HISTORIE FINANCIEEL ADVIESBURO VAN HASTENBERG & QUINTEN

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
We zijn alweer een maand open en het is tijd om weer wat van ons te laten horen. Dit keer in de vorm van een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zal een keer.
Advertisements

Project 2006 Milieu.
Niet Klikken, Er is muziek bij Oud mogen worden is een zegen Z e z e g g e n ….
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Stichting Vrienden van Thomas
Einde Definitieve bijdrage 2011 op inkomen 2008 Definitieve bijdrage 2012 op inkomen 2009 Definitieve bijdrage 2013.
Stichting Vrienden van Thomas
2004 Welkom bij de automatische Salaris Bepaler voor het jaar 2004 Beantwoord nauwkeurig de vragen. Uw salaris voor 2004 wordt gebaseerd op de antwoorden.
presentatie NPV 10 oktober 2012
Het Bewonerscomit é van de Bevrijdingsbuur t. Het Bewonerscomit é van de Bevrijdingsbuur t Voor wij het ontstaan van het Comité aan U laten zien stellen.
T.R.O. doelstelling Doelstelling ?.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Door de nog steeds erg lage hypotheekrente is het vaak mogelijk om veel geld te besparen op uw huidige hypotheek.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Zeer waarschijnlijk gaan de hypotheekregels veranderen en kan het zeer verstandig zijn om één van onze adviseurs.
De nieuwe zorgverzekering
PowerPoint presentatie Senders Advies en Raadhuys makelaars.
Meer informatie? Ga naar:
Een strijk embleem is mooier, beter én goedkoper dan een geborduurd embleem! Op kunt u met een paar muisklikken zelf stoffen strijk.
Logo's voor carnaval: bij ons kunt u zelf een logo voor carnaval ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op
“HDN en de zorgplicht in de keten”
Zingen Vers 1 Liefde, eenmaal uitgesproken als uw Woord van het begin,
Nieuwsbrief 12 april 2013 Agenda: Maandag 15 april: groep 3 Blijde wei Dinsdag 16 april: groep 4 Blijde wei Woensdag 17 april: Juffendag/Lustrum Maandag.
Management & Organisatie
Wat maakt het leven zinvol?
Waarom doen wij wat we doen ! Toekomst visie Observatie systeem AchterAchter KantKant Uw Adviseur Dienstverlening Aan u als consument Uw Adviseur Back-office.
Geachte lieve Koningin Beatrix
Niets is hier blijvend Johan de Heer 166 : 1 en 3
In deze dienst zal Ds. G.F. de Kimpe voorgaan. Voor de dienst zingen we Tussentijds 48 Schriftlezing: Jona 1 / 3 Handelingen 4 / 5 Openbaring 1.
Dhr O.Boone Pensioenvorming voor zelfstandigen. 2 MAX 850 EURO/M ! Uw toekomst ? €
Een mijlpaal 18 Augustus Februari 2009.
Dmv een starterslening willen vele gemeenten de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt. Niet alle gemeenten.
Uitgekiende hypotheek vergelijking! Onze ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken voor u de hypotheken bij bijna alle hypotheekverstrekkers.
Lagere maandlasten door een hypotheek met NHG! Wat veel mensen wellicht wel weten, maar diverse potentiele huizenbezitters ook nog niet, is dat een hypotheek.
De belgen hebben een nieuwe tempel Een duidelijk bewijs van een nieuw geloof…
Nieuwe normen Cito.
Welkom Blaadjes om mee te schrijven liggen bij de ingang Jongens en meiden, Het is weer tijd voor spoorzoekers. Dus let maar weer goed op en schrijf mee.
Doopdienst 10 november 2013 Koen Minderhoud
Maart MAAR OOK IN DE WAND LATER KOMT HIER DE VLOERVERWARMING OVER.
Wilt u uw kleding laten bedrukken
Carnaval strijkembleem: bij ons kunt u zelf carnavals emblemen ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op
Carnavals logo's: bij ons kunt u zelf carnavals logo's ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op
Zelf embleem maken? Snel, origineel én goedkoop?
U wilt logo's borduren? Niet doen: bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen en laten maken, en daarna zelf op uw kleding strijken, sneller, mooier en gemakkelijker.
Logo strijken: bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen, laten maken, en zelf op uw kleding strijken, ook voor bv carnaval! Op kunt.
De Taalstrijd Van wie is de taal? Jan Renkema 13 november 2014
Dopen U allen die door de doop één met Christus bent geworden, hebt u met Christus omkleed. Galaten 3: 27 Vooraf: Marga kondigt video-interview aan Na.
Welkom bij de automatische Salarisbepaler
Vraagstukken: intrest
Welkom in deze eredienst
Als je van iemand houdt, heeft alles nog meer zin!
0 CNV Publieke Zaak Patrick Fey ALV Senioren 24 maart 2011 Het Seniorenbelang in en bij de bond + actualiteit pensioen.
Geachte Heer Heijn. Volgens uw wensen hebben wij uw winkelkarretjes aangepast. Wij zullen uw complete voorraad zo snel mogelijk omruilen voor de nieuwe.
Deuteronomium 30: 19 Ik neem heden de hemel en de aarde tegen u tot getuigen; het leven en de dood stel ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het.
Startdia Klik om naar de volgende dia te gaan..
In deze dienst zal Ds. P.K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we Gz. 162 Na de zegen Ps. 103 : 1, 3 en 4 Schriftlezing: Handelingen 13 : 34 – 43 Tekst:
Carnavalsemblemen: bij ons kunt u zelf emblemen ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt.
13 sept Zoetermeer. wat aan Romeinen 6 (direct) vooraf ging...  door één daad van ongehoorzaamheid zijn alle mensen veroordeeld tot zonde en dood;
Israëlzondag, belijdenis en doopdienst 4 oktober 2015 m.m.v. De Huisband Voorganger Ds. Peter Elzinga.
Zelf carnavalskleding maken? Snel, origineel én goedkoop?
In deze dienst zal Ds. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Zingend Geloven 1 lied 16 Na de zegen Na de zegen Ps. 78: 1,2 Schriftlezing: Schriftlezing:
In deze dienst zal Ds. P. K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 97: 1 en 5 Na de zegen Ps. 119: 42 en 44 Schriftlezing: Jakobus 1: 19 – 2: 13.
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 107: 1 en 3 Na de zegen Gz. 178: 1, 2, 3 Schriftlezing: Efeze 6: Tekst:
In deze dienst zal Ds. H. Prins voorgaan. Voor de dienst zingen we Gz. 98 Na de zegen Gz. 94: 1 en 2 Schriftlezing: Marcus 16: Romeinen 6:
Reportage inloophuis Sta Op Zorg Vlissingen 2015.
Wij ziin oud, maar voelen ons jong !!
Thema 2. Met zilver bekleed Avraham de stoffenhandelaar was een goed mens. Hij stond altijd voor iedereen klaar. Totdat de zaken zo goed gingen dat.
Vanuit de relatie met God bouwen aan relaties. 1 mei 2016.
13 maart 2016 Zoetermeer. alverzoening is: alle mensen komen na hun dood bij God terecht... 1.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Naam: 1 Vul je naam in. Beantwoord zo snel mogelijk de vragen. Kijk aan het einde hoeveel je er goed had. Druk op knop om te beginnen!!
Transcript van de presentatie:

HISTORIE FINANCIEEL ADVIESBURO VAN HASTENBERG & QUINTEN 1984-2009

1984

LEO VAN HASTENBERG START AAN DE OUDE DIJK MET EEN AGENTSCHAP VAN DE CENTRALE VOLKSBANK WAT LATER CVB BANK ZAL WORDEN.

1996

HENK QUINTEN HEEFT ZIJN ASSURANTIEDIPLOMA’S BEHAALD EN IS INMIDDELS BEEDIGD ALS MAKELAAR-TAXATEUR.

LEO VAN HASTENBERG EN HENK QUINTEN BUNDELEN HUN KRACHTEN EN FINANCIEEL ADVIESBURO VAN HASTENBERG & QUINTEN IS GEBOREN.

1999

HET KANTOOR AAN DE OUDE DIJK IS DOOR DEZE FUSIE TE KLEIN GEWORDEN EN HET PAND AAN DE NIEUWSTRAAT 30 WORDT GRONDIG VERBOUWD VOOR EEN NIEUWE STAP.

O. A. DOOR DEZE VERHUIZING BREIDT DE DIENSTVERLENING ZICH AL SNEL UIT O.A. DOOR DEZE VERHUIZING BREIDT DE DIENSTVERLENING ZICH AL SNEL UIT. NAAST BANKZAKEN, VERZEKERINGEN EN HYPOTHEKEN HOUDT MEN ZICH VANAF NU OOK BEZIG MET MAKELAARDIJ.

verzekeringen - hypotheken - makelaardij - bankzaken

2000

LEO VAN HASTENBERG GAAT HET WAT RUSTIGER AAN DOEN LEO VAN HASTENBERG GAAT HET WAT RUSTIGER AAN DOEN. JAN SMULDERS STAPT IN EN WORDT DE NIEUWE VENNOOT.

VAN HASTENBERG & QUINTEN HEEFT AL SNEL EEN GOEDE NAAMSBEKENDHEID VAN HASTENBERG & QUINTEN HEEFT AL SNEL EEN GOEDE NAAMSBEKENDHEID. DE NAAM BLIJFT ONDANKS LEO’S AFZWAAIEN DUS GEHANDHAAFD.

2006

IN DE LOOP DER JAREN IS DE HOEVEELHEID WERK MEER DAN VERDUBBELD IN DE LOOP DER JAREN IS DE HOEVEELHEID WERK MEER DAN VERDUBBELD. UITBREIDING IS GEWENST. DANIELLE MELIS KOMT HET TEAM PARTTIME VERSTERKEN.

2009 (HEDEN)

VANDAAG DE DAG ZIJN WE UITGEGROEID TOT EEN GERENOMMEERDE FINANCIELE DIENSTVERLENER EN MAKELAAR IN LIEMPDE E.O. MAAR……..

…….HET IS TIJD VOOR VERANDERING.

VAARWEL WIJ GAAN VERDER ONDER EEN NIEUWE NAAM.

DEZE NAAM LUIDT….

DAT VERTELLEN WE NATUURLIJK NIET ZOMAAR DAT VERTELLEN WE NATUURLIJK NIET ZOMAAR. JAN EN LEO ZULLEN SAMEN DE ONTHULLENDE DRUK OP DE KNOP GEVEN.

DE NIEUWE NAAM LUIDT….

HET LOGO EN ONZE NAAM ZIJN GEWIJZIGD MAAR ONZE DIENSTVERLENING EN ONS TEAM BLIJVEN HETZELFDE. WIJ HOPEN NOG JAREN MET U TE MOGEN SAMENWERKEN. HENK - JAN - DANIELLE

DUIDELIJKHEID VOOR ALLES… DUIDELIJKHEID VOOR ALLES….. AL SNEL BLIJKT DAT ONZE NIEUWE NAAM VOOR WAT VERWARRING ZORGT. OM PROBLEMEN TE VOORKOMEN HEBBEN WE BESLOTEN OM WEDEROM EEN NIEUWE NAAM TE KIEZEN. DE NIEUWE UITSTRALING BLIJFT INTACT.

WORDT

OOK NU BLIJFT ONZE DIENSTVERLENING ONGEWIJZIGD EN KUNT U VOOR AL UW -VRAAGSTUKKEN BIJ ONS TERECHT. HENK-JAN-DANIELLE