Inleiding – De Voorzitter Beste leden – vrienden – genodigden - gastsprekers In naam van heel de equipe van de RVB : Bijzonder Welkom Jullie talrijke opkomst.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het verhaal van de twee keien.
Advertisements

Onderwerpen TV De Punt Nieuwjaarsreceptie.
VOOR SLIMMEKES! Bloemen verwelken, schepen vergaan… dus koop geen bloemen en vlieg voortaan! Je zult maar een ééndagsvlieg zijn en je dag niet hebben!
Voorzitter Jos Jos onze voorzitter van de SCK Maassluis opent de
Maatschappelijk ondernemen met winst
•Wat is spinning? (foto van de fiets laten zien) •Wat is Spinningevent 2009? (foto van de zaal laten zien) •Waarom Spinningevent 2009? •Wat is Villa Joep?
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
Men vraagt zich af waarom …??
‘Het podium op voor Villa Joep!
Bouwsteen Traject OP Maat Foto’s voor poster. Inleiding Steeds vaker worden scholen geconfronteerd met leerlingen die getalenteerd, hoog intelligent of.
Alpe d’HuZes Huh?....Wat is dat?.
Project Sponsoring Kenia
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
Weet je nog? *** Breendonk 2008 vandaag 7 Hiermee is het allemaal begonnen.
Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar
Ab Kan Restaurant beheerder.
Mooi scheppingsverhaal...
Welkom Afsluiting KC en hoe verder!. Klas 3 sluit kc af Klas 3 is laatste jaar van project Kunst & Cultuur. Leerlingen krijgen eindbeoordeling per vak.
Gemaakt door: Cas van de Pol, Joost Blitterswijk, Amber Janssens & Tessa Gumbs.
in onderwatersport Snijders was lid van duikteam Aqua Son en een
De vlinder en de bloem.
SOS, HELP !!! We worden vermoord !!!!!
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Afdelingsvergadering najaar 2010 Afdeling Schermvliegen KNVvL Bestuur en Commissies Vrijdag 5 november 2010 Amrâth Motel Maarsbergen.
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
Project: Klasrenovatie ‘’Garissa” 12 maart – 10 april 2012 ‘’Eureka” het eerste Marodi project is gerealiseerd!!! Dit hebben we allemaal kunnen waarmaken,
V.E.G.O.
Welzijnsoverleg Regio Gent Martelaarslaan 204 B, 9000 Gent tel. 09/ Koen Berwouts – Coördinator Welzijnsoverleg Regio Gent.
KUNSTgROEP staat open voor alle actieve kunstenaars uit onze gemeente podium en beeldende kunsten professioneel en amateur klassiek en alternatief sluit.
Wij heten jullie van harte welkom op de première van ons verhaal:
Deel anders, mijn organisatie
Programma welkom presentatie OV stemmen van de leden
Hebben jullie je ook al afgevraagd waarom MAROKKANEN veel gemakkelijker een huis kunnen kopen dan de BELGISCHE werkende mens ?
Mijn verjaardag..
Nagels Hou jij ook zo van het lakken van nagels?
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Lessen uit een praktijkovername
Geisha en samoerai Quiz
Een catechesejaar plannen.
De kracht van focussen Volgehouden aandacht en concentratie centraal Executieve functies in de dagelijkse praktijk op school en thuis.
Dit verhaal begint heel lang geleden, als een vader zijn 5-jarige dochter straft, toen ze een heel kostbaarstuk verloren had. Toen hadden ze nog maar.
Het ontstaan van een visie? Er is een behoefte: – Van de ouders – Van het team Inspiratie door anderen (artikels, studiedagen, oproepen, nieuwsbrieven,…)
Welkom in de samenkomst. Handelingen 3 Handelingen 3 1. Op een middag, omstreeks drie uur, het Joodse gebedsuur, gingen Petrus en Johannes naar de tempel.
Sensibiliseringsbrieven.
( ) Beste vriend in Muziek: The Flower Of Schotland.
Voor pa. De grond verzakt onder mijn voeten als ik naar de hemel kijk Waarom hebben mijn vermoedens, nu een keertje wel gelijk De grote aarde wil niet.
Beste vriend(in) Muziek : Francis Goya “Blue Moon”
Schooljaar 2015/2016.
Uitje schoenwinkel. Sebastiaan Ik vond het interessant. Er zitten veel borstels aan deze machine. De mevrouw van de winkel heeft een keer haar vinger.
Medezeggenschapsraad Presentatie 29 Oktober 2015.
Wat zijn verwijswoorden en hoe gebruik je die?
Informatie-avond Dinsdag 15 september 2015 WELKOM Agenda: 1 e deel Inloop: uur Algemene gedeelte: uur Informatie Weekend Academie:
Men vraagt zich af waarom …
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
De leerling of stagiaire in beweging!
Op naar een STER bestuur… Avond 1: De meerwaarde van een Bestuur. Avond 2: Hoe organiseren we een Scouting Vereniging. Avond 3: Vinden, Binden, Boeien.
Hoe zag het plaatsje Ootmarsum er in de oorlog uit? Wij probeerden hier achter te komen en dat is ons gelukt. Wij gaan jullie er over vertellen.  Dit.
Wat is oud? Inleiding door: Arie Stolk redactielid Geron.
Over de noodzaak van innovatie achteruit in het waterdomein Ira Helsloot Hoogleraar crisisbeheersing en fysieke veiligheid.
Medezeggenschap Nu & Toekomst Landelijke Cliënten Raad 6 september 2014.
Laaggeletterdheid en de BPV
Federatie Tilburgse Zangverenigingen – 31 maart 2018
Doelgroep kwijt Kijkende naar de doelgroep EVB+ lijkt het wel of we onze doelgroep kwijt zijn. Zoek je op internet naar bijvoorbeeld LVB+ dan krijg je.
Federatie Tilburgse Zangverenigingen – 31 maart 2018
Beste vriend(in) Muziek : Francis Goya “Blue Moon”
GAME MAKER ONLINE Les 4 / Asteroids Michel Fiege.
Tevreden vrijwilligers
Transcript van de presentatie:

Inleiding – De Voorzitter Beste leden – vrienden – genodigden - gastsprekers In naam van heel de equipe van de RVB : Bijzonder Welkom Jullie talrijke opkomst bewijst dat veiligheid onze aandacht verdient. Voor onze Federatie een blijvende stimulans om dit verder te zetten. Deze veiligheidsdag is het 6e initiatief. Het vorige in 2010 trok méér dan 250 deelnemers. Het was een oproep en eerbetoon aan al teveel collega's die het jaar voordien het leven verloren. Die ongevallencijfers zijn drastisch gedaald. Maar ook één dodelijk ongeval is er teveel aan: we blijven zitten met het verlies van Michael en zijn vriendin vorig jaar.

Maar ik wil vandaag ook een bijzondere dank voor allen, niet in het minst al die vrijwilligers, die zich dagelijks inzetten voor onze veilige vliegsport. - de clubverantwoordelijken, die dit aandachtspunt blijvend hoog in het vaandel houden - al de mensen die binnen de Federatie er zoveel tijd in steken om artikels te schrijven, de databank en statistieken ongevallen bij te houden, de website en info-mail : al diegenen die er ons permanent aan herinneren dat veilig vliegen de eerste bekommernis is van ons allen. - de instructeurs voor wie het een erezaak is hun leerlingen en oud- leerlingen veilig te leren vliegen: tijdens hun opleiding maar ook erna Voor vandaag hadden we dit initiatief liever terug georganiseerd op een militair vliegveld met een lange landingsbaan... om theorie en praktijk te kunnen combineren. Maar militairen tijdens het weekend laten werken kost teveel geld... Inleiding – De Voorzitter

We verwelkomen vandaag voor de 5e keer op dit soort initiatieven, Mr. Blendeman, onafhankelijk Expert Ongevallen bij DGLV. De man die er altijd als eerste bij is om uit te zoeken hoe een ongeval gebeurd is en welke lessen daaruit kunnen getrokken worden. Bedankt Mr Blendeman dat we altijd op U kunnen rekenen. We hebben vandaag ook voor het eerst versterking gekregen uit ongewone hoek: die van het DGLV. Er waait een nieuwe wind in het Bestuur en we zijn blij dat DGLV sinds 2010 werkt aan een Belgisch Veiligheidsbeleid in europees verband. Welkom aan Mr Jelle VANDERHAEGHE en Mevr. Kaisla SLOBBEN ! Ik hoop dat jullie kunnen vaststellen dat onze initiatieven goed aansluiten bij dit beleid. Inleiding – De Voorzitter

Ik verwelkom ook Mr. Denis GIUILLAUME, Commandant in het Nato Radarcentrum in GLONS: zij zien alle bewegingen in de lucht – ook van ULM's : opgelet dus. Mede door onze enthousiaste Lucky is er een mooie relatie ontstaan tussen onze militairen en de laatste spreker van dit Symposium: onze Lucky. Webmaster Hij speelt kat en muis in de lucht met de militairen en we zijn benieuwd naar zijn verslag. Lucky is ook een begenadigd weerkenner en hij zet ons met de voeten op de grond voor enkele gevaarlijke meteo fenomenen. Dat is het programma voor vandaag. Pierre Vanaerssen, coördinator van het initiatief van vandaag, geeft als inleiding een aantal cijfers van ongevallen en incidenten. Ik wens jullie allemaal een boeiend en leerrijk symposium. Inleiding – De Voorzitter