ageLOC® Galvanic Body Trio

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wij vertegenwoordigen SLIDEPLAYER.NL
Advertisements

Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Maestro Events. Ferrari Kroymans en Ferrari Club NL Lifestyleplein 1 Lifestyleplein 2 FIAT NL Pleinenplan Italia a Zandvoort 2014.
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Hoe ruim ik mijn kamer op?
Automatic Delivery Rewards Basisprincipes. Automatic Delivery Rewards •Automatic Delivery Rewards of ADR is een programma waarvoor Distributeurs en Klanten.
OPLEIDING IN DE TOEWIJZING VAN WEET U AL WIE UW POTENTIËLE LEIDERS ZIJN?
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen
SEO Social Media. Facebook  Zorg voor activiteit op je pagina (likes, shares & reacties)  Verwerk je keywords in je infopagina en met name in het over.
Verjong uw huid, revitaliseer uw hoofdhuid en perfectioneer uw lichaam.
“Hoe kom ik aan klanten?”
Copyright © Kristof Deferm
De kracht van CTB ICT Bouw BV
Productdossier-Breechpocket
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
LANCERING VAN DE NIEUWE SCANNER 2014: Verbeterde S3 Scanner
Welkom bij de 4e workshop over:
Mögliche Einstiege: -Hobbysportler müssen mehr aus den Umgebungsvariablen rauskitzeln- dahinter steht: Für eine gute Position muß man nicht mehr trainieren.
Welkom. Verwachtingen Hoe groeien WELKOM ! VANDAAG >De beste distributeurs uit 50 landen zijn samen om een nieuw hoofdstuk in de Welding Industrial Distribution.
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
Automatic Delivery Rewards Tutorial. Wat is ADR? Automatic Delivery Rewards (ADR) is voor u de gemakkelijkste manier om uw favoriete producten te ontvangen.
Blue Turtle Business Partners Samen bouwen aan een sterkere en betere onderneming.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
1. Alles wat u nodig hebt om uw onderneming te runnen, vindt u in Office.
Vergaderen Gebruikt materiaal Actie! Office3 bso blz. a Benoem het materiaal in de tweede kolom in je boek op blz b In de derde kolom.
TOEWIJZING IN HET KADER VAN DE TR90 TIJDELIJKE AANBIEDING U: 0 Mark GEKOCHT 10 resterend(e) pakket(ten) voor toewijzing Cirkelgroep: zoeken Naam Titel.
HERBALIFE = NETWERKMARKETINGBEDRIJF
Met dit programma kun je de jaarlijkse vakanties berekenen Hier klikken! Opmerking.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Cito eindtoets 2012 Van dinsdag 7 februari t/m donderdag 9 februari.
Kansen bieden als werkgever / opdrachtgever & wijkeconomie - meedoen en vooruitkomen bij Portaal - VSS Enschede, leren & werken, 7 juni 2012, Guus Haest.
1 GfK Retail and TechnologyBelgië6 August 2014 GfK Marktonderzoek Vlaanderen Cindy Van Mulders Business Consultant 10 december 2010 Stand van zaken.
Uitleg Russisch delen.
Welkom bij de 4e workshop over:
Noodhulp Syrië 1. Syrië Syrië is een land in het Midden- Oosten en heeft ca. 4,5 keer de oppervlakte van Nederland. Het land telt ruim 20 miljoen inwoners.
De dankdag-collecte is bestemd voor Red een Kind
Modern fotoalbum. Dit fotoalbum bevat voorbeeldpagina's om u op weg te helpen. Als u pagina's wilt toevoegen, klikt u op het tabblad Introductiepagina.
Het nieuwe solliciteren:
Filmpje 1: Lisa Ramkema, winnares NK Evelator pitch 2011
Word kapitein van je project Doe ook mee !
Zondagavond 8 maart 2015.
Social media presentatie
Presenteren en communiceren
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
welkom op de Kerstviering van de Koningin Julianaschool in groep 7B
Les: Ondernemings plan LBB – Module Groen Ondernemen Coen van Wetering.
Praktische handleiding voor De digitale community op Part-up.
Nu Skin EMEA Wealth Maximiser Verkoopcompensatieplan.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inhoud Deze fase bestaat uit vier onderwerpen: 1.Interesse 2.Vaardigheden 3.Persoonlijkheid 4.Passie Je werkt toe naar het ontdekken van jouw passie.
DOOR! & SIEN Inspiratiesessie culturele veld CantaYoung ervaringen Toon Peerboom 30 januari 2016 ECI Cultuurfabriek Roermond.
Workshop Verkiezing student-ondernemer maart 2013 Albert Kraaij Kamer ST 3.77 Tel. 070 – (ma en do)
3HA1b CSV: afdeling Handel & Administratie ROC A12: opleiding Verkoper en Logistiek medewerker.
Workshop verkiezing student-ondernemer 2014 maart/april 2014 Albert Kraaij Kamer ST 3.77 Tel
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Naam: 1 Vul je naam in Druk op de startknop om te beginnen Beantwoord de vragen door de juiste digitale tijd te kiezen Kijk aan het eind hoeveel je goed.
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
Automatic Delivery Rewards
EMEA Bonus Pool.
Northwind traders Wie wij zijn Ondertitel brochure of bedrijfsslogan
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
ADR's & SCAN CARDS.
Bedrijfsnaam Producten en services
Lees er meer over Microsoft SharePoint News
Uw bedrijfsbrochure Dit is een uitstekende plek voor een missieverklaring U kunt deze nieuwe professionele brochure gebruiken zoals hij nu is of u kunt.
Stage zoeken bij Entree-opleiding
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Transcript van de presentatie:

ageLOC® Galvanic Body Trio Lancering op 2 mei 2012

… om het maximum uit deze lancering te halen voor uw onderneming? Bent u er klaar voor… … om het maximum uit deze lancering te halen voor uw onderneming?

Nu Skin biedt u fantastische hulpmiddelen om succes te boeken Opleidingsmateriaal om alles over de producten te weten Promotiemateriaal om nieuwe klanten te overtuigen Wervingsmateriaal om nieuwe Distributeurs aan te trekken

Opleiding Kom alles te weten over de producten

Klaar om op pad te gaan en het nieuws te verspreiden? De PiP's en productpresentaties van Nu Skin® bieden een goede basiskennis. Klik hier voor deze hulpmiddelen.

Of kijk hoe de experts het doen. Hebt u de demonstratievideo's met de Galvanic Body Spa al bekeken? Bekijk vanaf mei 2012 hier onze nieuwe video over het ageLOC® Galvanic Body Spa-apparaat.

Binnenkort op My Office Wilt u meer weten? Dan is het consumenten-onderzoek van Nu Skin® een goede leidraad. Binnenkort op My Office

Promotie Overtuig nieuwe klanten

Misschien bent u van plan om uw klanten de ageLOC® Body Trio-brochure te tonen om dit geweldige pakket te promoten … Of denkt u dat de reacties en ervaringen van anderen hen meer zullen overtuigen? Brochure beschikbaar voor verkoop vanaf begin mei 2012. Pakket van 10 brochures met een waarde van ongeveer € 1,50 excl. btw. Raadpleeg hier onze EMEA YouTube-pagina voor alle 'Testimonial'-video's. Meer in juni.

Werving Trek nieuwe Distributeurs aan

Deze ageLOC® Body Trio FSP-kit van 250 PSV bestaat uit: Hebt u al nieuwe prospects in het vizier? Misschien kan het nieuwe sponsorpakket u helpen om hen te overtuigen Deze ageLOC® Body Trio FSP-kit van 250 PSV bestaat uit: 1 ageLOC® Galvanic Body Trio, 1 ageLOC® Dermatic Effects , 1 ageLOC® Body Shaping Gel, 1 NaPCA Moisture Mist, 1 Liquid Body Lufra, en 1 pak van 10 ageLOC® Opportuniteit-brochures. De FSP-kit is vanaf 2 mei 2012 beschikbaar voor verkoop. Dit pakket van 250 PSV heeft een groothandelswaarde van ongeveer € 312,50 excl. btw en een FSP-bonus van € 40. Kom hier meer te weten vanaf 2 mei.

Dit nieuwe ADR-pakket bestaat uit: Of leg hen de vele voordelen van ons nieuwe ageLOC® Body Spa ADR-pakket uit: Dit nieuwe ADR-pakket bestaat uit: 2 ageLOC® Body Shaping Gel, 1 ageLOC® Dermatic Effects , 1 Liquid Body Lufra. Het ADR-pakket is vanaf 2 mei 2012 beschikbaar voor verkoop. Dit pakket van 115 PSV heeft een groothandelswaarde van ongeveer € 86,20 excl. btw. Kom hier vanaf mei meer te weten.

En als dat niet genoeg is, kan het enthousiasme van anderen die de kans al gegrepen hebben, misschien een tipje van de sluier oplichten van wat allemaal mogelijk is… Raadpleeg hier onze EMEA YouTube-pagina voor alle 'Testimonial'-video's. Meer in juni.

om de volgende kans te grijpen Maak u klaar... om de volgende kans te grijpen

HARTELIJK DANK