De OHRB Optimal Harmoniser for Restoring Balance

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tevredenheid met behandelaar en behandeling.
Advertisements

HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
Voeding Ons dagelijks eten is een van de belangrijkste energie bronnen van het lichaam, Maar ook een van de belangrijkste bronnen van ziekte.
Warme Truiendag quiz 2013.
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
ontwerp - beheer - analyseer
n Leo presenteerd De voorstelling loopt vanzelf verder
RGHC Tempo ´34 Heren 1 Seizoen FUND-RAISING PLAN ‘De vrienden van Heren 1 polo’
Averechtse selectie & marktfalen “Een Experiment”
Asymmentrische informatie
René / #knab Knab, Fit for the Future René / #knab.
Advent Advent is onderweg zijn Advent is op die lange weg zijn van verwachting naar vervulling, van droom naar werkelijkheid. Advent is geduldig wachten.
T.R.O. doelstelling Doelstelling ?.
Presentatie voor groepen
Aanvraagformulier slachterijen zonder permanent toezicht
OPS Pro is het perfecte middel voor beamerpresentatie in uw samenkomsten!
It’s all in the game. Wat bieden wij aan Wat bieden wij aan  Planning en opleverdatum gegarandeerd  We houden ons aan uw budget en geven de beste mogelijkheden.
toolbox deco-procedure
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Benzineprijs Hallo, Ik heb gehoord, dat de benzineprijs binnenkort kan komen op Euro 2,00.
HP Pavilion DV7 Batterij
Bedrijfskleding Bedrukken in Enschede: full color instrijk emblemen uit Enschede geeft een veel mooier en beter resultaat dan het borduren van emblemen.
Corporate Guidelines.
Geldschepping door banken
Gemaakt door Nils Baalmans
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
INSTRUCTIE 1: Verzamel zoveel mogelijk verschillende soorten gekleurd papier en pakpapier. Vergeet geen zwart en wit papier. Zorg dat ieder van jullie.
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
Uw eigen paaswens geprint op een vers ei
Op dit ogenblik gaat u binnen in een magische wereld...
Mooi scheppingsverhaal...
De schaduw en het licht Tekst Toon Hermans Muziek James Galway
Beter bekend als..... SCHATJE ZOEKEN
B1 Stoffen worden omgezet
Godsdienst 1.
Samenvatting Wat moet je leren/ oefenen? Heel hoofdstuk 2
Lagere maandlasten door een hypotheek met NHG! Wat veel mensen wellicht wel weten, maar diverse potentiele huizenbezitters ook nog niet, is dat een hypotheek.
De dag uit het leven van Jugat Hallo, ik ben Jugat, ik ben 10 jaar. Ik woon in Maulipadar, dat is een dorp in het zuiden van India.
Project: Klasrenovatie ‘’Garissa” 12 maart – 10 april 2012 ‘’Eureka” het eerste Marodi project is gerealiseerd!!! Dit hebben we allemaal kunnen waarmaken,
WAT U krijgt te zien.... IS HET LAATSTE NIEUWS IN DE WERELD....
Carnaval strijkembleem: bij ons kunt u zelf carnavals emblemen ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op
Op de maan opdracht 10.
Financiële Planning. Financiële planning  Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend?  Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid.
Carnavals logo's: bij ons kunt u zelf carnavals logo's ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op
Project Management Fails
Schoolreis Nog een weekje en dan gaan we eindelijk weer op schoolreis. Bestemming van dit jaar is: Drievliet. Op locatie krijgen ze van school een patatje.
Een goed Karma Dit is makkelijk te lezen en lekker kort. Geniet ervan! Hier volgt wat de Dalai Lama vertelt over Je hebt alleen enkele minuutjes.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Liefste mama en papa, De liefste, de braafste en de tofste
Bodegraven. terugblik: de aard van het opstandingslichaam  korrel zaad > plant  aardse lichamen > hemellichamen  vergankelijk > onvergankelijk.
De balans in combinatie met ontvangsten en uitgaven
AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR
De werkloze… biedt zich aan bij Microsoft om toiletten te poetsen… Bihal Hij krijgt een onderhoud met de personeelschef.
Vogels fluiten 9/04/2017 9:56.
Seizoensthema … GRAPES Gratie Genade GUNST.
HOE WORD JE EEN WINNING TEAM?
Brieven beginnen met A- B- C… Nummers beginnen met een, twee, drie…
De herfst is begonnen.
Hebreeen 10: 22 laten wij tot Hem naderen met een waarachtig hart, in volle zekerheid van het geloof, nu ons hart gereinigd is van een slecht geweten en.
Vragen een eeuwige God is de HEER Hij is een goddelijke Persoon: Vader uw Man en uw Maker, 54: 5a.
Hallo Aanmelden. Opslaan. Delen. Bij Office draait het om werken zonder beperkingen. U werk gaat overal met u mee naartoe en is automatisch beschikbaar.
De sector “zorgboerderij” GESCHIEDENIS, CIJFERS EN TOEKOMST.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
God als Vader en Zijn schepping (1) God ook jouw Vader? Gods voorzienigheid Schepping of evolutie Doet God iets aan het kwaad?
Aubid Sarwar 4FD Betalen via Internet Waarom dit onderwerp? Wij kozen dit onderwerp omdat er tegenwoordig veel inkopen via internet gedaan worden en.
SCHEPPING EN VERWONDERING. De Bijbel begint met te vertellen wie God is en wat de verhouding tussen de schepping en Hem is. Hij is de Schepper die Zijn.
website pakket Je Bedrijf Onbezorgd Online!
Geld en geldschepping.
Ontwerp een buitenles Les 1 Les 5.
Images avec sagesse Ppsx-meta.
Transcript van de presentatie:

De OHRB Optimal Harmoniser for Restoring Balance Presenteert met trots De OHRB Optimal Harmoniser for Restoring Balance

Eindelijk ..is het zover. Na maanden van testen, veranderen, ontwerpen, aanpassen en weer helemaal opnieuw beginnen is het nu zover dat we met trots de definitieve harmonisator kunnen pre- senteren met de naam OHRB: Optimal Harmoniser (for)Restoring Balance voor : het optimaal herstellen van de balans in uw woning.    U bent thans in het bezit van het prototype ' de bloempot'; op de volgende dias’s treft u de instructies aan om in het bezit te komen van de optimale harmonisator... de OHRB! 

Hoe krijgt u de OHRB in uw bezit De prijs voor de OHRB bedraagt € 395.00 U krijgt € 75.00 retour voor uw oude 'bloempotje‘ Hebt u meegedaan met ons onderzoek in de vorm van een vragenlijst en later uw bevindingen aan ons doorgegeven, dan wordt er nog eens € 50.00 van de prijs afgehaald U kunt het bedrag aan ons overmaken door middel van bijgesloten pro forma factuur Na ontvangst van het bedrag sturen wij u de OHRB toe (blauw of wit)Na de ontvangst van de OHRB stuurt u het 'bloempotje' weer aan ons retour De verzendkosten voor het retourneren nemen wij voor onze rekening, door op de factuur een extra korting van € 8.00 te geven zodra de bloempot weer retour is ontvangen. Waarom ook al weer omruilen? De bloempot werkt toch prima? De bloempot was slechts een tussenoplossing en begint langzaam uitgewerkt te raken. De eerste versies zonder zijden koord werken nog maar minimaal. De versies met zijden koord werken iets langer, maar ook daarbij neemt de kracht af. Door langdurige te testen zijn we er in geslaagd een concept te bedenken, waardoor de kristallen in combinatie met onder andere natuurzijde, kwartsglas, zuivere klei en het 24 karaat gouden logo continu opgeladen worden en op deze manier optimaal werkzaam blijven. Met de bloempot is ons dat nooit gelukt. http://www.sanctuaryessentials.nl/ohrb/

De OHRB is verkrijgbaar in het Indigo blauw en gebroken wit. Het logo is gemaakt van 24 karaat bladgoud De kleien behuizing is speciaal voor ons vervaardigd in het Friese Makkum in één van de oudste kleifabrieken ter wereld. De OHRB wordt geleverd in een luxe bamboe doos voorzien van ons logo De gebruikte Anchi Kristallen worden gewonnen in een pas enkele jaren geleden ontdekte mijn in de Rocky Mountains. De energie op de plek van de mijn is zo sterk en puur, dat alle kristallen op deze plek de afgelopen 1.6 miljard jaar zijn opgeladen met deze unieke geo-imprints. Deze imprint onderscheidt de Anchi kristallen van alle andere kristallen in de wereld. Anchi kristallen bevatten een aantal patronen waaruit al het leven op aarde is ontstaan met de capaciteit om levende organismen een hernieuwde levenskracht te schenken. Tjaden Woonbiologie, Westergracht 69g, 2013 ZM Haarlem, 023-5478069. ABN-AMRO 56 01 75 337 info@woonbiologie.nl