Wat voor zelfstandig ondernemer u ook bent (ZZP, DGA, freelancer, andere eenmanszaak, of bv MKB) of wat voor onderneming u ook heeft... wij hebben voor.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
SUBROGATIE Aon Risk Services.
Advertisements

Verzekeren.
Verzekeren
Meer informatie?Ga naar: Onze AOV vergelijking voor ZZP-ers levert u de AOV ZZP met de beste prijs/kwaliteit Dé.
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres. Want onze AOV vergelijking resulteert niet alleen.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Door de nog steeds erg lage hypotheekrente is het vaak mogelijk om veel geld te besparen op uw huidige hypotheek.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Door de nog steeds erg lage hypotheekrente is het vaak mogelijk om veel geld te besparen op uw huidige hypotheek.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Zeer waarschijnlijk gaan de hypotheekregels veranderen en kan het zeer verstandig zijn om één van onze adviseurs.
BOBB (Brancheorganisatie Bedrijfsoverdracht Bemiddelaars) IJsselstein, 22 september 2008.
Herhaling H4  Iedereen gaat staan  Lees en luister naar de vraag  Kies het voor jouw juiste antwoord doordat je het groene of rode kaartje toont.
Meer informatie? Ga naar:
Embleem Logo: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op embleemlogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of emblemen van foto.
De hypotheekadviseurs van “Hypotheek 4 Ieder” bepalen voor iedereen de laagste hypotheek rente, en tezamen met andere kortingen resulteert dit in de goedkoopste.
“Hypotheek 4 Ieder” behaalt voor iedereen het maximaal mogelijke op het gebied van hypotheken in de huidige moeilijke hypotheekmarkt. Dus zowel voor de.
Wij zouden u erg graag de hypotheekrente tarieven van de Rabobank willen tonen, maar dat is helaas niet mogelijk omdat elk Rabobank kantoor zijn eigen.
H10: Prijsmanagement.
Ik wil de goedkoopste hypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek en hypotheekrente site kunt u onder andere berekenen hoeveel hypotheek u.
Vanzelfsprekend hebben wij, voor u de hypotheekrente tarieven van Hypotrust, maar wij hebben die ook van vele andere hypotheekverstrekkers.
MilieuSchadeVerzekering nader belicht
De beste hypotheek tegen de laagste kosten! Door de kredietcrisis, eurocrisis, etc wordt het steeds lastiger om exact te berekenen hoeveel hypotheek u.
Op onze uitgebreide en informatieve hypotheekrente site kunt u de hypotheekrente tarieven van de meeste hypotheekverstrekkers inzien. Ook vindt u er duidelijke.
Ik wil de goedkoopste hypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek en hypotheekrente site kunt u onder andere berekenen hoeveel hypotheek u.
Uitgekiende hypotheek vergelijking! Onze ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken voor u de hypotheken bij bijna alle hypotheekverstrekkers.
Ik wil de laagste rente voor een annuiteitenhypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve annuiteitenhypotheek hypotheekrente site kunt u de maximale.
Ik wil de laagste rente voor mijn hypotheken! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek rente site kunt u de maximale hypotheek berekenen en vindt.
Het beste hypotheek advies voor starters Door de kredietcrisis, eurocrisis, etc wordt het steeds lastiger om exact te berekenen hoeveel hypotheek starters.
Zowel voor de particulier als voor alle zelfstandige ondernemers, zoals zzp-ers, eenmanszaken, dga's en freelancers:
U bent nergens mooier, beter én goedkoper uit voor kleding badges dan bij ons! === Kijkt u zelf op -> online kleding badges ontwerpen.
Logo op kleding: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op embleemlogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of emblemen van.
Embleem op kleding: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op embleemlogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen emblemen van foto kwaliteit.
Paragraaf Huren  Huur  Gas, water en licht  Klein onderhoud Kopen  Hypotheek  aflossing en rente  Onroerendezaakbelasting  Gas,
Bedrijfskleding Bedrukken: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op bedrijfs-kleding-bedrukken.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen.
Meer informatie? Ga naar:
Meer informatie? Ga naar:
Wilt u zelf uw textiel bedrukken? Met een mooi plaatje, of logo?
Meer informatie? Ga naar:
Meer informatie? Ga naar:
Strijk Emblemen: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen!
Voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan.
Of u nu een ZZP, freelancer, DGA of een andere ondernemer bent, en in welke beroepstak u ook werkzaam bent, wij hebben voor elke soort ondernemer een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres, want onze.
Onze AOV ZZP vergelijking levert u de AOV met de beste prijs/kwaliteit Dé goedkoopste AOV ZZP bestaat niet, eenvoudigweg omdat diverse.
Recht H1 Verzekeringen Filiaalmanager.
Voor bedrijfslogo's op kleding moet u bij strijklogo
Financiering en inkoop
Minor Financieel advies en ondersteuning Verzekeringen, week 6 bedrijfsverzekeringen W.H. Korthouwer Week 5 Zorg-en inkomensverzekeringen.
Wij zouden u erg graag de rente tarieven van de Rabobank hypotheek willen tonen, maar dat is helaas niet mogelijk omdat elk Rabobank kantoor zijn eigen.
Verzekeraar De verzekeringsmaatschappij. 4.1 Wie betaalt de schade? © Noordhoff Uitgevers 2011.
Recht H2 Verzekeringen Ondernemer.
4.1 Pijn in je eigen portemonnee? ↗ Verzekerde ↗ Degene die zich verzekert bij een verzekeringsmaatschappij ↗ Verzekeraar ↗ De verzekeringsmaatschappij.
Wilt u zelf beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken, of besteedt u het uit aan vakmensen, die voor elke soort ondernemer weten welke beroepsaansprakelijkheidsverzekering,
Emblemen maken en ontwerpen kunt u het mooist, snelst en goedkoopst op Indien u al een plaatje of logo gereed heeft liggen is het een.
Voor jezelf beginnen Een eigen bedrijf. Algemeen  Een eigen bedrijf  Freelancer  Voordelen  Grote vrijheid Leuk werk Brede oriëntatie  Nadelen 
Verzekeren 4.1 Wie betaalt de schade?
MARKETINGMIX.
Voor jezelf beginnen Een eigen bedrijf.
““Hypotheek 4 Ieder” bepaalt voor iedereen de laagste hypotheek rente, en tezamen met andere kortingen resulteert dit in de goedkoopste hypotheek maandlasten.
Voor jezelf beginnen Een eigen bedrijf. Algemeen Een eigen bedrijf Freelancer Voordelen – Grote vrijheid Leuk werk Brede oriëntatie Nadelen – Alles zelf.
Onze arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zzp’ers levert u de arbeidsongeschiktheidsverzekering met.
Soorten verzekeringen  Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP)  WA-verzekering  WA- + cascoverzekering ‘allrisk’  Reisverzekering 
Zicht op verzekeringen voor verenigingen en instellingen 21 april 2016, Mart Hanssen.
Wa of all risk. Verzekeren is risico… Verschillende soorten verzekeringen. WA: wettelijk aansprakelijk. Je bent verantwoordelijk voor de schade die.
Goedkope zorgverzekering Omdat uw gezondheid het allerbelangrijkste bezit van u is, is het ook erg belangrijk dat u zich hiervoor goed verzekerd. Hedendaags.
Hoofdstuk 4 Verzekeren.
Verzekeren deel 1.
Havo 4 Lesbrief Vervoer.
Havo 4 Lesbrief Vervoer.
Havo 4 Lesbrief Vervoer.
Havo 4 Lesbrief Vervoer.
Verzekeren Er zijn in Nederland meerdere mogelijkheden van verzekeren:
Transcript van de presentatie:

Wat voor zelfstandig ondernemer u ook bent (ZZP, DGA, freelancer, andere eenmanszaak, of bv MKB) of wat voor onderneming u ook heeft... wij hebben voor elke soort ondernemer en onderneming een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die kwa prijs/kwaliteit áltijd de beste is. Mede door de kortingen die wij geven, maar ook door de goede relatie die wij als onafhankelijk tussenpersoon met vrijwel alle verzekeraars hebben. Gaat u dus snel naar verzekeringen.nl Meer informatie? Ga naar:

Wat is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, of kortweg ook wel AVB genoemd, is een verzekering waarmee een zelfstandig ondernemer zichzelf dient te verzekeren tegen de financiële gevolgen van door hem- haar veroorzaakte schade. Deze verzekering tegen bedrijfsaansprakelijkheid vergoedt niet alleen materiële schade aan goederen en personen, maar betreft ook de betreffende werknemers. Kijkt u op verzekeringen.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan. Meer informatie? Ga naar:

Wat bepaalt de hoogte van de premie van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? De kosten van zo'n bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering worden door veel factoren bepaald, waarbij de verschillende verzekeraars vaak onderling ook nog weer veel verschillen laten zien. Daardoor is een vergelijking van bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen dan ook niet eenvoudig. Kijkt u op verzekeringen.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan. Meer informatie? Ga naar:

Hoe kies ik de voor mij meest geschikte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Een goede vergelijking tussen alle bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen van alle verzekeraars vergt veel tijd, niet alleen door het vele aanbod van alle verzekeraars en de vele onderlinge verschillen in premies en voorwaarden; ook om de voor u meest geschikte opties naar prioriteit te rangschikken, want u dient er niet alleen voor te zorgen dat u oververzekerd bent (als gevolg waarvan u ook veel te hoge premies betaalt), ook een foutieve of onderverzekering kan (in financieel opzicht) zeer nadelige gevolgen hebben. Gaat u snel naar en vraag vrijblijvend een offerte aan. Bovendien valt niet alles onder de dekking van een AVB: zo is de aansprakelijkheid voor schade door motorrijtuigen uitgesloten, net als opzettelijk veroorzaakte schade en schade aan goederen die men onder opzicht heeft. Verder adviseren wij vaak risico's mee te verzekeren igv het uitbesteden van opdrachten of een samenwerking met freelancers, aangezien u immers als hoofd/opdrachtnemer aansprakelijk bent. Kijkt u op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Meer informatie? Ga naar: