AccrA Zaalreserveringssoftware voor klein en groot

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Advertisements

Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
De Altijd meteen aan de slag
Wegwijs op het platform. ALGEMENE INSTRUCTIES EN MENU • Via de rood gemarkeerde teksten kunt u verdere keuzes maken • Kies één van onderstaande onderwerpen.
Nieuwe website Vrouwen van Nu.
LRP PASTORALE EENHEID release 2.1 Koos Willemse.
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Les 4 cursus WordPress. Wat gaan we doen (1) 1. Importeren via Word problemen 2. Alle pagina’s en berichten verwijderen, incl prullenbak leegmaken 3.
Een verkooptool of webshop zonder onderhoud ? Wij hebben hem voor U ! Onze webshop stellen wij beschikbaar voor U.
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
Welkom bij de demo van de Planningstool Omgevingsvergunningen. Deze website helpt u bij het checken, plannen én aanvragen van (bouw)vergunningen.
Online Personeelsregistratiesysteem
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
Software voor Productie / Boekhouding / Facturatie / Magazijnbeheer
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.
Internet boekhouden in de praktijk Kennismaken met Noordzij Online.
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”. Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in of gebruik uw elektronische identiteitskaart.
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Automatic Delivery Rewards Tutorial. Wat is ADR? Automatic Delivery Rewards (ADR) is voor u de gemakkelijkste manier om uw favoriete producten te ontvangen.
Invullen e-profiel Ga naar
PreSoft [relatiebeheer] Het centraal beheren van relaties en contactgegevens is de basis voor veel dagelijkse werkzaamheden. PreSoft [relatiebeheer] is.
Ik wil zien verzuimmeldingdossierprocessturingpoortwachtercorrespondentierapportagematching © InfoRhei Disclaimer -Sitemap Klik op een tabje voor.
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
Een aankoop boeken Vanuit het modulescherm, tab ‘Boekhouden’, gaat u naar het gewenste aankopendagboek. Link \ Manage © / 14.
Presentatie CRM Ayoub Boufous Yusuf Cetinkaya
Sumatra WebShop Deze presentatie toont u de uitgebreide funtionaliteit, het gebruiksgemak en het eenvoudige beheer van de Sumatra WebShop Sumatra WebShop.
Hoefware Automatisering paardenhouderijen
& mailings in Adlib Een overzicht van de mogelijkheden.
Jos Herkelman Teamleider Trainers & Consultants
RPI projectendatabase Start in 1997 door Niek de Wit Doel: – Het verwerven, invoeren, rangschikken en publiceren van projectgegevens van Rotary- clubs.
Digitale Bibliotheek Zoekresultaten bewaren Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
WebHIS Call Manager 3.5.
Verzuimmeldingcorrespondentiepoortwachter Ik wil zien processturingdossiermatchingrapportage.
Boomerang.
Werkwijze bestelling Ga naar de foto’s door te klikken op galerij.
Een korte rondleiding door een aantal schermen van Exquise NextGeneration
Welkom! Klik hier om te beginnen
Laat software voor je werken
Klikdemo: CRM registreren acties Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Het zoek van onderdelen verbeteren?
?.
Titel Ondertitel datum Probusclub Jan Adriaenszn Leeghwater.
Glenn Vanthournouthttp:// VV-Solliciteren - Wat / Waarom? - Algemene werking - Voordelen - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden.
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
COMPUTERLES 1 Introductie. Inhoud ■Inleiding ■Wat is een computer? ■Waarom gebruiken we Windows?
Copyright © 2010 Welkom bij Welkom bij AlertPlan Wij nemen u mee op korte rondleiding in deze voor IBM ontwikkelde web-tool, te benaderen middels
Ergo Paspoort Overal lekker werken met dezelfde werkplekinstellingen en persoonlijke tips Volgende = → toets.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
Quick Reference Guide Plandix versie 2.0 Plancoördinatie.
SharePoint Machtigingen In de Private en Public cloud.
SharePoint Alles over metadata In de Private en Public cloud.
Gegevens exporteren Handleiding
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Digitale Risico Inventarisatie & Evaluatie
Instructiekaart SpoorWeb
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Menu - Affiliate Registratie
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches.
Algemene beschrijving van de toepassing
Templates in MailChimp (1)
Webinar SharePoint Standaard Werkstromen
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Transcript van de presentatie:

AccrA Zaalreserveringssoftware voor klein en groot VERBETER UW EFFICIENTIE MET SOFTWARE DIE NAADLOOS AANSLUIT OP UW BEDRIJFSVOERING In deze presentatie tonen we door middel van een aantal schermafdrukken een overzicht van de mogelijkheden van AccrA 1

AccrA zaalreservering De actielijst Bij het opstarten van AccrA meteen alles wat uw aandacht nodig heeft in beeld.

AccrA zaalreservering De dagagenda De dagagenda geeft in één oogopslag alle reserveringen voor de geselecteerde dag Door met de re. muisknop een zaal en periode te selecteren kan een reservering worden toegevoegd. AccrA heeft ook een weekagenda en een agenda voor voorzieningen, die evt. los te verhuren zijn. Door een reservering te selecteren worden hier de details getoond.

AccrA zaalreservering Het reserveringenscherm: Alle reserveringsinformatie.

AccrA Zaalreservering Een offerte gegenereerd vanuit AccrA Op dezelfde manier als een offerte genereert AccrA ook documenten voor de Bevestiging en of Annulering van een reservering. In de webversie is het mogelijk om per email bevestigingen en/of afwijzigingen te versturen

AccrA Zaalreservering Beheer relatiegegevens Bij relatiebeheer wordt ook de communicatie met de klant geregeld. Bij de tabs facturen en documenten worden copien opgeslagen van verstuurde facturen en mailingen.

AccrA Zaalreservering Voorbereiding facturatie Voordat een factuur wordt aangemaakt vindt eerst de verbruiksregistratie plaats. Hier wordt aangegeven wat er daadwerkelijk gebruikt is. Dit geldt ook voor de gebruikte voorzieningen. In grote organisaties wordt de verbruiksregistratie uitgevoerd door de afdeling die deze leveringen heeft verzorgd.

Accra Zaalreservering Facturen aanmaken In dit scherm wordt de definitieve factuur gemaakt. Het is mogelijk om handmatig regels toe te voegen of te wijzigen.

AccrA Zaalreservering Factuur uitdraaien Vanzelfsprekend worden facturen uitgedraaid op sjablonen met de eigen bedrijfskenmerken. Er zijn verschillende sjablonen mogelijk bijv. voor in- of extern .

AccrA Zaalreservering Herinneringen en aanmaningen Herinneringen en aanmaningen kunnen op diverse manieren geselecteerd worden. De datum waarop een herinnering is aangemaakt wordt geregistreerd. Na het selecteren van één of meerdere herinneringen word(t)(en) deze afgedrukt op een sjabloon met uw bedrijfskenmerken en door u aangemaakte tekst.

AccrA zaalreservering Basisinstellingen De schermen factuurinstellingen en pakketinstellingen geven de mogelijkheid om tot in detail een zodanig aantal zaken in te stellen dat het voor elke bedrijfsvoering mogelijk is om met AccrA op een efficiënte manier reserveringen en facturatie te regelen.

AccrA zaalreservering Importeren Het is mogelijk om klanten, catering en voorzieningen te importeren vanuit bijv. Excel.

AccrA zaalreservering Details van de zalen invoeren

AccrA Zaalreservering Gebruikers en rechten Per menu-onderdeel kan per gebruiker worden ingesteld of de betreffende gebruiker wel of niet toegang heeft. Ook kan worden ingesteld of de gebruiker alleen mag kijken of ook mag wijzigen.

AccrA zaalreservering Overzichten AccrA kan een keur aan overzichten uitdraaien. Links het menu met de overzichten met betrekking tot reserveringen.

AccrA Zaalreserveringen Bedankt voor uw interesse in AccrA. In deze presentatie zijn maar enkele van de vele mogelijkheden van AccrA getoond. Wilt u meer weten dan kunt u de demo downloaden en uitproberen. Vanzelfsprekend zijn we graag bereid u per e-mail, telefoon of tijdens een persoonlijk gesprek uw specifieke vragen te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Het Pioen Team