!!!!!! WELKOM !!!!!!  Hierna volgt een samenvatting over de belevenissen die onze kapoenen hebben meegemaakt.  Na 6 intensieve studiejaren hebben ze.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Een dag en een week. dagen van de week dagindeling.
Advertisements

Dag 4. Dag 4 “We zijn er bijna… we zijn er bijna, nog maar 1 nachtje onderweg”. Dag 4 van het dagboek Hallootjes allemaal, “We zijn er bijna… we zijn.
Henk en Monique, Albeiro, Juan David, Alberto. WELKOM THUIS !!!!
Verrassing!!.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Woorden en tijd.....
De Slippertjes.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Er zijn zo van die dagen, waarbij alles tegen zit.
Digitaal Beeldverhaal
Bezoek een sportief evenement:
Welkom op de pagina van groep 1-2C
Samenstelling : RD. Marie en Martha, twee “senior”- weduwen, zijn aan de praat.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Hey jongens en meisjes dit is de presentatie van Daan en Davey.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Mei 2005 Chivas vertelt… over zijn vakantie aan zee!
ZEEKLASSEN LARA MAUD.
Zeeklassen Noor Fie alicia.
Warre michiel. Dag 1 We hadden een lange treinreis achter de rug en dan noch heel even op de speeltuin.En eten, het was heel lekker!!!!!!!!!!En de tram.
Zeeklas Kim en Aurélie..
Zeeklassen 2013!!. Eerst even onze voeten wassen!!!!
Max en de toverstenen. Door de groep Stampertje..
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Zaterdag 30 juni 2012 Wij waren nog nooit in Kijkduin geweest en waren vroeg op stap gegaan, zelfs in de winkels was het nog rustig.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Rode Rozen.
De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om En de vertrektijd was En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
het fotoalbum van rikki
Donderdag 3 februari was Frieda haar laatste echte werkdag. De onthaalcollega’s hadden het onthaal prachtig versierd en tijdens de ganse namiddag kwamen.
De Sint moet verhuizen 1 (Zie ginds komt de stoomboot)
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
Welkom 3e Lijdenszondag 2015.
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
DE BLINDE DE BLINDE Klikken Klikken “ Een blinde zat aan de rand van het voetpad, Een blinde zat aan de rand van het voetpad, met aan zijn voeten een.
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
Ochtend indeling Tussen 7 en 8 opstaan/aankleden. Vanaf 8 uur ontbijten tot 9 uur. En brood klaar maken vertrekken naar belfort (uitzicht over de.
En daar stond ik dan… slaperig stapte ik mijn bed in.
Na hun bezoek aan Abraham vertrokken de twee engelen die God vergezelden naar Sodom en Gomorra, de stad waar Lot en zijn gezin woonde.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
ZEEKLASSEN SCHOOLJAAR 2015 – 2016
Maandag Aankomst in het Reigersnest Bezoek Abdijmolen, fotozoektocht naar het strand en op het strand schelpen zoeken Leuke kamergenoten! Wat hoog, wiebelig.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Red de verlorenen! Lucas 10,30-37 "Een man reisde van Jeruzalem naar Jericho. Onderweg werd hij door rovers overvallen. Zij rukten hem de kleren van het.
WE NOT SHOOT, YOU NOT SHOOT! De kerstbestanden tijdens de eerste wereldoorlog.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Zeeklassen 30 mei tot 3 juni Vakantiedomein Hoge Duin in Oostduinkerke.
Zomervakantie Wolkjes De zomervakantie bij de Wolkjes, alsof je op vakantie bent!! We halen het strand en de zee naar binnen en verblijven op de camping!!
Borre is logeren bij Sjors.
De kust.
Toeristisch autocircuit
Transcript van de presentatie:

!!!!!! WELKOM !!!!!!  Hierna volgt een samenvatting over de belevenissen die onze kapoenen hebben meegemaakt.  Na 6 intensieve studiejaren hebben ze dit echt wel verdiend.  Er is geen tijd om zich te vervelen….  Op heel wat momenten zullen ze nog heel wat leren.

!!!! KIJK en GENIET mee !!!!

ZEEKLASSEN 2009 SPECIAL

ONZE EERSTE DAG

Samen op het strand

Kei schattig

Een kort verslag • Onze reis is goed verlopen. Wanneer onze kamers in orde waren mocht elke groep zich voorstellen. De Teletubies, K3, James Bond en vele anderen kwamen aan bod. Tegen de middag hadden we een reuzehonger! Deze namiddag stond er een strandwandeling op het programma: veel wind en koud, maar droog. We zochten schelpen, we rolden en speelden in de duinen en... we zagen twee zeehondjes, dat was prachtig. Miguel en Gino worden straks tot schelpenkoning gekroond. Op weg naar de Midwester kregen we toch nog een regenbui. • We mochten eerste douchen om dan lekker te smullen... we hadden weer zo'n honger dat al het brood op was! Vanavond knutselen we. Onze eerste zeeklasdag was superleuk!!! • We mochten eerste douchen om dan lekker te smullen... we hadden weer zo'n honger dat al het brood op was! Vanavond knutselen we. Onze eerste zeeklasdag was superleuk!!!

!!! GOEDE MORGEN !!!

•Er is iemand jarig en dat zal hij geweten hebben !!!!!!!!!!!! •Dikke proficiat

Een kort verslag Een kort verslag • Vandaag stond in het teken van de Eerste Wereldoorlog. De bus reed via Veurne naar de IJzertoren in Diksmuide waar we om 10 uur een aangrijpende film over de wereldoorlogen bekeken. • De lift bracht ons naar de 22ste verdieping, wij gingen te voet nog een verdieping hoger en hadden een prachtig uitzicht op de omgeving. In het naar beneden stappen bekeken we een aantal fragmenten van een interessante tentoonstelling.

• Onze laatste stop was bij het sluizencomplex te Nieuwpoort. En dan naar de Midwester om onze zeeklaskaft aan te vullen en in de zandbak naar hartelust te graven. • Tegen 12 uur waren we rond. De bus bracht ons tot bij de Dodengang. Eerst aten we onze boterhammen, daarna bezochten we de loopgraven. In Vladslo wandelden we over het Duits militair kerkhof bekend voor het "Treurende ouderpaar", een prachtig beeldhouwwerk.

!!!!! GOEDE MORGEN !!!!! • We slapen als rozen en beleven een fantastisch verblijf aan zee • Nu eerst een lekker ontbijt en gaan dan weer op stap. • GEWELDIG !!!!!!!!

Zijn wij niet braaf ?

 Deze morgen bezochten we de Duinenabdij. Toch speciaal, het leven als monnik...! Geen enkele van onze jongens voelde zich geroepen... Na weer een lekkere maaltijd eindelijk ZWEMMEN! Wat hebben we ons uitgeleefd! En dan.... 's avonds.... SWINGPALEIS! Amai, wat een talent! Van dichter tot danser tot entertainer tot rasechte dwergen. We hebben genoten van alle knappe optredens. We zaten dan ook laat in bed. Moe maar voldaan! Tot morgen!  Deze morgen bezochten we de Duinenabdij. Toch speciaal, het leven als monnik...! Geen enkele van onze jongens voelde zich geroepen... Na weer een lekkere maaltijd eindelijk ZWEMMEN! Wat hebben we ons uitgeleefd! En dan.... 's avonds.... SWINGPALEIS! Amai, wat een talent! Van dichter tot danser tot entertainer tot rasechte dwergen. We hebben genoten van alle knappe optredens. We zaten dan ook laat in bed. Moe maar voldaan! Tot morgen!

Wij gek doen ??????

 Hartelijk dank aan alle mensen die voor ons deze fantastische vakantie hebben georganiseerd.  Het was gewoon FANTASTISCH  Duizend maal DANK ……….