Als dierenartsen en paraveterinair assistentes van dierenziekenhuis Oldenzaal willen wij het beste voor u en uw huisdier. Wij volgen nascholingen en zo.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
We zijn alweer een maand open en het is tijd om weer wat van ons te laten horen. Dit keer in de vorm van een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zal een keer.
Advertisements

Artroscopie Blessure verslag kijkoperatie Naam: Ben Bitter Klas : 2F
Basiselementen in een goede schoolslag (tips en tricks)
Narcose door middel van een prikje
Kennis van het menselijk lichaam
Neus-, keelamandelen en trommelvliesbuisjes
Welkom! Kijk, een neushoorn! Ken je een stoerder dier dan de neushoorn? Helaas is hij ook ernstig in gevaar!
Fysiotherapie en Kwaliteit. Presentatie RGF-AMA op 15 juni 2011 Zorginkoper Paramedie Tot 1 juli 2011!
De zorgpaden aanpak van Bloei. De zorgpaden aanpak van Bloei.
Dr. Albertus Risaeusschool
De zwerfhonden van Istanbul De zwerfhonden Istanbul is toeristisch Istanbul is toeristisch Een verschrikkelijke plaats voor Een verschrikkelijke plaats.
Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit.
Resultaten marktonderzoek TNS NIPO
Ik wil de goedkoopste hypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek en hypotheekrente site kunt u onder andere berekenen hoeveel hypotheek u.
Presentatie over katten
Dit is een Beste buurtbewoner, bij ons op de hoek is er sinds jaar en dag een speeltuintje speeltuintje. De gemeente wil dit nu afbreken en vervangen.
Liefhebben Het is niet moeilijk,                                              om lief te hebben .
Anatomie Botten en gewrichten.
Presentatie Kortdurende psychologische behandeling
Waaruit is het menselijk lichaam opgebouwd?
Dmv een starterslening willen vele gemeenten de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt. Niet alle gemeenten.
Public design – Concept 1 Pascal Burggraaf Pim Donkerlo Joris van Laernhoven Binnenhofje.
De beste hypotheek tegen de laagste kosten! Door de kredietcrisis, eurocrisis, etc wordt het steeds lastiger om exact te berekenen hoeveel hypotheek u.
Ik wil de goedkoopste hypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek en hypotheekrente site kunt u onder andere berekenen hoeveel hypotheek u.
Ik wil de laagste rente voor een annuiteitenhypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve annuiteitenhypotheek hypotheekrente site kunt u de maximale.
Ik wil de laagste rente voor mijn hypotheken! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek rente site kunt u de maximale hypotheek berekenen en vindt.
Ingreep met kapje.
Prostaatkanker Behandeling
Welkom! Wij zijn Jan Kooijman en René van Kooten.
Creatie « Cheyenne ».
We zijn nog Fantastisch.Op het eerste gezicht
Verlaat Uden Bouwsystemen
Stichting Dierenambulance de Wijs
GEZONDHEID Hanka en Jana 4 mei 2010.
Goed verzekerd in 2015? Uw Service Apotheek helpt!
BEWAAK UW ZONNEPANELEN OP AFSTAND! Op de meeste plekken waar uw zonnepanelen zijn geplaats kunt u moeilijk bijkomen en u kunt ze meestal niet zien. Om.
Zo doen we dat op De Wissel. Inhoud  Onze visie  Onze doelen  Afspraken  Tips  Facebook  Twitter  Youtube  Tot slot.
Kunstknie 2 DayKnee.
Presentatie praktijk E-movere en Academie Moderne MassageTherapie
Onze school is zich ervan bewust dat sociale media een onlosmakelijk onderdeel zijn van de huidige samenleving en de leefomgeving van haar leerlingen,
Wat houdt dit in? Hoe lang houdt dit aan? Wat kan hier aan gedaan worden?
Wat is echografie? Echografie is een onderzoek waar mee je afbeeldingen kunt maken van de binnen kant van je buikholte. Hierbij word gebruik gemaakt van.
VLOOIEN EN VLOOIENPROBLEMEN KLAS 3 EN 4 PARAVETERINAIR 1.
Slimme baasjes hebben een hondenverzekering! Alleen een mens zonder hart kan weerstaan aan een paar grote trouwe hondenogen. Als we in al onze kwetsbaarheid.
 Tegen : slaapkamers  Zijn ze schadelijk : nee maar ze kunnen wel huidirritatie en jeuk veroorzaken  Hoe zien ze eruit : ze zijn 4,5 tot 9 mm lang.
Ziekteleer Vandaag Laatste presentatie vorige week Huidparasieten / ringworm / psittacose Entingen (opdracht -> cijfer (1x)) Volgende week:
Samenvatting Toets Gezondheid.
3L week 15: ‘Wij zorgen voor onze huisdieren’ © JL
Huisvesting en Hygiëne
Huisvesting en Hygiëne
Beoordelen kwaliteit röntgenfoto
Mijn dier, mijn vriend..
Huisvesting en Hygiëne
Waaruit is het menselijk lichaam opgebouwd?
LES 15 – HET GEHOOR BLOKBOEK NATUUR 7.
Neurologie Noorderpoort Medische Kennis (LF1 P2)
Het 24 spel.
Voel je wel in je vel !.
Digestie anatomie en fysiologie
advies aan de raad voor dierenaangelegenheden
Voor we dit eerste hoofdstuk over het lichaam beginnen bekijken we eerst samen dit filmpje …
PP Koliek.
Rugpijn.
Zenuwstelsel Spondylosis Hernia Nucleus Pulposus Groene Welle.
Rugpijn Lumbago.
Transcript van de presentatie:

Als dierenartsen en paraveterinair assistentes van dierenziekenhuis Oldenzaal willen wij het beste voor u en uw huisdier. Wij volgen nascholingen en zo heeft elke dierenarts zijn/haar eigen specialisatie.

Via 2 poorten met een scoop in de buik kijken en opereren. LAPAROSCOPIE Via 2 poorten met een scoop in de buik kijken en opereren.

Met behulp van een camera in het gewricht kijken en zo nodig opereren. ARTROSCOPIE Met behulp van een camera in het gewricht kijken en zo nodig opereren.

ORTHOPEDIE Alles omtrent het bewegingsapparaat.

ENDOSCOPIE Met behulp van een camera het binnenste van het lichaam bekijken. Van zowel de slokdarm, maag, darmen als neus.

Bij de pijl de hernia in de rug. NEUROLOGIE Alle klachten met betrekking op de zenuwen, hersenen, ruggenmerg en spieren. Bij de pijl de hernia in de rug.

Onderzoek en behandeling van hartziekten. CARDIOLOGIE Onderzoek en behandeling van hartziekten.

Met geluidsgolven een beeld krijgen van het binnenste van het lichaam. ECHOGRAFIE Met geluidsgolven een beeld krijgen van het binnenste van het lichaam.

Alle behandelingen in de mondholte van dieren. TANDHEELKUNDE Alle behandelingen in de mondholte van dieren.

Konijnen en knaagdieren Konijnen en knaagdieren verschillen op vele fronten van honden en katten. Bij onze gespecialiseerde dierenarts kunt u met alle vragen en problemen terecht.

Ons huidige pand kan ons niet meer de ruimte bieden die wij nodig hebben en daarom gaan wij verhuizen. Het nieuwe dierenziekenhuis is in aanbouw. Op 1 september openen wij onze deuren aan de Graven Eslaan nummer 1.

Ons nieuwe pand biedt ook ruimte voor fysiotherapie. Dominique Frohoff, dierfysiotherapeut, zal haar eigen plek hebben binnen ons pand.

HYDROTHERAPIE Dominique zal de beschikking hebben over een hydrobad. Hydrotherapie zal een rol spelen in de revalidatie bij honden.

Tevens biedt het dierenziekenhuis: aparte wachtkamers voor hond en kat aparte opname voor hond en kat quarantaine pension voor katten met extra zorg meerdere spreekkamers en operatie kamers