Mögliche Einstiege: -Hobbysportler müssen mehr aus den Umgebungsvariablen rauskitzeln- dahinter steht: Für eine gute Position muß man nicht mehr trainieren.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Bereik de prospecten die uw mailing willen !. July Agendapunten Update Resultaten van de test-mailing 2005 Voorstelling van de nieuwe mailing.
Advertisements

“Die verzuimdossiers kosten mij teveel tijd”
Automatic Delivery Rewards Basisprincipes. Automatic Delivery Rewards •Automatic Delivery Rewards of ADR is een programma waarvoor Distributeurs en Klanten.
Averechtse selectie & marktfalen “Een Experiment”
Asymmentrische informatie
Marketing voor ZZP-ers
Op zoek naar meer klanten voor uw webwinkel? Francine van Dierendonck Marketing Directeur eBay & Marktplaats 17 januari 2008.
De inkoopoplossing voor kleine en middelgrote incidentele behoeftes
MEXX Presentatie MIX Nationale DHZ Sessie NOOS
T.R.O. doelstelling Doelstelling ?.
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
© 2010 Noordhoff UitgeversMarketingcommunicatiestrategie.
VERKOOPSTYLING spring eruit en verkoop je huis sneller en tegen de best mogelijke prijs.
Uw klant is méér waard dan u dacht. Uw relaties zijn méér waard dan u denkt.
Welkom. Verwachtingen Hoe groeien WELKOM ! VANDAAG >De beste distributeurs uit 50 landen zijn samen om een nieuw hoofdstuk in de Welding Industrial Distribution.
Inhoud Debriefing Uitleg concepten. Inhoud Debriefing Uitleg concepten.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Visionplanner Gert Kwetters Directeur Visionplanner 12 april…
Van traditionele tot vernieuwende bekabeling : MiniDo 1.
Training Omgaan met service
Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365
Blue Turtle Business Partners Samen bouwen aan een sterkere en betere onderneming.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES ? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Meer rendement uit advies Hoe kom ik van A naar Beter? Matthias Meijer.
Master Sound The Five Marketeers: Kim Meinders Tara de Ruijter
6.1 Wat wordt de prijs? Winkeliers mogen zelf weten voor welke prijs ze hun producten verkopen. Hoe berekenen ze die prijs? Wat hebben vraag en aanbod.
Winstmaximalisatie monopolist
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Infografiek: vergelijken van (S)CRM apps Lien Vandervelde – 3EPM2.
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
Agenda  Les 15  wkn 14 2e  hs 2.6 winst & verlies
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft.
Markt ontwikkeling Verandering in de markt Energie besparing is leidend Comfort en totaal oplossing zijn gewenst Voortdurende technologische ontwikkeling.
voor jouw klanten Online werkplek op elk device
Meer grip op uw verkoop Crisis=verkopen Afwachten=> actie
De markt veroveren GETTING THE MARKET MARKET GETTING MARKETING.
Detailhandelsmarketing
Kan een offline winkel als aanvulling op uw e-shop een meerwaarde bieden? Kenny Van Paesschen Zaakvoerder.
Bedrijfsnaam Bedrijfsplan. Missie Vertel hier jouw missie op lange termijn. Probeer woorden te gebruiken die nadruk leggen op de groei van jouw bedrijf.
De DIA – Dialoog In Actie van VIA ! Welkom bij deze workshop Marcel Daems ● advies ● training ● management Resultaat door verbinding.
Casebespreking startups Groep 7; Jehan van Iersel Dennis de Bruyn Erwin van Helden.
50.
{ Bedrijfsnaam Bedrijfsplan.  Vertel hier jouw missie op lange termijn.  Probeer woorden te gebruiken die nadruk leggen op de groei van jouw bedrijf.
CED Claims for you.  Toenemende vraag verhaalservice Particulieren  Dit soort schades zijn arbeidsintensief en staan geen inkomsten tegenover  Intermediair.
PUSH … WE COME  Het hipste draadloos communicatiesysteem van 2016 !
stap 6: Unieke toegevoegde waarde bepalen
Marketing voor Starters HOOGEVEEN, 2 DECEMBER 2010 Welkom! 1.
De WKR in de zorg: zorg voor belastingvoordeel Datum:6 juni 2014 Door:Martijn Thissen – Commercieel Manager.
Winkelen 3.0 Hoofdstuk 7 Vandaag begint de toekomst.
How project: Atelier 3 Laura Van Baelen. Inhoud Over mezelf Over Atelier 3 Brands Debriefing Visie & missie Omgevingsanalyse SMART SWOT Budget.
Winkelen 3.0 Hoofdstuk 6 Marketing. Inhoud 1 Eerst langs alle haltes 2 Verkoop 3 Omgaan met geld in een bedrijf 4 Logistiek 5 Wat doen leidinggevenden?
Commercie en recht Hoofdstuk 5 Concurrentie?. Inhoud 1 Idee: Droom of illusie? 2 Voor wie doet een ondernemer wat hij doet? 3 Waarom ondernemen? 4 Wat.
Lean Six Sigma - Verbetermanagement
Havo 4 Lesbrief Vervoer.
Lesbrief Markt & Overheid
Welkom VWO 5..
Welkom VWO 5..
Welkom VWO 5..
Welkom VWO 5..
Een product of dienst verkopen
Welkom VWO 5..
Van 2.450= voor 1.995,== DISC Duurzame Inzetbaarheid Scan
Doelen Leerlingen kunnen benoemen wat USP’s zijn Leerlingen gaan in groepsverband actief aan de slag met het de uitwerking van hun productconcept. Periode.
Welkom havo 3..
Welkom Havo 5..
Waarom zou je als reseller/partner
We hebben minder managers nodig en meer leiders.
Prijszetter binnen grenzen
Transcript van de presentatie:

Mögliche Einstiege: -Hobbysportler müssen mehr aus den Umgebungsvariablen rauskitzeln- dahinter steht: Für eine gute Position muß man nicht mehr trainieren - damit läßt es sich einfach so besser fahren. Die Idee kommt (natürlich) aus dem Rennsport. Leistungsmaximierung und wissenschaftliche Basis sind hier die Stichworte. Ergebnis ist „Cyclefit“ - ein einfaches System zur Bestimmung der richtigen Position. Präzise Meßinstrumente und -verfahren Wissenschaftlich fundierte Software Exakte Positionsvorgaben für Sattel, Lanker, Kurbel, ... Für Profis, Enthusiasten und Freizeit

VOET – PEDAAL INTERFACE Verhoog als dealer je toegevoegde waarde bij de verkoop van schoenen

Inhoud Feiten Kansen Mogelijkheden Werkwijze Hoe wordt ik dealer Wat zijn de investeringen Wat zijn de voordelen

Feiten (I) >95% van de fietsschoenen is vlak Een clipless pedaal maakt kantelen van de schoen tov. het pedaal onmogelijk Bij 87% van de mensen is de binnenzijde van de voet naar boven gekanteld (Varus) Bij 9% van de mensen is de binnenzijde van de voet naar onderen gekanteld (Valgus)

Varus / Valgus

Feiten (II) De onnatuurlijke fixatie van de voet zorgt voor een minder efficiënte overbrenging De onnatuurlijke fixatie van de voet kan voor blessures zorgen De onnatuurlijke fixatie van de voet zorgt voor slijtage van de pedalen en plaatjes

Slijtage pedalen

Kansen Een consument door advies efficiënter laten fietsen is een enorme kans voor specialisten Nu kennis opdoen en oplossing voor de problemen veroorzaakt door verkeerde afstelling van de schoenplaatjes aanbieden is een unieke gelegenheid tot onderscheid van concurrentie (offline maar vooral online) Gezien het grote aantal consumenten dat hier voordeel uit kan halen is dit een enorme markt

Mogelijkheden Cyclefit biedt in samenwerking met het Amerikaanse Bikefit een totaal oplossing voor de afstelling van de schoenplaat Aangeboden wordt Een meetwijze om de oplossing te bepalen Het gereedschap om de meting te doen De producten om de juiste afstelling te realiseren Trainingen om de nodige kennis in huis te halen

Werkwijze Door middel van het FFMD (forefoot measuring device) wordt de voet opgemeten Via een tabel of via het Cyclefit meetsysteem wordt het aantal benodigde wedges bepaalt De wedges worden naar keuze geplaatst in de schoen of onder het schoenplaatje

Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze

Hoe wordt ik dealer Dealer van dit product wordt u door Een offline winkel te hebben (het concept werkt online niet) Een afspraak te maken met Innovative Cycling en samen de mogelijkheden te bekijken Een startpakket te bestellen en daarnaast een training te volgen Enthousiast aan de slag te gaan

Wat maakt dit product uniek De schoenpedaal interface is een onderschatte verbinding bij fietsers De combinatie van Cyclefit en Bikefit zorgt voor een eenvoudig toe te passen oplossing Doordat er niet gefietst hoeft te worden bij de verkoop is dit product ook ideaal om bij verkoop van schoenen te promoten

Wat zijn de investeringen Een introductiebezoek + training kost 75 minuten van uw tijd Het gereedschap kost 43,31 (ex btw) Het startpakket met gereedschap kost 541,10 (ex btw), alles behalve het gereedschap is hieruit verkoopbaar

Wat zijn de voordelen Uw klanten worden beter geholpen U onderscheidt zich zowel bij de verkoop van fiets als bij de verkoop van schoenen van uw concurrenten U heeft een extra tool in handen om Meer schoenen te verkopen Meer plaatjes te verkopen Consumenten uit te leggen waarom fietsschoenen niet online moeten worden gekocht

Meer weten? Innovative Cycling Niels Heuvelman nielsheuvelman@innovativecycling.com +32 473176205