De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Heel interesant !.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Heel interesant !."— Transcript van de presentatie:

1 Heel interesant !

2 ¿Weet je waarom je de trouwring om de ringvinger draagt?

3 Er is een legende die het kan
uitleggen op en mooie en overtuigende manier….

4 De duimen vertegenwoordigen je ouders
De duimen vertegenwoordigen je ouders. De wijsvingers vertegenwoordigen je broers , zussen en vrienden. De middelvingers vertegenwoordigen jezelf. De ringvinger (vierde vinger) staat voor je partner. Het pinken vertegenwoordigen de kinderen.

5 Okay ...zet eerst uw handen palm tegen palm, dan de middelste vingers met de knokkels tegen elkaar aanzetten zoals in de afbeelding ....

6 Nu proberen om je duimen te scheiden (vertegenwoordiger van de ouders), Je zult merken dat je ze kunt openen omdat je ouders niet bestemd zijn om te leven met jou tot de dag dat je sterft, de duimen weer samen brengen.

7 Probeer nu je wijsvingers te scheiden ( broers,zussen en vrienden),  Ook nu zul je zien dat ze makkelijk te openen zijn, dat komt omdat hun ook verschillende bestemmingen hebben, zoals huwelijk en kinderen. De vingers weer samenbrengen

8 Probeer nu het scheiden van je pink (vertegenwoordiger van je kinderen) ook geen probleem, omdat je kinderen opgroeien en hun eigen weg begaan,de vingers weer samenbrengen.

9 Tot slot, probeer het scheiden van je ringvingers Ben je verrast ?
Je kunt ze niet scheiden ... Dat komt omdat dit paar is bestemd om alles te verenigen tot de laatste dag van je leven en dat is de reden waarom de trouwring wordt gebruikt aan deze vinger.

10 1 Geef mensen meer dan ze verwachten en doe het met plezier
2 Trouw met diegene die je lief hebt en waar je mee kunt praten,als je ouder wordt, de gesprekken worden rijker.   3 Geloof niet alles wat je hoort, besteed niet alles wat je hebt en slaap niet te veel.

11 Als je zegt 'ik hou van je', zeg het met een diep gevoel.
4 Als je zegt 'ik hou van je', zeg het met een diep gevoel.   5 Als je zegt 'sorry' kijk de persoon in zijn ogen.   6 Wacht op z`n minst een para maanden om te gaan trouwen ..

12 7 Geloof in liefde op het eerste gezicht.
8 Lach nooit om de dromen van andere mensen . Een mens die geen dromen heeft Beschikt niet veel.   9 Hou van je partner met heel je hart Je kunt gewond raken…. Maar het is de enigste manier om volledig te kunnen leven.

13 In onenigheid, strijd eerlijk. En zeg geen namen.
10 In onenigheid, strijd eerlijk. En zeg geen namen.   11 Beoordeel de mensen niet om de familieleden die ze hebben.    12 Praat rustig en denk na voor je vraag stelt.

14 Zeg gezondheid wanneer je iemand hoort niezen.
13 Wanneer iemand je een vraag stelt en die niet wil beantwoorden ,glimlach en vraag ¨”waarom hij of zij dat wil weten”    14 Onthoud dat een grote liefde en grote uitdagingen altijd een groot risico zijn.    15 Zeg gezondheid wanneer je iemand hoort niezen.

15 Wanneer je verliest, vergeet de les dan niet.
16 Wanneer je verliest, vergeet de les dan niet.    17 Onthoud de twee R's: Respecteer jezelf,en Respect voor andere mensen, samen met de verantwoordelijkheid voor al uw acties.    18 Laat een klein verschil een grote vriendschap niet verwonden.

16 Wanneer je de telefoon opneemt doe dat dan met een glimlach,
19 Wanneer je, je realiseert dat je een fout hebt gemaakt, neem dan de maatregelen omdat onmiddelijk te corrigeren.    20 Wanneer je de telefoon opneemt doe dat dan met een glimlach, de beller voelt het in je stem.    21 Zoek tijd om met jezelf door te brengen

17 En vergeet nooit !!!

18 Een echte vriend is iemand die een hand reikt En je hart raakt !!!
NICO


Download ppt "Heel interesant !."

Verwante presentaties


Ads door Google