Stadsschouwburg, Haarlem

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Fortis • Multi Vastgoed • Hillen en Roosen 2 oktober 2006 Herstelplan Bos & Lommerplein Presentatie winkeliers Maandag 2 oktober, 2006.
Advertisements

Koninklijk Paleis, Amsterdam Van Vonderen Schildersbedrijf, Bergeijk.
Centrale Hal Hekkelman Advocaten & Notarissen, Nijmegen
Uiterlijke structuur aanbrengen
Definitiestudie.
Zeven kleuren Een Oosterse wijze leermeester ging eens
Corporate Guidelines.
Deel 2. Zomaar weer een foto. Niks bijzonders te vermelden.
PHIKS. Deze presentatie is bedoeld om u een indruk te geven van het nieuwe interieur van de Keurhorst Deze presentatie is bedoeld om u een indruk te geven.
brugklas ruimte en perspectief
Hertzberger vs. Dudok Chassé-theater, Breda Stadsschouwburg, Utrecht
DE DOOPVONT VAN SCHORE DE DOOPVONT VAN SCHORE IS 500 JAAR OUD EN AFKOMSTIG UIT DE EERSTE KERK VAN SCHORE (14e EEUW), WAAR HET EEN PLAATS HAD IN DE DOOPKAPEL.
De christelijke boodschap
Licht mengen.
Bijlage Casus “A annemingsbedrijf MKW B.V. “. De woning kan zowel met symmetrische als asym-metrische kap worden uitgevoerd. De Meerkeuzewoning kent in.
SISO Deurne Korte kapsels.
Als een goed voorbeeld van een ondersteunende factor vanuit de digitale hoek heb ik zelf een PowerPoint gemaakt voor het Thema Bloemen zaden vruchten.
Een toets van licht en kleur
Praktische Opdracht CKV
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
Hoe ik paddenstoel word
Derde Adventszondag 13 december 2009
Startzondag 11 September Korintiers 13,1-13 Al heb ik alle gaven van de Geest, maar heb de liefde niet, dan ben ik niets.
Lesopdracht voor de groepen op: 18 & 19 maart 2013.
Petra Los Sem 5 Nov - Dec 2005 Bouwtechniek Dhr Geraci
Licht Dat ene lichtje Dat aanwezig is in mijn hart,
Gedurende de zomermaanden 2014 werden de kerkzaal en de kerkenraadskamer gerenoveerd. De aardbevingschade werd hersteld en al het overige onderhoud en.
Natuurkunde overal 3 HV Licht
Jamali.Niloufar 7BHS 2012/2013 HAIRSTYL MEN.
Twitterstream Help mee! What’s in a name? Positionering van de SVGB in het project What’s in a name? Verdere tekst Op deze site kunt u een opiniestuk van.
Duitsland Door Maxime en Birgit.
Presentatie Leerplan ‘Pop- en cultuurpodium Het Kasteel’ November 2004.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
EXPRESSIONISTISCH SCHILDERIJ
Op zijn 95ste besluit Don Juan nog te trouwen …
Lesbrief Jongerenprogramma Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het.
1 Foto’s schilderwerken. 2 Schilderwerken OCMW: 3 voorgevel nr.29- crepi te schilderen.
Licht Dat kleine lichtje aanwezig in mijn hart,
TE KOOP – Pastorie Wezenstraat 70 Den Helder
Cultureel en kunstzinnige vorming
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Dat ene lichtje Dat aanwezig is in ons hart, Dat lichtje van hoop en vriendschap ? Licht.
Oplossingsrichtingen onderwijshuisvesting Reek.. Ontwikkelingen Stichting Maashorst ambieert naast uitbreidingsmogelijkheden van de Vlinder, ook.
Theater de Stoomfabriek
Vroegtijdige stotterbehandeling Het Lidcombe Programma De behandelgids van het Lidcombe Programma kan gedownload worden van de website van het Australian.
De bloemschikking. Rose is de kleur van de derde adventszondag. Het paars (de kleur van ootmoed en verwachting) mengt zich met het wit van kerst (de kleur.
De vlinder vliegt naar de eerste bloem.
Doen durf of de waarheid Acteurs:Dionne en Marit Fotomaker: Manon.
Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen. Zij stonden net wat met.
Sfeer impressies Restaurette ‘Die Heygrave’
Een oosterse, wijze leermeester ging eens met zeven leerlingen een ochtendwandeling maken, terwijl de dauw nog over het land lag. Na enige tijd brak de.
Sporen van Gods karakter

Kikker kleuren
Nieuw Beter zoeken met Kenniswijzer.
Cultureel en kunstzinnige vorming
Barok en Rococo De Barok begint ca in Italië.
Barok Het woord Barok betekent grillig, grotesk en de Barok is in zijn uitstraling uitbundig en overdadig. De Barok begint ca in Italië. In het noorden.
Vroeger werd al veel gebouwd
Het hele verhaal Genesis 2:1
Doorgeef-lichtje.
Ik leef van de geef.
LICHT – SPECTRUM EN KLEUREN ZIEN
LICHT – SPECTRUM EN KLEUREN ZIEN
Licht Dat ene lichtje Dat aanwezig is in mijn hart,
“Knuffels” kleuren digibordpeuters.
Pablo Picasso.
Voorstel herinrichting voor de Kruiskerk te Delfzijl
Licht Dat ene lichtje Dat aanwezig is in mijn hart,
Transcript van de presentatie:

Stadsschouwburg, Haarlem De Boer Schilderwerken, Obdam

Stadsschouwburg Haarlem, De Boer Schilderwerken Projectomschrijving: ‘Onderstaande tekst staat ook op de website van de stadsschouwburg Haarlem We hebben alle onderdelen van het schilderwerk binnen en buiten uitgevoerd evenals de gecapitioneerde wanden in de rose foyer en de tweede verdieping, glaswerk interieur, hoofdentree spiegels en liftbeglazing Architect Erick van Egeraat heeft de Stadsschouwburg prachtig gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Zaal: De zaal van de Stadsschouwburg, de kern van het rijksmonument, is volledig in oude luister hersteld. Het sombere bruin is weg en rood en goud zijn er voor in de plaats gekomen. Ook de ornamenten rondom het toneel zijn terug. Het prachtige plafond is volledig gerestaureerd. Spiegelfoyer: Bij het 1e balkon is de Spiegelfoyer in ere hersteld. Er is ook hier gerestaureerd zonder dat er rigoureus is gesloopt. Er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de oude elementen. Torenfoyer: Dit voormalige kantoortje is omgebouwd tot een kleine foyer. Het roze schittert u tegemoet. Hier kunt u duidelijk zien dat iedere verdieping een eigen sfeer heeft, van ouderwetse chique tot postmodernisme.’ (tekst aanzienlijk ingekort)

Stadsschouwburg Haarlem, De Boer Schilderwerken Motivatie: ‘Oud en nieuw, donker en licht, kleur en soberte, dit zijn de uitgangspunten van onze inzending. ‘Deze is mogelijk gemaakt door een opdrachtgever met eigenschappen als durf, creativiteit en doorzettingsvermogen. ‘In een periode van drie jaar zijn twee schitterende theaters voor de gemeente Haarlem gerealiseerd cq verbouwd. ‘Daarbij is de Stadsschouwburg Haarlem, als laatste pareltje, weer, zoals hierboven omschreven, klaar voor de volgende 90 jaar.’