Maandbrief november en december 2013 Vrije dagen van november en december zijn 14 en 15 november zijn de kinderen vrij i.v.m. 2 studiedagen Vrijdag 20.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Jeugd- en jongerenwerk
NOVEMBER/DECEMBER 2013 WelkomNaar school DieuwkeJayden ZoëIfy Ferre Hiep Hiep Hoera Lysandrick 7-11: 1 jaar! Nils 16-11: 3 jaar! Kay 3-12: 3 jaar! Activiteitenagenda.
Ouderavond Eerste Heilige Communie
Maandag 12 Juli: – 12:00Knutselfestijn op de hutseldefrutsel zolder – 15:00Spellenmiddag voor alle kinderen! op het sportveld Verzamelen bij.
De Drie Ballonnen Opvang van 0 – 12 jaar
WELKOM.
Maandbrief – maart – april - mei
Sint Jorisschool Examenvoorlichting Studie & Voorbereiding Examen Uitslag Diploma.
Nieuwsbrief 31 mei 2013 Agenda: Dinsdag 11 juni: Groep 5 en groep 6 naar de Blijde Wei Vrijdag 14 juni: Techniekmiddag Zondag 16 juni: Vaderdag Vrijdag.
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
Schoolkamp Bergerhoeve
Nieuwsbrief 18 oktober 2012 Agenda: Vr. 19 okt: Leerlingen vrij i.v.m. studiedag 22 t/m 26 okt.: Herfstvakantie Di. 30 okt: Luizencontrole Vr. 2 nov: Techniekmiddag.
Ronde (Sport & Spel) Quiz Night !
Nieuwsbrief 12 april 2013 Agenda: Maandag 15 april: groep 3 Blijde wei Dinsdag 16 april: groep 4 Blijde wei Woensdag 17 april: Juffendag/Lustrum Maandag.
De Kalender en De Seizoenen Ellen Adriansens Gegradueerde in de ergotherapie BuSo – OV 2 – 2 e graad Algemene en Sociale Vorming Raamplan BuSo.
Welkom in groep 3.
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
Maandbrief – juni - juli
Werken aan Intergenerationele Samenwerking en Expertise.
2012 Nieuwjaar: zondag 1 januari – Drie Koningen: vrijdag 6 januari.
Ouderavond klas 2 24 september 2013
Ouderavond klas 1… Hartelijk welkom 1 Ouderavond klas 1 24 september 2013.
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
Maandbrief november december 2012 Vrije dagen in november en december zijn 15 en 16 november zijn de kinderen vrij i.v.m 2 studiedagen Donderdagmiddag.
Geerstraat Sterrenschool. Wat is de sterrenschool?  Het hele jaar open van zeven tot zeven  Kinderen leren in één klimaat  Maatwerk voor ieder kind.
Woensdag 11 september Welkom. woensdag 11 september Welkom.
Ouderavond Jaaroverzicht groep 5
1. 2 Andere Tijden Vijf-gelijke-schooldagen-model. Agenda voor vanavond: Uitleg van het doel van deze avond. Wat zijn de schooltijden? Hoe ziet een dag.
“Een dure GSM hebben ze wel, maar hun schoolrekening betalen…”
Informatieavond onderbouw
Voorbereiding Eerste Heilige Communie een bijzondere tijd voor u en uw kind.
Schoolreis Nog een weekje en dan gaan we eindelijk weer op schoolreis. Bestemming van dit jaar is: Drievliet. Op locatie krijgen ze van school een patatje.
Voorjaarsvakantieprogramma
Ouderavond groep
Belangrijke informatie voor de ouders: Om een zo leuk en uitdagend mogelijk activiteitenprogramma te maken, vragen wij ouders tijdig door te geven of.
WELKOM Jaarvergadering ouderraad
Welkom S.G. De Triade Leerjaar 1.
Even voorstellen : Groep 3b
Ouderavond groep 1-2 dinsdag 16 september 2014
KLAPROZEN TORNOOI Maandag 10 november u00 KLAPROZEN TOERNOOI Maandag 10 november maandagnamiddag toernooi. We willen jullie graag verwennen met.
JOUW WERELD MIJN WERELD
Informatie avond groep 8A
Welkom in onze klas.
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Informatieavond Groep 7-8
1 Ouderinformatieavond De Sparrenhoek & De Tuinen 30 november 2011.
ontdek wat jij kunt bereiken
1 Zie ook identiteit.pdf willen denkenvoelen 5 Zie ook identiteit.pdf.
Belangrijk om te weten: Omdat op onze locatie op Dorpsstraat 11/13 het kindaantal is uitgebreid zullen de kinderen van de Wormerwieken op maandag, dinsdag.
Ouderkring groep
Sint Jorisschool Examenvoorlichting
Ontdek je talenten bij de brede school Bekijk de nieuwe activiteitenkalender.
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Informatiebijeenkomst donderdag 8 januari uur
1 Ouderinformatieavond De Sparrenhoek & De Tuinen 22 februari 2012.
Welkom op de ouderavond van de groepen 4
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Samen naar het examen informatie voor ouders over periode 4
Babbelen met ouders… maar niet zomaar!
Basisschool Op De Horst
Basisschool Op De Horst
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
WELKOM OP DE INFORMATIE AVOND VAN GROEP 3-4. Even voorstellen Op de maandag, dinsdag en vrijdag staat juf Janneke voor de klas. Op woensdag en donderdag.
Info avond cluster 3/4/5/. Agenda Welkom Verdeling binnen het cluster 3/4/5 Zelfstandig werken Planbord Onze (school) Visie Organisatorische aandachtspunten.
Uitnodiging Nieuw! Thema-ochtend Vrijdag 2 november Beste ouders,
Transcript van de presentatie:

Maandbrief november en december 2013 Vrije dagen van november en december zijn 14 en 15 november zijn de kinderen vrij i.v.m. 2 studiedagen Vrijdag 20 december extra dag vrij Kerstvakantie maandag 23 december t/m zondag 5 januari De school begint weer op 6 januari 2014 Extra vrije dag kleuters 22 november Activiteiten groep 0 peuterspeelzaal 7 november ouders ochtendgroep speel-o-theek 8.30 tot 9.30 uur 8 november ouders middaggroep speel-o-theek tot uur 21 november informatieochtend ochtendgroep over ‘druk en dwars’ van 8.30 tot 9.30 uur 22 november informatiemiddag middaggroep over ‘druk en dwars’. De peuters en de 0 groep vieren sinterklaas en het kerst diner samen met de basisschool. Tijden volgen nog Op tijd komen: De school begint om half 9 en vanaf 10 minuten voor half 9 is de deur open. Wilt u er op letten dat de kinderen op tijd komen! Ziek melden: Wilt u uw kind ziek melden tussen en 08.45? Het telefoonnummer dat u moet bellen is: Activiteiten november en december 21 November : voortgangsgesprek 27 november: pietenochtend groep 1,2 en 3 5 december : sinterklaas feest op school 11 december: kerstafette 18 december : kerstdiner Kerstafette We zouden het erg fijn vinden als er ouders zijn die op 11 december willen komen helpen. U kunt zich aanmelden bij de leerkracht van uw kind. Sinterklaas 5 december Op zaterdag 16 november komt Sinterklaas weer aan in Nederland. Hij zal ons ook weer een bezoek brengen. Wij verwachten hem op donderdagochtend 5 december tussen 8.30 uur en uur.De kinderen zijn om uur vrij Natuurlijk stellen wij het zeer op prijs als ook u erbij bent als de sint aankomt op onze school. Kleuters Op 18 november starten de kleutergroepen met het thema ‘Sinterklaas’. Tijdens dit thema worden er diverse activiteiten gedaan zoals het oefenen van sinterklaasliedjes, het luisteren naar verhalen en we gaan knutselen. Ook wordt aandacht geschonken aan voorbereidend rekenen, schrijven en taal. Lege potjes, toiletrolletjes Heeft u lege potjes en/of toiletrolletjes? Wilt u ze dan aan uw kind meegeven? Wij zouden hier erg blij mee zijn. Schoolplein: We krijgen een groen schoolplein! Er worden stroken gemaakt langs het plein die gevuld worden met hortensia's en ander groen. Ook komen er andere bomen langs het schoolplein. 5 november – groep 1,2,3 5 november – groep 7/8 12november groep 4 en schakelgroep 19november groep 5 en 6 De kinderen worden met bussen gehaald en gebracht Bezoek villa Zebra

Agenda thema’s ouderkamer Donderdag 7 november Informatieochtend opvoeding Van 09:00 tot 10:00 uur Donderdag 18 november Gezellig ontbijten met ouders Van 09:00 tot 10:30 uur Donderdag 28 november Geld besteding/budget Van 09:00 tot 10:00 uur Dinsdag 3 december Praat /discussieochtend 08:30 tot 09:30 uur Ouderkamer De ouderkamer is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor ouders van de kinderen die hier op school zitten. Het is de bedoeling dat wij een gezellige en goede sfeer met elkaar hebben en iedereen is welkom Daarom is het belangrijk dat er zoveel mogelijk Nederlands gesproken wordt, zodat iedereen elkaar kan verstaan en kan begrijpen. De ouderkamer is ook opgezet om met ouders opvoedkundige en ondersteunende thema’s te behandelen en erover te kunnen praten en ideeën uit te wisselen met elkaar. De ouderconsulent, Margery Summerville is er voor de ouders van deze school. Het is de bedoeling dat de ouderconsulente ouders in thema’s ondersteunt en begeleidt voor de ontwikkeling van het kind op school. Er zijn ontmoetingsochtenden op de maandag, dinsdag, donderdag, en vrijdag van 08:30 tot 10:00 uur Ik hoop u in de toekomst graag te ontvangen in de ouderkamer! Margery Summerville Ouderconsulente obs De Driehoek Kerstfeest 2013 Zoals ieder jaar vieren de kinderen kerst in de klas Dit zal zijn op woensdag 18 december van 17:00 tot 18:30 uur Wij willen u vragen of u op deze dag iets lekkers aan uw kind mee wil geven. U krijgt hierover nog een brief waarop op u kunt aangeven wat u meegeeft. Het schoolfonds Voor dit schooljaar is het schoolfonds €50,- per kind. U kunt het schoolfonds overmaken op bankrekeningnummer: bij de Rabobank. Vergeet niet de naam van uw kind te vermelden bij de `mededeling`. U kunt het schoolfonds ook contant betalen op school bij juf Bibie of bij de groepsleerkracht.U kunt ook iedere maand € 5,- betalen. Het schoolfonds is niet voldoende om alle kosten voor uitstapjes te dekken. Voor reizen per openbaar vervoer kan daarom een eigen bijdrage gevraagd worden. Een kind neemt zijn of haar OV-chipkaart mee naar school. Het is belangrijk dat alle ouders meebetalen aan het schoolfonds. Als het betalen onoverkomelijke problemen oplevert, kunt u dat op school kenbaar maken, zodat de school samen met u een regeling kan treffen. Komt uw kind gedurende het schooljaar op school, dan wordt er gekeken naar het aantal maanden tot de zomervakantie dat uw kind op school is. Per maand is dat €5,- Website We hebben te horen gekregen van diverse ouders en geïnteresseerden dat er problemen waren met de website. We hebben dit onderzocht en hebben de site aangepast. Vanaf nu kunt u de site opvragen met Op de site kunt u alle informatie vinden over de school.