W Y L I E. Een klein stadje ten Noord-Oosten van DALLAS, gelegen aan Lake Lavon. Een wandeling op 27 Dec. 2005, bij een temperatuur van 26 graden. Kun.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wat doen wij met Gods Schepping …
Advertisements

1.
PLAATSNAMENPUZZEL.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
28 juni 2009 Paëllanamiddag 1 Paëllanamiddag 28 juni 2009 Voorbereiding vrijdagavond (Loopt automatisch - 7 seconden)
De beroemdste persoon die er is …
KLIMAATVERANDERING Na deze les moet je weten:
WAAROM? Onderzoek naar het meest geschikte traject voor de verlenging tot in Sint-Niklaas van het bestaande fietspad naast de Stekense Vaart en de Molenbeek.
Wateroverlast door verandering in het weer
Hoofdstuk 4 Azië en globalisering (voortdurend proces van wereldwijde economische, politieke en culturele integratie)
Thema 1 Noah, Yaimo en Ivar Water.
Waar denk je dat onze PowerPoint over gaat?
Rusland Kennisquiz.
Voorbereidingen voor een trip naar de Big Bend, natuurpark in Zuid-West Texas.
Waterschap Vechtstromen
Impressionisme 2 De negentiende eeuw.
§ 2 AUSTRALIE IN KAARTEN.
Watermanagement
Zuid oost azie Natuurrampen.
Leven in de woestijn.
Deze foto’s zijn genomen tijdens betoging in Londen. Men durfde ze niet te publiceren in kranten. Vertaling van de tekst. Toegekomen uit Madrid Onthoofden.
MIJN FOTO’S VAN WORLDPRESS WORLDPRESS 2012 Gemaakt door Gilian Sanders 4hna De foto’s van worldpress staan op mijn mobiel maar de batterij is nu leeg,
De sok van Lientje.
De steenhouwer Bewerkt door Toon, Brent en Arto Niveau 6.
Les bij de Geschiedeniscanon van de Utrechtse Heuvelrug De wegen op de Utrechtse Heuvelrug.
Ik voel me zo alleen !.
De doop en de dood Lazarus ….
Romeinen, Germanen en Kelten
Canada Gemaakt door: Jardie Inge en Rachel..
23/07/ Rye is gelegen in het Engelse graafschap East Sussex. De plaats telt inwoners. Rye werd als vestingstadje op een heuvel.
Zingen Vers 1 Het water steeg wel hoog, maar wonder boven wonder
Bij het kolenvuur Johannes
Genesis Genesis Hierna gebeurde het, dat God Abraham op de proef stelde. Hij zeide tot hem: Abraham, en deze zeide: Hier ben ik.
Gemaakt door Jan en Adjani
Door Lina en Clémentine
Naam: martin & kevin Presentatie over bulldog Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Zaterdag 30 juni 2012 Wij waren nog nooit in Kijkduin geweest en waren vroeg op stap gegaan, zelfs in de winkels was het nog rustig.
28 mei 2012.
Voorbereiding voor een duik.
Photo Album by Leo Deel M E I tot 20 J U N I ! Mijn eerste vlieg vacantie. Merrimack, New Hampshire, USA. Landing was op vliegveld Logan, Boston.
Een dagje uit naar Boyd, Aurora, Rhome. Boyd een stadje met 1100 inwoners. Één brede weg met kleine winkeltjes met een zijweg met klein buurtje. De overige.
Kort bij Wylie, TEXAS, waar ik mijn vacantie doorbracht van 10 Nov tot 10 Jan Deel 1. Deel 1.
Ruim 60 Km. lange lege ruimte, met prikkeldraad aan weerszijden, tot Marathon. Een stad met 500 inwoners. Verder dezelfde 60 Km. lange weg tot Fort.
HULPMIDDELEN IN DE AARDRIJKSKUNDE
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
De Stadhouderboswegel. Deze wegel was op het grondgebied van Belsele de langste wegel. Hierbij vallen ons drie grote delen op
Kom hier en nergens anders Inwoners=64757 Arrondissement=Hasselt En er is meer.
een bijzonder en waar gebeurd verhaal! Ongeveer acht jaar geleden vloog in Nerang (Queensland, Australië) een wilde Geelkuif kaketoe tegen een auto aan.
De fiets en het jaar van de mobiliteit
Aan Kinderboerderij Waspik in samenwerking met Platform Waspik.
© John E. Newby/WWF-Canon
Natuurrampen Quiz.
Paragraaf 2.3 Amerika vóór Columbus.
Het koudste dorp op aarde
Gemaakt door: Enrico Stolwijk Rowan de Vries Daan Borger
Landbouwlandschappen in Europa op kaart
Eendenleed Iets ongewoons gebeurde deze week in het centrum van Spokane de V.S. dit prachtig verhaal wilde ik met jullie delen. Joël is een bediende in.
Groene Brigade Provincie Limburg
Van Lenka. Inhoud Spraakkunst De Vlag Klimaat Hoe betalen ze? Inwoners Belangrijke gebouwen en schilderijen Temperatuur Eten.
KRW-doelafleiding SGBP Wensen voor een werkwijze.
Als Do-event van onze GemeenteGroeiGroep hebben wij ons aangemeld als pelgrim bij Pelgrimeren in Noord Groningen. Dit is mede opgericht door Peter Westerhof.
Klimaatadaptatie en stedelijk waterbeheer: tegen vervlakking en verstening Hugo Gastkemper directeur Stichting RIONED Dag van de openbare ruimte,
Maïsteelt Wat voor soort plant is maïs? Warmte ? Koude ?
T HEMA 1 WATER Romy & Nadine. INHOUD 1. De gemiddelde tempratuur in het tropisch regenwoud is 25 graden. 2. De grond is niet vruchtbaar omdat de voedingsstoffen.
Water- besparende landschaps- inrichting Onderhoudsvriendelijke oplossingen voor bergachtige gebieden.
Van zwerfstenen tot boeren op de Utrechtse Heuvelrug
Nederland jaar geleden
Wie heeft de moord gepleegd?
Aantekening: hout Turf Steenkool
toerisme - focus MEersSEN
Transcript van de presentatie:

W Y L I E. Een klein stadje ten Noord-Oosten van DALLAS, gelegen aan Lake Lavon. Een wandeling op 27 Dec. 2005, bij een temperatuur van 26 graden. Kun je beter wensen tijdens je vacantie ?

Er gebeurde geen wonder en toch liepen wij over de bodem van het meer en hielden droge voeten. De meren hier zijn aangelegd ten behoeve van de water voorziening voor Dallas en omstreken. Door de maandenlange droogte was de waterspiegel zeer laag en de droog gevallen grond kromp en scheurde aan stukken.

De hoofd en “winkelstraat “ van Wylie door enkele foto’s in beeld gebracht. Het grondgebied van de plaats is zo groot als Maastricht, Beek, Valkenburg, Meerssen, Margraten en Eijsden bij elkaar en telt nu ongeveer inwoners tegen in het jaar Als je door deze straat loopt en de auto’s weg denkt en daarvoor in de plaats paarden en rijtuigen, kun je een wild-West film opnemen.