Benzineprijs Hallo, Ik heb gehoord, dat de benzineprijs binnenkort kan komen op Euro 2,00.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
E.V.V.O. (Rustig in je eigen tempo doorklikken).
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.
De beroemdste persoon die er is …
NEDERLANDS WOORD BEELD IN & IN Klik met de muis
De prijs van de benzine € 1,22 per liter.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
EEN PAPEGAAI ZONDER POOTJES.
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
•Wat is spinning? (foto van de fiets laten zien) •Wat is Spinningevent 2009? (foto van de zaal laten zien) •Waarom Spinningevent 2009? •Wat is Villa Joep?
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
De Slippertjes.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
voor de zomervakantie tot
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Energiezuinig bouwen. Door: Bart. Ennio. Thomas. Ferry. Dennis.
Klik telkens met de linkermuisknop om verder te gaan.
Hoe komen producten tot stand?
Wat maakt het leven zinvol?
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Doel: rekening met elkaar houden
Krantenbeurt Van Ploon Vrijdag 28 oktober 2011
Portfoliogesprek Dani Theuninck.
De Wiskunde B-Dag 2002.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !
Rekenen 10 januari.
Tijd is tijdloos.
Interpreteren van data
“Geef en je zal gegeven worden.”
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
Rekenen groep 4.
Mijn verjaardag..
CanDo Coaching.
Een goed Karma Dit is makkelijk te lezen en lekker kort. Geniet ervan! Hier volgt wat de Dalai Lama vertelt over Je hebt alleen enkele minuutjes.
Een liefdesgeschiedenis
Get 5 Get Rich Get 5 Rich. © 2001 Goovaerts & Menick Wat Zou u Doen of Kopen Als u Zoveel Geld Zou Hebben en Niet Op De Prijzen Zou Hoeven Letten?
Oefening 17 p. 97 – les 5.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Rekenen 17 januari.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Vodafone simkaarten. Kwaliteit A: Onze Prepaid is gemaakt van plastic in dit plastic zit een chip deze zijn vaak gemaakt van chipplaten. B: We verwachten.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Stage: Basisschool de Klingerberg
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Rouw & Verlies Les 3.
Leerdoel: je kunt herkennen wat bij geschiedenis hoort.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
GEWOON IEMAND ZIJN ..
Basisboek Marketing Hoofdstuk 1 Vraag en aanbod.
Brieven beginnen met A- B- C… Nummers beginnen met een, twee, drie…
De herfst is begonnen.
‘ Ik wil alle Amnesty-supporters bedanken! Jullie inzet heeft tot succes geleid, zo blijkt uit mijn vrijlating. Maar mijn zaak is nog niet voorbij. Blijf.
Studieloopbaancoaching Kwartaal 2 week 1
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Meten en meetkunde in het verkeer
Reflection Cards Netherlands
Oefening Ik vermijd liever een conflict dan de confrontatie aan te gaan. Als iemand niet denkt zoals mij, zal ik ervoor zorgen dat hij doet zoals ik vind.
Het uitbesteden van overheidstaken aan de particuliere sector
Transcript van de presentatie:

Benzineprijs Hallo, Ik heb gehoord, dat de benzineprijs binnenkort kan komen op Euro 2,00

Wil je in plaats daarvan, dat de benzineprijs naar beneden gaat? Dat is mogelijk! Maar dan moet je NU direct reageren Je moet het slim doen Benzineprijs

Vorig jaar is geprobeerd om de oliemaatschap- pijen te dwingen de prijs te verlagen, door op bepaalde dagen geen benzine te kopen. De oliemaatschappijen lachten er om, want ze wisten, dat benzine, die je niet op maandag koopt je dan toch op dinsdag moet kopen. Het probeersel lukte wel een beetje, maar het grote effect bleef uit. Benzineprijs

Iemand is met een idee gekomen dat kan werken, Als we echt willen Lees verder en doe mee! Benzineprijs

Benzine kost vandaag ca. €1,65/liter We weten allemaal, dat de oliemaatschappijen gigantische winsten maken. Benzineprijs

Bedenk eens dat, toen de prijs in 1973 dichtbij fl.1.00 per liter kwam er werd beweerd, dat de olie snel op zou raken. Vandaag wordt er niet meer gezegd, dat de olie op raakt. Vandaag wordt er meer olie gevonden, dan 35 jaar geleden. Benzineprijs

We moeten agressiever worden en laten zien, dat de consumenten ook iets kunnen doen. Dat klanten ook middelen hebben! De enige manier is: raken waar het ’t meest pijn doet: In de portemonaie! Dat kunnen wij doen! Benzineprijs

Hoe? Benzineprijs

We hebben allemaal onze auto nodig en we moeten allemaal benzine hebben. Maar we kunnen de prijs beïnvloeden: Als we gezamelijk actie ondernemen kunnen we een Prijsoorlog !!! beginnen Benzineprijs

We stellen voor: Dat we geen Benzine kopen Van de 2 grootste oliemaatschappijen: Shell en Esso Benzineprijs

Bedenk, dat als het de 2 grootste oliemaatschappijen niet langer lukt benzine te verkopen, ze gedwongen zullen zijn de prijs te verlagen, om de klanten terug te krijgen. Dat zal tot een prijsoorlog leiden en alle andere oliemaat- schappijen zullen gedwongen zijn mee te doen. Om resultaat te hebben moeten we honderduizenden klanten van Shell, en Esso bereiken. Iedereen moet meedoen. Benzineprijs

Zo doen we het! Zelfs met bedrijfsautos! Benzineprijs

Ik stuur dit naar 30 personen. Als ieder op zijn beurt dit verder naar 10 personen stuurt hebben we er al 300 bereikt. En als deze 300 het weer doorsturen naar hun kennissen 3000 en als die het weer doorsturen…. Hebben we er , enz.… Begrijp je wat ik bedoel? Benzineprijs

Als iedereen dit de komende dagen verder stuurt, hebben we In één week 300 Miljoen mensen, in oorlog met de oliemaatschappijen om de prijs! Benzineprijs

Ja, We kunnen winnen, maar... Benzineprijs

Maar het is ontzettend Belangrijk Dat we dan niet tanken bij Shell of Esso Om het doel te bereiken. Vraag ik je, STUUR DIT VERDER !! Kunnen we op je rekenen? Benzineprijs