Nieuwsbrief 4 OVER JOY GOEDKOOP Op weg naar WK Tokio.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Nieuwsbrief 1 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN.
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Hoe ruim ik mijn kamer op?
Gemaakt door Odessa koorevaar
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Powerpoint gemaakt door
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Deel 2. Zomaar weer een foto. Niks bijzonders te vermelden.
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Mooi scheppingsverhaal...
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Nieuwsbrief 2 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN.
Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen? Omdat hij anders op zijn werk niets meer te doen heeft.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
B E U A T Y N E R d And.
Geluid aan.
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
met 'n bus bij 't bezoekerscentrum wordt je losgelaten en dan wordt gezegd dat je over twee uur terug moet zijn.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Glow.
Glow.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Welkom op onze thema-avond
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
Interpreteren van data
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
Het is een nacht 1 Je vraagt of ik zin heb in sigaret
Voor Aranka... Van Aart.
Vriendschap boven alles. Gemaakt door: Marte en Annelore.
Vrienden.
Advent 2014 Logo school.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Goedendag computerbezitter!
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Ik heb een klein huisje in de bergen gekocht
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Een jongeman komt in de apotheek en vraagt de apotheker :
Apartamenta “Bouwvallia” Groeten uit Kluswoude Deel 5.
Lidwoorden Dat is X heel goed idee! Laten we naar X bioscoop gaan.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Vrienden Deze gedichten zijn speciaal voor de vrienden om wie ik geef en de mensen die om mij geven Al deze gedichten komen van
ono počínatzahrátkošile (het inspeelshirt)
OF IK JE TERUG ZAL ZIEN Benny Neyman.
Verstoppertje spelen in het bos
‘Mixed up piles’.
Eveline Cannoot Het lijkt alweer zo heel erg lang geleden De zomers die ik met m'n vrienden deelde.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Voel je wel in je vel !.
Transcript van de presentatie:

Nieuwsbrief 4 OVER JOY GOEDKOOP Op weg naar WK Tokio

De laatste voorbereidingen voor WK Turnen

De laatste voorbereidingen voor WK Turnen Verslag Studio Sport Interland Openen door op onderstaande link te gaan, rechtermuis klikken en hyperlink openen turnsters-testen-zich-voor-wk.html

De laatste voorbereidingen voor WK Turnen

1 e indrukken in Japan Joy verslag WK Tokio tjaaa hier zitten we dan in Tokioo, we zijn nu net een halfuurtje in het hotel, dus hebben een lange dag reizen gehad, maar we hebben het overleefd dus das erg fijn:) het stadje waar we nu zitten is niet echt heel rijk en de kamers zijn ook niet echt heel mooi maar als we straks in Tokio aankomen hebben we zeker moooi hotel! nou wij gaan zometeen eindelijk op pad met zijn alleen om een restaurant te zoeken dus dit was weer even een kleine korte update van de dag tot nu toe! Heeee halllloo tiss hier echt super hooor:) heel nice om te zien hoe anders de cultuur hier is, de mensen hebben echt heel veel respect voor elkaar, en gaan super netjes enzo met elkaar om, heel vriendelijk alleen ze kunnen geeen woooord engels echt het is niet te geloven, en heel iriitant, de turnhal is echt heel klein, hele andere toestellen maar de vloer is echt master, wat een super ding ahhaha hij veert jonge niet te geloven! de andere toestellen is even wennen maar dat doe ik toch best goed al zeg ik het zelf:) pas me snel aan en heb alles alweer gemaakt en eigenlijk oook heel goed, dus dat geeft goed vertrouwen voor morgen en morgen wordt zwaar hahah want het is een belastingdag met 5 brug, 10 balk, 3 vloer, en 10 sprongen,, pittig dus.. qua jetleg gaat het allemaal wel prima, heb er eigenlijk helemaal geen last van dus dat is wel erg fijn:) we moeten ook weer laat op bed enzo,(ivm de avond wedsstrijd) en later ontbijt dus dat past prima bij mij :) met de rest van de meiden gaat het prima, lieke was wat ziekjes maar dat gaat nu stukken beter! ook yvette is weer helemaal beter, dus hoop dat het hier bij blijft want alleen de meiden van TSH zijn nog niet ziek geweest en dat houden we graag zo!:)

1 e indrukken in Japan heee hallo allemaal:) hier weer even een kleine update, we zijn net wakker en hebben ontbeten, en hebben nu nog een uur voordat de trianing begint dus ik kan mooi even mailen:) ik moet jullie teleurstellen dat hier niet elke dag zoveel gebeurd als in Amerika dus de verhalen zullen vast wat minder leuk zijn, minder lang en minder boeiend, maarja tis niet anders, we zitten hier tenslotte niet voor de fun, maar om ons te plaatsen voor de OS,:D:D:D heeee nou nouu we zijn hier aangekomen in bigmama city TOKYOO niet te geloven wat een grote stad en wat een hoge gebouwen!!! echt niet normaaal! je voelt je echt een klein poppetje in legoworld, ongelofelijk hoe ze dit ooit hebben kunnen maken, ik heb nog nooit zoiets gezien echt amazing! je ziet het wel op de foto's een beetje maar de werkelijke hoogte is moeilijk in te schatten op alleen die foto's, we zijn gisteren aangekomen na een reis van 6 uur in de bus, echt geen pretje maarja het hoort erbij, het was gisteren al heel laat dus vandaar geen mailtje meer, we hebben vanochtend ook al getraind in de WK trainingshallen, de toestellen zijn wel redelijk maar allemaal nog helemaal nieuw dus das even wennen, en vooral mijn enkels gaan niet helemaal top maar moet nog maar even doorbijten, nog een paar daagjes.. vanmiddag hebben we zware training, morgen rustig en maandag podium training! heel belangrijk voor de eerste indruk van iedereen ben benieuwd hoe het gaat! verder heb ik nog niet zoveel te vertellen oh en uhmmm ik voel me steeeeeeeeerrkkk woest en we gaan het halen! mijn droom!!!