Welkom op de opening van het thema Machtige Muziek groep 4a en 4b.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Familie van Gool Een korte bloemlezing.
Advertisements

KINDERUITSPRAKEN enter.
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Haar moeder, de Koningin, noemde men Ze woonde in een klein landje en haar vader was Er was eens een wondermooie prinses en ze noemden haar... Ze woonden.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Kikker in de kou geschreven door Max Velthuijs
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Joringel keek naar Jorinde.. Het was een mooie avond.
Kerstviering kleuterbouw
Zo simpel is het : Bijgevolg : Wie te veel bier drinkt wordt zat,
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
We zijn toch allemaal gelijk…
Woorden en tijd.....
HOLLANDSE MAATJES.
Denken en gewoon doen. Leren is eerder het vuur aansteken dan een emmer vullen.
Bezoek een sportief evenement:
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Kinderkerstviering 2012 Hervormde kerk Nieuwkoop
DE GOEDE WEEK verzamelviering.
Een romantisch sprookje
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
De steenhouwer Bewerkt door Toon, Brent en Arto Niveau 6.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
GOD.
Optochtlied Refrein: Drink, lach, zing Leef je leven helemaal Drink, lach, zing Want je leeft maar ene maal Drink, lach, zing En onthou dat ene.
Zou dat GOD… kunnen zijn?
EEN VERRASSING KRIJGEN
De uil vloog in een struik en direct kwam er een kromme, oude vrouw uit tevoorschijn.
JE KRIJGT MAILTJES VAN VERSCHILLENDE SOORTEN MENSEN
WELKOM TOV’ERS.
Geboorte Gezin Samen dingen doen 2000 jaar geleden.. Jozef en Maria Jezus als broer hebben.
Daarom verheugt zich mijn hart en juicht mijn ziel,
Een bericht speciaal voor jouw m’n
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
“Geef en je zal gegeven worden.”
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Mijn verjaardag..
TABLEAU VIVANT ( = een levend schilderij)
De koning en de arme violist.
- Het circus kwam in de stad en veel mensen kochten een kaartje om de voorstelling te zien.
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
K O E K J E S.
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
? Wat zegt de Bijbel erover?
Sint-Maarten.
Welkom in deze kerkdienst
De glimlach van een kind
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Toon Hermans … lekkers ..
Talent 1 Ik heb talent, ik heb talent Ja dat is algemeen bekend
De glimlach van een kind De glimlach van een kind
Welkom Voorganger: Ds. F. Westermann Ouderling van dienst: K. Muis Muziek: Huisband Schriftlezing: Mattheus 26: 69 t/m 75.
‘Mixed up piles’.
Welkom Gezamelijke avonddienst, zondag 13 december 2015 Voorganger: Ds. H. J. H. Pap Ouderling van dienst: Egbert Duurkoop Organist: H. Snel Lezing: Psalm.
3e Advenszondag 13 december 2015
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Kerst 2015 Groep 2b. De herders zijn met hun schapen in het veld.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Het lied van Ora een kerstverhaal. Ara, Era en Ora waren drie zusjes, alle drie op dezelfde dag geboren, precies één jaar en één minuut na elkaar.
Kerstviering 2011 ‘de hoogste tijd’.
Gedachten bij het begin van het jaar Als ik een groene tak in mijn hart draag, zal er een zangvogel op gaan zitten. (Chinees spreekwoord)
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Diverse spreuken en gezegde`s
Transcript van de presentatie:

Welkom op de opening van het thema Machtige Muziek groep 4a en 4b

Jan Klaasen was trompetter in het leger van de Prins Hij marcheerde van Den Helder tot Den Briel Hij had geen geld en hij was geen held en hij hield niet van het krijgsgeweld Maar trompetter was hij wel in hart en ziel Rob de Nijs

Daar is de orgelman, daar is de orgelman Met zijn pie pie piere pierement Daar is de orgelman, daar is de orgelman Met zijn aria’s en deuntjes die iedereen kent Willem Parel & Orkest

Hij zat zo boordevol muziek Hij zong voor groot en klein publiek Hij maakte blij, melancholiek De troubadour Hij zat zo boordevol muziek Hij zong voor groot en klein publiek Hij maakte blij, melancholiek De troubadour, de troubadoer La, la, la, la, la, la, lei, la, la, lei, la, la Lenny Kuhr

Al in een groen, groen, groen, groen, knolle-knolle-land, daar zaten twee haasje heel parmant, en de één die blies de fluite-fluite-fluit en de ander sloeg de trommel. Er kwam opeens een jager-jager aan en die heeft er één geschoten en dat heeft naar men denken-denken kan de ander erg verdroten. Een oud Hollands liedje

Mandolinen zongen zacht in Nicosia In het middernachtelijk uur onder een hemel van azuur Mandolinen zongen zacht in Nicosia Hun exotische muziek, in een nacht vol romantiek Mandomandolinen in Nicosia Mandomandolinen voor Maria Zangeres Zonder Naam

Jo met de banjo en Lien met de mandolien Kaatje met haar mondharmonicaatje Truitje met haar luitje, je moet dat clubje zien Dol op 'n man, dol op 'n man, We zijn zo dol op een mandolien Sugar Lee Hooper

Honkie tonkie pianissie Op je sinaasappelkissie Speel maar verder Alsmaar verder Honkie tonkie pianissie Op je sinaasappelkissie Want we gaan nog niet naar huis Nico Haak

Abba Ik wil zo graag weten waar is dat gestart wie vond toch die sleutel naar iedereens hart wie bezat dat talent nou m'n dankbaarheid is ongekend Refrein…… Ik ben zo gelukkig dat ik dat altijd heb gehad Ik zing het stralend hier voor alle mensen Wat 'n feest, 'n geluk, wat 'n kans Refrein…. Dus ik zeg : Dank je voor de liedjes De gave van muziek Dus ik zeg: Dank je voor de liedjes De gave van muziek Refrein: Dank je voor de liedjes de melodieën 't moois van al die harmonieën niemand kan daarbuiten Want zonder die romantiek Zonder ritmiek dan was het leven minder uniek Dus ik zeg: dank je voor de liedjes De gave van muziek Moeder zegt dat ik al danste Nog lang voor ik liep Ze zegt da'k al zong lang voor ik iets zei of iets riep