Zo simpel is het : Bijgevolg : Wie te veel bier drinkt wordt zat,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Advertisements

Gesprekjes….
Life in the universe.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 februari 2014 “U moet beseffen dat het de Heer, uw God, is die u in staat stelt om die welvaart te verwerven,
Ik wens je De kracht van god.
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
Hondenhumor Kattengein Film is voorzien van geluid.
10 tips voor een goed huwelijk!
voor iedereen die van zijn hond houdt…
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Ferluci.
EEN BEETJE WINTER geschreven: Paul Stewart en Chris Riddell.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Discipelschap.
Blijf bij mij Jolink.
het licht van Pasen schijnt. Het is aan ons te zorgen dat, Wanneer vele paaskaarsjes branden Is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen.
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (5)
Godsdienst.
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
DE GOEDE WEEK verzamelviering.
De pittige smaak van de uitverkiezing
Bier beter als een vrouw?
Bier beter dan een vrouw?
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Meneertje Blij en Somber
muzikale bewerking van
Zonder titel
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
Vondeling Hoe ziet een poezenleven er zoal uit?. Dit hier lijkt mij wel een leuk plekje om te wonen!
Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling We zijn hier bij elkaar om volgens het bevel van onze Heer zijn dood te verkondigen. Eerst horen we hoe.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen? Omdat hij anders op zijn werk niets meer te doen heeft.
Zegen & vloek deel II.
Bij het kolenvuur Johannes
Richteren 13: 1 De Israelieten deden opnieuw wat kwaad is in de ogen des HEREN; toen gaf de HERE hen over in de macht der Filistijnen, veertig jaar. 2.
WELKOM OP TOV!.
Boudewijn De Groot Verdronken Vlinder.
Geluid aan.
De strijd Romeinen 7:14 - 8:4.
Interpreteren van data
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
Met handen en voeten geloven 1
Oktober 2014 Woord van Leven “Ik ben het brood dat leven geeft. Wie bij mij komt zal geen honger meer hebben, en wie in mij gelooft zal nooit meer dorst.
Vrienden.
Avondmaal: het nieuwe leven vieren
Advent 2014 Logo school.
Doopdienst 22 juni 2014 Koen Minderhoud
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
ZIJ GELOOFT IN MIJ Aangeboden door ANDRE HAZES ZIJ GELOOFT IN MIJ.
Seizoenen van het leven Het seizoen van wachten.
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
Welkom Zondag 3 mei 2015 Voorganger: Ds. J.A. Berkheij Ouderling van dienst: Anita Dahmen Orgel: Herman Kamp Lezingen: I Johannes 2: 28-3: 10 Efeziërs.
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
1Korinthiërs 11: 29 Want wie op onwaardige wijze eet en drinkt, die eet en drinkt zichzelf een oordeel, omdat hij het lichaam van de Heere niet onderscheidt.
‘Mixed up piles’.
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Zondag 28 februari 2016 “Oculi” derde zondag van de veertigdagentijd Lucas 22 vers 66 – 71 Jezus is gevangen genomen en staat voor de raad die hem vraagt.
Dit verhaal wil jou onrustig maken. Het Evangelie maakt onrustig.
Waar is mijn kastanje.. Oh daar! Ik heb hem bijna…..
Genesis 1:1-6:8 (5) WELKOM. Psalm 119: 1  Welzalig wie de rechte wegen gaan, wie in de regels van Gods wijsheid treden.  Zalig wie zijn getuigenis verstaan,
De koperen slang!. Heer’, wij komen vol verlangen, op Uw roepstem naar Uw dis, want door schuld met schrik bevangen zoekt ons hart vergiffenis: slechts.
Transcript van de presentatie:

Zo simpel is het : Bijgevolg : Wie te veel bier drinkt wordt zat, Wie zat is valt in slaap. Hierop wil ik verkondigen : “Wie slaapt kan moeilijk zondigen”. Wie zonder zonde is schiet alvast geen kemel, Zo iemand die gaat recht naar de hemel ! Bijgevolg : Wil je dus ooit in de hemel geraken, Zul je voort moeten maken En de nodige pintjes kraken !

Doe ze voor de lol gerust nog maar eens vol ! Het is toch door ieder geweten Eerst leerde je drinken,dan eten Dus mag je op tijd Uit puur dankbaarheid Het drinken dan ook nooit vergeten ! ! Santé Doe ze voor de lol gerust nog maar eens vol !

Als het bier is in de man,is de wijsheid in de kan ! BIER EN ZIJN GEZEGDEN : In de hemel is geen bier, daarom drinken wij het hier ! Koud bier maakt warm bloed ! Wijn na bier geeft plezier,bier na wijn geeft venijn ! Bier is gesmolten brood ! Als het bier is in de man,is de wijsheid in de kan ! Ik kan niet goed meer volgen…... koppijn ! ! Santé

Na een stevige kater,drink je best veel water ! ! Een wandelaar in Maartens-Voeren Die raakte plots over zijn toeren Omdat zijn zoon Swa Na ’t drinken van Spa Luidruchtig in ’t Frans stond te boeren! Oef….

Nog wat bierwijsheden : BIER- FILOSOFIE Het water doet de palen rotten Die het drinken zijn zotten Ik drink liever bier Dan heb ik plezier Al krijg ik een stuk in mijn botten !

Vóór en ná zes DUVELS EVEN LATEN DRAAIEN

Nog maar wat bierwijsheid : Het gras is groen,de lucht is blauw! Ik ben niet zat,wat klets je nou? Ons Heerke maakte van water wijn,waarom zou drinken dan zonde zijn ? Drinken halveert je leven,maar je ziet wel dubbel zo veel! Daar zijn meer oude zuipers dan oude dokters! Bier met liefde gebrouwen drink je met verstand! Blijf kalm en drink Palm! Niet zitten te zagen maar pinten vragen! Ik drink alleen maar bij twee gelegenheden: 1. Als het regent. 2. Als het niet regent! God zij dank,we zijn weer aan de drank! Wacht eens even,is dat nu mijn eerste biertje van vandaag,of mijn laatste van gisteren ?

Westvleteren…Westvleteren... Er is geen beteren! Wat staat er hier toch te gebeuren ? Mijn Westvleteren is nergens te speuren. Ik ben ten einde raad, Wie zegt mij waar hij staat.? Psst ......dat is mijne Peteren, Op zoek naar zijn Westvleteren, Kan hij hem niet vinden,och God Dan wordt hij nog zot !! Westvleteren…Westvleteren... Er is geen beteren!

Naft genoeg in elk geval, regelrecht naar mijne Westmalle ! Psssst.....mijn kranige oma op weg naar haar stamcafé…… voor een schuimende Westmalle of twee… ! ! ! Naft genoeg in elk geval, regelrecht naar mijne Westmalle ! Ja wat is dat hier allemaal zeg…?

Mailtjes hoor.

T h e E n d..... maandag 3 april 2017 Groetjes…Martin Ik heb geen inspiratie meer Ik doe wel voort een andere keer….. maandag 3 april 2017 Groetjes…Martin