect voor anderen en Responsabiliteit voor al je daden.

4. Onthou dat niet verkrijgen van wat je wil soms een wonderlijke gelukstreffer is. 5. Leer de regels zo dat je weet hoe ze op de juiste wijze te doorbreken. 6. Laat een klein dispuut geen grote relatie schaden. 7. Besef je een fout te hebben begaan, zet dan direct stappen om ze te corrigeren.

8. Breng elke dag wat tijd alleen door. Open de armen voor verandering, maar laat je waarden niet aantasten. 10. Denk eraan dat stilte soms het beste antwoord is. 11. Leef een goed, eerbaar leven. Als je dan ouder bent en erop terugdenkt, kan je er een tweede keer van genieten. 12. Een liefdevolle sfeer in je huis is de fundering voor je leven.

13. Hou het, bij onenigheid met dierbaren, enkel bij de huidige situatie. Breng het verleden niet ten berde. 14. Deel je kennis. Het is een manier om onsterfelijkheid te bereiken. 15. Wees aardig voor de aarde. 16. Ga eens in het jaar ergens waar je nog nooit geweest bent.

17. Denk eraan dat de beste relatie er één is waar je liefde voor elkaar uitsteekt boven je nood aan elkaar. 18. Beoordeel je succes aan wat je moest opgeven om het te bereiken. 19. Benader liefde en koken met roekeloze overgave.

STUUR DEZE MANTRA E-MAIL NAAR MINSTENS 5 MENSEN EN JE LEVEN ZAL BETEREN 0-4 mensen: Je leven zal lichtjes verbeteren. 5-9 mensen: Je leven zal verbeteren zoals je het wil. 9-14 mensen: Je krijgt minstens 5 verrassingen in de volgende 3 weken. 15 mensen & meer: Je leven zal drastisch verbeteren en al waar je ooit van droomde zal beginnen vorm aan te nemen. Hou dit bericht niet. De mantra moet uit je handen gaan binnen 96 uren. Je zal een zeer aangename verrassing krijgen…